Alumiinittomat deodorantit, vaihtoehto perinteisille deodoranteille

Alumiinittomat deodorantit - Vaihtoehto perinteisille deodoranteille

Saaren Taika tarjoaa laajan valikoiman alumiinittomia deodorantteja. Alumiini on yleinen ainesosa perinteisissä deodoranteissa, mutta se voi aiheuttaa ihoärsytystä ja muita haittavaikutuksia. Alumiinittomat deodorantit ovat luonnollisempi vaihtoehto ja sopivatkin erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat välttää kemikaaleja ja muita haitallisia ainesosia.

Miksi valita alumiinittomat deodorantit?

Alumiinittomat deodorantit ovat valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka eivät ärsytä ihoa. Perinteisissä deodoranteissa käytetty alumiini on yhteydessä moniin haittavaikutuksiin, kuten syöpäriskiin, hormonaalisiin häiriöihin ja allergioihin. Alumiinittomat deodorantit ovat turvallisempi vaihtoehto, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Alumiinittomien deodoranttien valikoima

Saaren Taika tarjoaa laajan valikoiman alumiinittomia deodorantteja eri tuoksuilla, ja myös tuoksuttomina. Saaren Taika Voidedeodorantti Tyrni, Sitruunaruoho sekä Hajusteeton Metsämikrobi voidedeo ovat UNISEX, luomu, vegaaninen, alumiiniton ja soodaton.

Voidedeodoranttimme on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön. Niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja ja kosteuttavat ihoa.

Miten alumiinittomat deodorantit toimivat?

Alumiinittomat deodorantit toimivat estämällä bakteerien kasvua, jotka aiheuttavat hajua. Ne eivät kuitenkaan estä hikoilua, joka on kehon luonnollinen tapa poistaa kuona-aineita. Alumiinittomilla deodoranteilla voit siis tuntea olosi raikkaaksi ja luonnolliseksi.

Miten käyttää alumiinittomia deodorantteja?

Alumiinittomat deodorantit ovat helppoja käyttää. Levitä deodoranttia puhtaalle iholle kainaloihin ja anna sen kuivua ennen pukeutumista. 

Alumiinittomat deodorantit ovat turvallisempi vaihtoehto perinteisille deodoranteille. Saaren Taika tarjoaa laajan valikoiman alumiinittomia deodorantteja, joilla voit pitää ihosi raikkaana ja terveenä. Valitse juuri sinulle sopiva tuoksu ja nauti luonnollisesta raikkaudesta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.