Suojaa ihosi auringon haitallisilta säteiltä SPF50 päivävoiteen avulla

Suojaa ihosi auringon haitallisilta säteiltä SPF50 päivävoiteen avulla

Anti-age päivävoide SPF 50+ ja kevätihon suojaus

Kevätaurinko paistaa ja ulkoilukelit paranevat päivä päivältä! Lämpötilat saattavat kuitenkin välillä vielä käydä pakkasen puolella, joten ihonhoitoon on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Kevään auringonpaistetta ei kannata aliarvioida, sillä UV-säteily voi viileästä kelistä huolimatta olla ihollesi haitallista ja siltä suojautuminen on todella tärkeää!

Päivävoiteeseen kannattaakin juuri tämän takia kiinnittää erityistä huomiota. Sen lisäksi, että voide kosteuttaa ja ehkäisee juonteiden ilmaantumista, on hyvä jos se myös suojaisi ihoasi päivän mittaan mm. auringonvalolta ja ilmansaasteilta. 

Monet suojakertoimella varustetut päivävoiteet sisältävät kuitenkin kemikaaleja, jotka voivat olla terveydellesi haitallisia. Kannattaa siis valita iholle käytettävä tuote aina tarkkaan!

TURVALLINEN PÄIVÄVOIDE SUOJAKERTOIMELLA

Saaren Taian valikoimasta löytyy turvallinen ja ylellinen päivävoide, jolla on suojakerroin 50+! Päivävoide sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoasi tukkimatta ihohuokosia ja saa kevyet juonteesikin hälvenemään. 

Voide suojaa ihoasi auringon haitallisilta UVA-, ja UVB-säteilyltä. Vedenkestävä voide antaa suojan ihollesi koko päiväksi! Iho on voiteen käytön jälkeen ihanan kimmoisa, ilman rasvaista tunnetta ihollasi. Voide on kevyt ja sen kermainen koostumus tekee siitä helposti levitettävän. 

LUONNOLLISET RAAKA-AINEET IHOSI HYVINVOINNIN TUKENA

Päivävoide suojakertoimella sisältää mm. kylmäpuristettua kurpitsansiemenöljyä, joka auttaa ihoasi säilyttämään sen kiinteyden sekä kimmoisuuden, se edesauttaa uusien ihosolujen muodostumista sekä kollageenin tuotantoa. Kurpitsansiemenöljy sisältää runsaasti omega 3, -6 ja -9 rasvahappoja, iholle tärkeitä antioksidantteja, jotka suojaavat ihoasi vapaita radikaaleja vastaan.

Voiteessa on myös arganöljyä, jota ihonhoidossa kutsutaan myös nestemäiseksi kullaksi. Eikä syyttä, sillä arganöljy kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti sekä  tasanpainottaa ihon omaa talintuotantoa. Arganöljyn tiedetään myös suojaavan ihoa tehokkaasti auringon haitalliselta säteilyltä. 

Päivävoiteessa on paljon A-, C-, ja E-vitamiineja, jotka ehkäisevät ennenaikaista ihon vanhenemista ja tuovat paljon virkeyttä iholle. 

Voide on suunniteltu kuivalle iholle, mutta sopii hyvin myös kaikenlaisille ihotyypeille. 

Valikoimastamme löydät päivävoiteen kaveriksi myös ihanan yövoiteen, joka sisältää hyaluronihappoa ja joka on anti-age vaikutteinen. 

Lue myös:

Sheavoi suojaa ihoa auringolta ja parantaa rusketusta

Mitä muutoksia ihonhoitorutiinisi vaatii siirtyessämme talvesta kevääseen?

Hyaluronihappopitoisuus ihonhoitotuotteissa

Kasvovoiteet

Tuo kevät kotiisi kestävillä huonetuoksuilla!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.