Aikuinen iho sileäksi ja hehkuvaksi No:1 Eco kasvojenhoito tuotteilla

Kuulas ja nuorekas iho ecolution sarjan tuotteilla

Moikka ihana lukijani!

Kasvojen ihonhoidossa ilmenee uusia trendejä tämän tästä. Milloin muodissa on korealainen kosmetiikka, milloin AHA-hedelmähapot, milloin retinoli jne. Itse en ole erityisesti seurannut mitään ihonhoidon trendejä, mutta kokemuspohjaisesti olen huomannut, että pohjoismaiselle iholle ei aina sovi maailmalla suunnitellut tuotteet. Tässä ammatissa on työn puolesta päässyt kokeilemaan monia eri vaihtoehtoja ja monentasoisia tuotteita!

No:1 Eco® -merkin tuotteista osa on itse suunnittelemieni reseptien-, sekä harkiten valitsemieni ainesosien pohjalta suunniteltuja tuotteita juuri pohjoismaiselle iholle ja hiuslaadulle sopivina. Osa merkin tuotteista taas on johtavien luonnonkosmetiikan valmistajien tuotesarjoista testaamisen kautta No:1 Eco -merkille tarkkaan valittuja tuotteita, kuten tämä upea kasvojenhoitosarja, josta nyt teille kirjoitan.

Sarja pitää sisällään tällä hetkellä 5 eri tuotetta, joista kaksi on tehokkaita, mutta hellävaraisia puhdistusaineita, ruusu-aloe kasvovesi, AHA-hedelmähapoilla ja retinolilla rikastettu vitamiinikosteuttaja sekä ihoa elvyttäviä aminohappoja sisältävä Marula kasvoöljy.

Puhdistusaineella aloitetaan tämä kasvojenhoitorutiini. Tämä on hyödyksi ihollesi vaikket käyttäisikään meikkiä, sillä päivän mittaan iholle laskeutuu hurja määrä ilmansaasteita ja pienhiukkasia, jotka ikävä kyllä edesauttavat ihon vanhenemista, mikäli ihon jättää puhdistamatta.

Putsareita on kaksi:

Kirkastava Puhdistusaine, joka sisältää aprikoosiuutetta. Aprikoosiuute kuorii erittäin hellästi ja samalla ravitsee sen sisältämien A-, C- ja E-vitamiinien avulla. Puhdistaja kosteuttaa ja ravitsee ihon syvempiä kerroksia.

no1 eco kasvovesi puhdistusaine kosteuttaja-6711

Greippi Puhdistusaine, joka stimuloi ihon kollageenin tuotantoa sekä uudistaa ihosoluja. Puhdistaja sisältää greippi- ja meloniuutetta, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta ja ehkäisevät juonteiden syntymistä.

no1 eco kasvovesi puhdistusaine kosteuttaja-6711

Puhdistusainetta annostellaan kestolapulle, vanulapulle tai vastaavalle. Sitä hierotaan kasvojen- ja kaulan iholle pyörivin liikkein ja lopulta pyyhitään pois joko pyyhkeeseen tai virutetaan juoksevalla vedellä. Itse käytin pyyhettä, sillä halusin jättää puhdistajan ravitsevia ainesosia imeytymään iholleni.

Puhdistuksen jälkeen ihon pH tasataan Ruusu-Aloe kasvovedellä. Kasvoveden sisältämä Aloe Vera rauhoittaa ihoa samalla kosteuttaen sitä. Kasvovesi kirkastaa ihon antaen sille kaunista hehkua! Sen sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa syvien ihohuokosten puhdistautumisessa.

no1 eco kasvovesi puhdistusaine kosteuttaja-6711

Itselläni ei ollut vanulappua käsillä, joten käytin pehmeää wc-paperia. Kasvovettä suihkautetaan vanulapulle (tai vastaavalle), jonka avulla se hierotaan hellävaraisin pyörivin liikkein kasvojen- ja kaulan iholle.

Anna kasvoveden hetkisen imeytyä ennen kuin annostelet Marula kasvoöljyn, joka saa ihon kirkkaaksi ja nuorekkaaksi. Öljyä annostellaan sen omalla pipetillä vain 1-2 tippaa sormenpäille. Levitetään se ensin sormenpäihin tasaiseksi ja siitä kasvoille jälleen pyörivin hellin liikkein. Kasvoöljyn sisältämät aminohapot elvyttävät ja uudistavat ihosoluja mikä saa ihon näyttämään nuorekkaammalta!

no1 eco kasvovesi puhdistusaine kosteuttaja-6711

Lopuksi iho viimeistellään tehokosteuttajalla, eli AHA-hedelmähappoja sekä retinolia sisältävällä ACE-Kosteuttajalla! ACE-Kosteuttaja sisältää runsain määrin vitamiineja sekä hyaluronihappoa. Sen tehtävä on kosteuttaa ihoa sekä tehostaa kollageenin tuotantoa, joka taas ehkäisee juonteiden syntymistä. Tämä on todella tehokas etenkin aikuiselle iholle ja kaikki, joille olen antanut tuotesarjan tuotteet kokeiltavaksi ovat kehuneet miten sileä ja pehmeä kasvojen ihosta näillä tuotteilla tulee!

no1 eco kasvovesi puhdistusaine kosteuttaja-6711

Kosteuttajaa annostellaan 1-2 pienehköä painallusta, eli noin herneen kokoinen pallero sormenpäille, josta se ensin levitetään sormille tasaiseksi ja siitä kasvoille hellin pyörivin liikkein. Tuotteessa on raikas, mutta mieto sitruksinen tuoksu ja lähipiiristä myös miespuoliset ovat ottaneet tuotteen omakseen suihkun jälkeiseen kasvojenhoitoon.

Nyt kasvojen hoito on valmis ja hetkisen kuluttua voit tunnustella uudistunutta ja siloista ihoasi 🙂

Kasvojenhoitosarjan tuotteet ovat vegaanista luonnonkosmetiikkaa, jonka ainesosat ovat korkelaatuisia ja tarkoituksiinsa harkiten valittuja. Sarja vastaa ammattilaistason kosmetologituotteita ja myöhemmin markkinoille tuleva kosmetologisarja tulee tältä samalta valmistajalta.

Voit ostaa ihonhoitosarjaa alta:

Kiitos, että luit! Laitathan palautetta tuotteistamme sähköpostiimme 🙂

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.