11.11. single’s day saaren taika alennukset

11.11. single's day saaren taika alennus
Single’s dayn tarjoukset 11.11.-15.11.
-25% seuraavista:
Kaikki kynttilät ja huonetuoksut
Kaikki kasvihiusvärit
Kaikki siivoussaippuat ja silityssuihkeet
Kaikki hamam-pyyhkeet
 
Alennus on voimassa VAIN 11.11.-15.11. koodilla SINKUT20
Alekoodeja ei voi yhdistää, emmekä hyvitä alennuksia jälkikäteen!
🌸Tuoksuilla sisustettu on hemmottelua aisteille! Huonetuoksuissamme yhdistyy maailman ylellisimmät tuoksuöljyt korkealuokkaisimpiin eteerisiin öljyihin. Niiden yhtenäinen tuoksumaailma upottaa sinut tuntemusten vuorovaikutukseen!
 
Tuoksun voimakkuutta säädät viidellä ekoystävällisestä materiaalista käsintehdyllä tuoksutikulla.
 
Tuoksumme ovat alkoholittomia ja siksi ne ovat erittäin riittoisia ja pitkäkestoisia (6-12kk!). Tuoksupohja, jota käytämme on biohajoavaa.
 
🌸Tuoksuilla sisustettu koti ei ole vain hemmottelua aisteillemme, vaan myös erinomaista mielialan hallintaa.
Tuoksukynttilöissämme yhdistyy maailman ylellisimmät tuoksuöljyt korkealuokkaisimpiin eteerisiin öljyihin. Niiden yhtenäinen tuoksumaailma upottaa sinut tuntemusten vuorovaikutukseen!
 
Soijavaha tuoksukynttilämme palavat myrkyttömästi eivätkä eritä toksiineja, kuten hiilivetyä yms.
Kynttilän koko on 300ml ja paloaika on n. 45h
🌸Aidot Turkissa käsintehdyt hamam-pyyhkeet ovat lumoavan pehmeitä, imukykyisiä ja kookkaita! Turkkilainen ”hamami” on paljon muutakin kuin mahtava kylpypyyhe, joka on pieneen tilaan menevä, isokokoinen ja imukykyinen! Se on edellä mainituista syistä loistava pyyhe myös salille, retkille, koulureppuun ja matkoille.
 
Se on myös parempi hiuksillesi pitkällä aikavälillä, sillä pehmeä puuvillainen hamam-pyyhe kuluttaa hiuksia huomattavasti vähemmän kuin froteepyyhe.
 
Itseasiassa! Mitä enemmän tätä pyyhettä pesee, sen pehmeämmäksi ja imukykyisemmäksi se tulee. Tämä pyyhe siis paranee kuluessaan!
 
Hellästi kuivaava hamam-pyyhe on myös herkkäihoiselle paras vaihtoehto! Pehmeä hamam-pyyhe on todella imukykyinen, jolloin joudut kuivaamaan itseäsi huomattavasti vähemmän kuin perinteisellä froteepyyhkeellä. Näin herkkä ihosi säästyy liialta ”hankaamiselta” ja voi paremmin.
 
Saaren Taika hamam-pyyhkeet ovat Öko-Tex sertifioitua puuvillaa.
 
Käsistään taitavat kutojat työskentelävät hyvissä työolosuhteissa ja heidät on mm. vakuutettu.
🌸Luonnollinen kasvihiusväri vahvistaa hiusta antaen sille runsaan kiillon. Kasvihiusväri tekee hiuksista sileämmät ja terveemmän näköiset. Henna kasvihiusväri hoitaa samalla myös hiuspohjaa.
 
Henna kasvivärin sävy syvenee vielä 1-2 päivää värjäyksen jälkeen, jona aikana kannattaa välttää shampoopesua.
Kasvipigmenttien vaikutus riippuu oman hiuksen laadusta, väristä ja voinnista. Hyvin hoidettu ja kosteutettu hius säilyttää värin pidempään.
 
Kasvihiusväreillä saat luonnollisen ja vivahteikkaan värjäystuloksen, jonka sävyä voi syventää tekemällä useampia värjäyskertoja säännöllisesti.
 
Pakkauksessa on 100g kasvihiusväriä, josta riittää lyhyille hiuksille 4-5 käyttökertaa, pitkille ja paksuille hiuksille 1-2 käyttökertaa.
 
Kurkkaa punaisten värien sävy ja syvyys blogista: https://www.saarentaika.com/tag/henna/
🌸Saaren Taika siivoussaippuaa voidaan käyttää kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille, lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille jne.
 
Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.
 
Saaren Taika siivoussaippuassa on pääasiassa vain kahta öljyä (oliiviöljy ja kookosöljy). Se on perinteisellä marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta ei sisällä lainkaan palmuöljyä.
 
Saaren Taika siivoussaippua pesee kodin kovat pinnat tehokkaasti. Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä. Ne ovat 100% kasviperäisistä ainesosista valmistettuja, eivätkä ne ole haitaksi vesieliöille.
 
Saaren taika siivoussaippua onkin turvallinen käyttää vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona, josta pesuvesi joutuu suoraan ympäristöön.
 
”Pesin ikkunat ulkopuolelta, ikkunapeltien likatahrat ja kärpäsenkakat lähtivät mainiosti, kun sipaisin karhunkieleen siivoussaippuaa. Ei tarvinnut edes hangata, kun tuli hohtavan puhdasta! Suosittelen!”
 
”Uudessa asunnossa ovet ja seinät oli sisustustarrojen peitossa ja kun saatiin ne irrotettua ovet oli liiman peitossa. Koitin kaikkia niksejä ja keinoja noihin liimatahroihin, mut ei auttanut ees bensa. Näin facessa ohimennen mainoksen saarentaika siivoussaippuasta ja aattelin että hintaan nähden vois sitäkin sitten koittaa kun muutkin ylistäneet arvosteluissa. No tuotteen saavuttua suoraan testiin ja kyllä tahrat lähti 🙂 eikä ollu ees vaikee saada liimaa liikkeelle 🙂 suosittelen kyllä koittaan! <3️ Mun uus luottotuote asiaan kun toiseenkin!”
 
Lue lisää kokemuksia siivoussaippuastamme: https://www.saarentaika.com/ekologinen-saaren-taika-siivoussaippua-kokemuksia/

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.