Kokemuksia – Saaren Taika Professional Aloe Vera 24H Kosteuttaja

Saaren Taika Professional Aloe Vera 24H Kosteuttaja - kokemuksia

”Aloe Vera -24H Kosteuttajassa on miellyttävä koostumus ja muutaman päivän käytön jälkeen iho on näyttänyt hyvin kosteutetulta. Imeytyi hyvin helposti rasvoittuvaan, pintakuivaan ihooni. Rauhoittaa kasvojen punoitusta ja tasoittaa ihon väriä. Näppärä pumppupullo. Ihana voide!”

”Aloe Vera -24H Kosteuttaja sopii erinomaisesti herkälle iholle. Ihana kun ei yhtään ärsytä ihoa ja tuntuu oikeesti kosteutetulle. Kosteuttaa tehokkaasti ja jättää ihon kivan mattapintaiseksi.”

”Käytän meikin poiston jälkeen tätä Aloe Vera 24H Kosteuttajaa ja olen huomannut, että sopii juuri minulle erittäin herkkäihoisille. Raikastaa ihoa ja jättää joustavan kosteaksi ennen kosteusvoiteen levittämistä. Aivan ihana tuote joka päiväisessä käytössä.”

”Aloe Vera -24H Kosteuttaja on aivan ihana tuote. Sopii hyvin couperosa iholle. Tehokkaasti lannistaa punaisuutta.”

”Pieni määrä Aloe Vera -24H Kosteuttaja voidetta riittää kasvoille ja hinta laatusuhde on kohdallaan. Minulla on kuiva, herkkä iho ja on ollut vaikea löytää hyvää kasvovoidetta. Yleensä kasvovoiteet vain kiristää ihoa. Tämä voide ei kiristä. Loistava tuote.”

”Aloe Vera -24H Kosteuttaja on täyden 10 tuote couperosa iholleni. Ei tahmaa ja sopii loistavasti meikin alle. Tätä en enää vaihda.”

”Olen ollut tyytyväinen ostokseeni. Minulla on kuiva ja atooppinen iho ja monet voiteet vain kirvelevät ihoani. Aloe Vera -24H Kosteuttaja on ollut positiivinen yllättäjä. Voide imeytyy hyvin, kosteuttaa koko päivän eikä ihoni jää lainkaan rasvaisen tuntuiseksi. Suuri plussa todella miedosta tuoksusta, jopa tuoksuttomuudesta. Pienen pieni määrä voidetta riittää kasvoille ja kaulalle.”

”Aloe Vera -24H Kosteuttaja on ihana tuote. Tuoksuton, täyteläisen oloinen voide, joka imeytyy hyvin. Ihosta tulee pehmeä ja ”samettisen” oloinen. Kosteuttaa hyvin kuivaa ihoani, uskon tehon riittävän myös kuivina talvikuukausina.”

”Aloe Vera -24H Kosteuttajasta tuli suosikkini. Minulla on epäpuhdas erittäin pintakuiva sekaiho. Huokosten tukkeutuminen on selvästi vähentynyt. Kosteuttaa riittävästi jopa talvi-ihoa. Ei ärsytä ihoa lainkaan ja jättää iholle miellyttävän tunteen. Toimii sellaisenaan ja meikin alla. Riittoisa ja täysin hajuton. Loistava tuote.”

“Aloe Vera 24H Kosteuttaja on ihana tuote! Voide hieman paksuhkoa, mutta imeytyy/levittyy hyvin. Pumppupullo on kätevä ja helppo ottaa mukaan. Itsellä hieman vaikeahoitoinen kasvojen iho, mutta tämä voide ollut niitä harvoja, jotka todella sopii ja tekee hyvää! Ystäväni suosituksella kokeilin ja nyt olen hurahtanut muihinkin ST tuotteisiin!”

Saaren Taika Professional -sarja on kehitetty ammattilaiskäyttöön kosmetologeille ja kauneushoitoloihin. Niiden sisältämät vaikuttavat tehoaineet ovat tarkoituksiinsa harkiten valittuja ja erittäin korkealaatuisia. Ihonhoitosarjassa käytetyt raaka-aineet ovat ensisijaisesti luomulaatuisia ja tuotteet ovat parabeenittomia sekä sulfaatittomia.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.