Aikuinen iho sileäksi ja hehkuvaksi No:1 Eco kasvojenhoito tuotteilla

Kuulas ja nuorekas iho ecolution sarjan tuotteilla

Moikka ihana lukijani!

Kasvojen ihonhoidossa ilmenee uusia trendejä tämän tästä. Milloin muodissa on korealainen kosmetiikka, milloin AHA-hedelmähapot, milloin retinoli jne. Itse en ole erityisesti seurannut mitään ihonhoidon trendejä, mutta kokemuspohjaisesti olen huomannut, että pohjoismaiselle iholle ei aina sovi maailmalla suunnitellut tuotteet. Tässä ammatissa on työn puolesta päässyt kokeilemaan monia eri vaihtoehtoja ja monentasoisia tuotteita!

No:1 Eco® -merkin tuotteista osa on itse suunnittelemieni reseptien-, sekä harkiten valitsemieni ainesosien pohjalta suunniteltuja tuotteita juuri pohjoismaiselle iholle ja hiuslaadulle sopivina. Osa merkin tuotteista taas on johtavien luonnonkosmetiikan valmistajien tuotesarjoista testaamisen kautta No:1 Eco -merkille tarkkaan valittuja tuotteita, kuten tämä upea kasvojenhoitosarja, josta nyt teille kirjoitan.

Sarja pitää sisällään tällä hetkellä 5 eri tuotetta, joista kaksi on tehokkaita, mutta hellävaraisia puhdistusaineita, ruusu-aloe kasvovesi, AHA-hedelmähapoilla ja retinolilla rikastettu vitamiinikosteuttaja sekä ihoa elvyttäviä aminohappoja sisältävä Marula kasvoöljy.

Puhdistusaineella aloitetaan tämä kasvojenhoitorutiini. Tämä on hyödyksi ihollesi vaikket käyttäisikään meikkiä, sillä päivän mittaan iholle laskeutuu hurja määrä ilmansaasteita ja pienhiukkasia, jotka ikävä kyllä edesauttavat ihon vanhenemista, mikäli ihon jättää puhdistamatta.

Putsareita on kaksi:

Kirkastava Puhdistusaine, joka sisältää aprikoosiuutetta. Aprikoosiuute kuorii erittäin hellästi ja samalla ravitsee sen sisältämien A-, C- ja E-vitamiinien avulla. Puhdistaja kosteuttaa ja ravitsee ihon syvempiä kerroksia.

no1 eco kasvovesi puhdistusaine kosteuttaja-6711

Greippi Puhdistusaine, joka stimuloi ihon kollageenin tuotantoa sekä uudistaa ihosoluja. Puhdistaja sisältää greippi- ja meloniuutetta, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta ja ehkäisevät juonteiden syntymistä.

no1 eco kasvovesi puhdistusaine kosteuttaja-6711

Puhdistusainetta annostellaan kestolapulle, vanulapulle tai vastaavalle. Sitä hierotaan kasvojen- ja kaulan iholle pyörivin liikkein ja lopulta pyyhitään pois joko pyyhkeeseen tai virutetaan juoksevalla vedellä. Itse käytin pyyhettä, sillä halusin jättää puhdistajan ravitsevia ainesosia imeytymään iholleni.

Puhdistuksen jälkeen ihon pH tasataan Ruusu-Aloe kasvovedellä. Kasvoveden sisältämä Aloe Vera rauhoittaa ihoa samalla kosteuttaen sitä. Kasvovesi kirkastaa ihon antaen sille kaunista hehkua! Sen sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa syvien ihohuokosten puhdistautumisessa.

no1 eco kasvovesi puhdistusaine kosteuttaja-6711

Itselläni ei ollut vanulappua käsillä, joten käytin pehmeää wc-paperia. Kasvovettä suihkautetaan vanulapulle (tai vastaavalle), jonka avulla se hierotaan hellävaraisin pyörivin liikkein kasvojen- ja kaulan iholle.

Anna kasvoveden hetkisen imeytyä ennen kuin annostelet Marula kasvoöljyn, joka saa ihon kirkkaaksi ja nuorekkaaksi. Öljyä annostellaan sen omalla pipetillä vain 1-2 tippaa sormenpäille. Levitetään se ensin sormenpäihin tasaiseksi ja siitä kasvoille jälleen pyörivin hellin liikkein. Kasvoöljyn sisältämät aminohapot elvyttävät ja uudistavat ihosoluja mikä saa ihon näyttämään nuorekkaammalta!

no1 eco kasvovesi puhdistusaine kosteuttaja-6711

Lopuksi iho viimeistellään tehokosteuttajalla, eli AHA-hedelmähappoja sekä retinolia sisältävällä ACE-Kosteuttajalla! ACE-Kosteuttaja sisältää runsain määrin vitamiineja sekä hyaluronihappoa. Sen tehtävä on kosteuttaa ihoa sekä tehostaa kollageenin tuotantoa, joka taas ehkäisee juonteiden syntymistä. Tämä on todella tehokas etenkin aikuiselle iholle ja kaikki, joille olen antanut tuotesarjan tuotteet kokeiltavaksi ovat kehuneet miten sileä ja pehmeä kasvojen ihosta näillä tuotteilla tulee!

no1 eco kasvovesi puhdistusaine kosteuttaja-6711

Kosteuttajaa annostellaan 1-2 pienehköä painallusta, eli noin herneen kokoinen pallero sormenpäille, josta se ensin levitetään sormille tasaiseksi ja siitä kasvoille hellin pyörivin liikkein. Tuotteessa on raikas, mutta mieto sitruksinen tuoksu ja lähipiiristä myös miespuoliset ovat ottaneet tuotteen omakseen suihkun jälkeiseen kasvojenhoitoon.

Nyt kasvojen hoito on valmis ja hetkisen kuluttua voit tunnustella uudistunutta ja siloista ihoasi 🙂

Kasvojenhoitosarjan tuotteet ovat vegaanista luonnonkosmetiikkaa, jonka ainesosat ovat korkelaatuisia ja tarkoituksiinsa harkiten valittuja. Sarja vastaa ammattilaistason kosmetologituotteita ja myöhemmin markkinoille tuleva kosmetologisarja tulee tältä samalta valmistajalta.

Voit ostaa ihonhoitosarjaa alta:

Kiitos, että luit! Laitathan palautetta tuotteistamme sähköpostiimme 🙂

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.