Korkealaatuista kotimaista kosmetiikkaa, saaristossa käsintehtynä.
Korkealaatuista kotimaista kosmetiikkaa, saaristossa käsintehtynä.
Korkealaatuista kotimaista kosmetiikkaa, saaristossa käsintehtynä.
Korkealaatuista kotimaista kosmetiikkaa, saaristossa käsintehtynä.
previous arrow
next arrow
Slider

Saaren Taika® tuotteet ovat käsin valmistettuja, luonnollisista raaka-aineista. Ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia eivätkä rasita ympäristöä. Rakkaudella sinulle, Särkisalon saaristosta.

“Itsestäni on aina tuntunut, että ennen vanhaan osattiin!”

Oli niksit ja konstit millä kaikki saatiin toimimaan. Oma kaipuuni yksinkertaisiin vanhanajan tuotteisiin ja raaka-aineisiin kumpuaa lapsuudenkodista, ja olen iloisena seurannut ihmisten siirtymistä takaisin luonnollisempiin ja yksinkertaisempiin asioihin, noihin, jotka itselläni on aina, ihan lapsesta saakka, ollut lähellä sydäntä!

Tuoteryhmät:

Saaren Taika® saippuoiden suurena inspiraation lähteenä ovat muinaiset yksinkertaiset saippuareseptit, meri ja saariston henkeäsalpaavan kaunis luonto. Saippuamme valmistetaan käsin eteläisen Salon saaristossa.

Palashampoomme ovat täysin biohajoavia, eli ne eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka saattavat aiheuttaa oireita herkille ja jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan. 

Pyykkietikkaa voit käyttää huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena ja siivouksessa. Se pehmentää ja raikastaa pyykin jättämättä tekstiiliin imukykyä heikentävää kalvoa.

Saaren Taika® voiteet valmistetaan “on-demand” eli ne ovat tuorekosmetiikkaa, jotka valmistetaan muutama päivä ennen kuin ne toimitetaan jälleenmyyjille. Uutuutena nyt myös vegaaninen, huuliasi hellivä huulirasva.

Voidedeodoranttimme on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön. Niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja ja kosteuttavat ihoa.

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille. Siivoussaippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.


Vegaaninen, luonnollinen imurointipuuteri soveltuu kotisi tekstiilipintojen puhdistukseen ja raikastamiseen. Saaren Taika imurointipuuterit toimitetaan ekologisesti täyttöpusseissa jonka mukana saat kauniin etikettitarran, sillä suurimmalla osalla käyttäjiä saattaa löytyä kotoa tyhjä maustepurkki, pilttipurkki tai vastaava astia johon imurointipuuteria voi laittaa käyttöä varten.

Vegaaniset soijavahakynttilät
Saaren Taika® tuoksusoijakynttilät palavat puhtaasti ja niiden kaunis kermainen ulkonäkö kruunaa kynttilän elegantin, mutta yksinkertaisen designin. Valitse viidestä valloittavasta tuoksusta.

Kosmetiikkakeittiömme:

Blogi:

Arvontojen säännöt

Saaren Taika arvontojen yleiset säännöt:Arvonnan järjestää Saaren Taika tuotemerkin omistava …

Instagram