Äitienpäivä 2022

Lahjoita äidillesi luonnollista ja kemikaalitonta kosmetiikkaa

Lahjaksi äidillesi luonnollista ja kemikaalitonta kosmetiikkaa!

Ihanat Saaren Taika tarjoukset äitienpäiväksi sekä muut mahtavat alennus tuotteemme!

Äitienpäivää on juhlistettu meillä jo yli sadan vuoden ajan ja mikäpä olisikaan tärkeämpää, kuin oma äiti <3

Nykyään äitienpäivänä on tapana hemmotella omaa äitiä vaikkapa kattamalla aamutee tai -kahvi äidille valmiiksi ja antamalla hänelle kukkia tai lahjoja.

Lahjavinkit äidille!

Tästä löydät suosituimmat kemikaalittomat ihonhoitotuotteet äidillesi lahjaksi. Näiden lahjavinkkien avulla äitisi hemmottelu jatkuu pitkälle kesään saakka!

Harmaahiuksinen äiti saa kukkia ja halauksen aikuiselta tyttäreltä

Parhaat lahjaideat äidille

Itsekin äitinä rakastan helposti ja nopeasti suihkun tai saunomisen ohella tehtäviä kauneushoitoja. Tällaiseen arjessa itse tehtävään kauneushoitoon soveltuu oivallisesti esim. Veera Suolasaippua, jolla voi tehdä vartalon ihoa kosteuttavan kaurakuorinnan suihkussa tai saunassa käydessään. 

Veera Suolasaippuan sisältämä Vihreä savi imee itseensä iholta epäpuhtauksia, se nopeuttaa ihovaurioiden paranemista ja rauhoittaa ihoa.

Luomukaura kuorii ihoa hellästi. Se lievittää tulehduksia sekä rauhoittaa ihoärsytyksiä ja kutinaa.

Suihkun tai saunan yhteydessä rakastan myös tehdä pikaisen ja virkistävän kasvonaamioinnin Aktiivihiili & Savi kasvonaamiolla. 

Naamion sisältämä Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Yhdistelmä tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin.

Naamion sisältämä Hyaluronihappo auttaa vähentämään juonteiden syntymistä sekä antaa ihollesi välittömästi erittäin kosteutetun tunteen

Itselläni ilmestyy tiettyyn aikaan kuukaudessa näppyjä leuan alueelle ja samasta ongelmasta kärsii varmaan elämänsä jossakin kohtaa jokainen äiti ja nainen. Näpyille tehokas täsmähoito on Spot Control tehovoide näppyjä vastaan. Kun huomaa näppykummun alkavan syntyä, sipaisee näpylle Spot Controlia ja aamulla näppy on kadonnut!

Nämä kolme tuotetta tuottavat äidillesi iloa pitkään ja antavat äidille ihanan mahdollisuuden hemmotella itseään helposti arjen keskellä!

Saaren Taika verkkokaupan muut äitienpäivätarjoukset

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.