Kokemuksia – Saaren Taika Ecolution Acai & Gojimarja mikrokuorinta kasvoille

Acai & Gojimarja mikrokuorinta kasvoille - kokemuksia Saaren Taika aat hamam-pyyhkeet Saaren Taialta lue kokemuksia

Anti-age vaikuttainen tehokas Acai & Gojimarja mikrokuorinta kasvoille sopii kaikille ihotyypeille, mutta hellävaraisuutensa vuoksi se sopii erityisesti akneihon kuorintaan

”Parin viikon testauksen jälkeen vaikuttaa helpottaneet hormoniaknea. Tämä ollut päivittäisessä käytössä ja jättää ihon ihanan pehmeäksi.”

”Ensimmäinen kokeilukerta aikuiselle akneiholle ja iho tuntui silkkisen pehmeältä ja sileältä käytön jälkeen. Mieletön tuoksu ja koostumus. Tästä tulee yksi vakiotuotteeni!!”

“Ihoni ärtyi monista markkinoilla olevista kuorinnoista, koska niissä oli jokin ”myrkky”, jota ihoni ei sietänyt. En tiedä, mikä. Päätin kokeilla Saaren Taika Acai & Gojimarja mikrokuorintaa. Ihoni on atooppinen (lääkärissä todettu), mutta myös samalla aknesta kärsivä. Hoitaminen on siis haastavaa. Kuorinta on koostumukseltaan kermaisen voidemaista ja se levittyy iholle hyvin. Se ei kirvele tai aiheuta kirvelyä. Kuorintavoiteen rakeet ovat hienoksi jauhettuja, mutta ne ovat silti todella tehokkaita kuorimaan. Kuorinta tuntuu perinteiseltä kuorinnalta, mutta rakeet eivät silti raavi ihoa rikki, vaikka tuntuvatkin ”karkeilta”. Iho-ongelmista kärsivänä haluan siltikin, että tunne iholla kuorinnan perinteisestä tehokkuudesta on olemassa. Tämä kuorinta jää vakituiseen käyttööni.”

”Uskomattoman ihana! Vaikea, helposti punoittava ihoni on odottanut näin hellävaraista ja silti tehokasta kuorintaa. Ja muihin kuirintoihin verrattuna todella pieni määrä riittää kerralla ja mikrokokoiset rakeet kuorivat hellävaraisesti. Myös tuoksu on mieto, mutta erittäin miellyttävä. Ehdottomasti jatkoon tämä tuote!”

Saaren Taika kuorinta kokemus helposti punoittava ihoni on odottanut näin hellävaraista ja silti tehokasta kuorintaa

“Olen kuusi kertaa kuorinut ja kyllä on hyvä tuote! Ihanan pienet ja hellät rakeet ovat kuitenkin tehokkaat. Iho on Acai & Gojimarja kuorinnan jälkeen pehmeä ja napakka. Ja kas kummaa, hellenäpyt lähtivät! Ihana tuote, kuorinta on puhdasta iloa.”

“Lukemani kehut tästä Acai & Gojimarja mikrokuorinnasta eivät olleet turhia, huikea tuote! Erittäin miellyttävä käyttää ja tunne käytön jälkeen iholla oli mahtava. Nyt vasta ymmärrän kuorinnan tärkeyden ihonhoidossa kun konkreettisesti itse koen ja näen sen vaikutukset :)”

”Ensimmäisen käyttökerran jälkeen positiiviset fiilikset. Iho tuntui sileältä ja tasaiselta, eikä jättänyt kiristävää ja kuivaa tunnetta.”

”Acai & Gojimarja kuorinta on lempeä, mutta tehokas kuorinta-aine. Jättää ihon ihanan raikkaaksi ja pehmeäksi.”

”Acai Gojimarja mikrokuorinta on paras kasvokuorinta mitä minulla ollut! Ihanan hienojakoinen ja kuorii tehokkaasti! Miellyttävä pehmeä koostumus. Jättää ihon ihanan heleäksi. Suosittelen!”

”Acai Gojimarja kuorinta on miellyttävä ja hellävarainen kuorinta-aine, joka ei kuivata. Hyvästä tuoksusta plussaa myös! Sopii herkällekin iholle 🙂 ”

”Mikrokuorinta on sopivan hellävarainen: pienet rakeet. Iho jää mukavan tuntoiseksi kuorinnan jälkeen. Toki kaipaa vielä kosteutuksen, mutta ihoa ei kiristä tms. Tuotetta tarvii ottaa kerralla tosi vähän: pieni nokare riittää koko kasvoille! Anti-age-vaikutuksista en osaa sanoa, koska tuote on ollut vasta vähän aikaa käytössä. Nenävarren mustapäät ovat aavistuksen verran vähentyneen ja ihohuokoset ehkä hieman supistuneet. Yksi parhaista ominaisuuksista on ihana, jopa ylellinen, tuoksu!! Eikä tuoksu ole kuitenkaan liian voimakas!”

”Ihana ihana ihana kasvokuorinta! Kerrassaan loistava tuote. Iho jää ihanan pehmeäksi käytön jälkeen. Eikä ole voimakkaasti hajustettu.”

”Ihanan tuoksuinen kuorintavoide. Iho jäi kuorinnan jälkeen todella pehmeäksi. Suosittelen!”

”Mikrokuorinta on huippu tuote, juuri sopivat rakeet. Tekee ihosta ihanan tuntuisen, kuin kasvohoidosta olisi tullut!”

”Kuorinnassa on aivan ihana koostumus ja helppo levittä kasvoille, ei valu. Olo kuorinnan jälkeen taivaallinen, kasvojen iho pehmeä ja raikas, kuulas. SuPER tuote!!!”

Hellävarainen kasvokuorinta sopii myös akneiholle!

Osta hellä mikrokuorinta kasvoille Saaren Taika nettikaupasta tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.