Kokemuksia – Saaren Taika Professional Appelsiini kamomilla aloe kasvovesi

saaren taika appelsiini-kamomilla-aloe kasvovesi raikastaa ihon

Paras luonnollinen kasvovesi

Saaren Taika Professional Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi – kokemuksia 

Ihana kasvovesi, uusi lemppari! Viikon Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvoveden käytön jälkeen epäpuhtaudet vähentyivät ja ihon kunto parani selvästi.

”Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi rauhoitti punoitusta heti ensimmäisellä käyttökerralla.”

Ostin tuotetta ensimmäisen kerran viime keväänä. Ihoni reagoi herkästi aurinkoon ja kasvot ovat päivän päätteeksi kuin tulessa ja kutisevat. Tämä Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi rauhoitti kutinan ja tasoitti ihon punaisuutta.

Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi on miellyttävä tuote! Kevyt tuoksu ja keveä tunne iholla. Täydellinen lisä puhdistukseen. Auttanut myös tasoittamalla akne-ihon arpia.

”Parin viikon käytön jälkeen koen, että Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi on vähentänyt ruusufinnin aiheuttamaa punoitusta, polttoa ja kutinaa ihossa. Tarvittaneen kuitenkin pitempi käyttöaika, jotta tuote näyttää itsensä kokonaan. Tuote on kätevä sumuttaa joko suoraan iholle (kaula, dekoltee) ja kämmenelle, josta aineen saa suoraan kasvojen iholle turhan vanuhävikin vähentämiseksi. Tuote on helppo levittää/painella ihoon, imeytyy hyvin.”

”Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi on loistava kasvovesi. Tämä kasvovesi rauhoittaa akneen taipuvaista ihoa ja tasoittaa ihon sävyä.”

”Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi putsaa todella hyvin viimeisetkin liat ja meikkien jäämät kasvoilta. Ihosta tulee pehmeä ja tuote on ihanan hellävarainen omille herkille kasvoilleni. Käytän tuotetta pestyä kasvot Saaren Taika Tyrni Luksus Spa saippualla ja ihoni ei ole ollut näin hyvässä kunnossa pitkään aikaan. Ehdottomasti suosittelen! Kasvovedessä on hassu tuoksu, mutta siihen tottuu ja sitä ei huomaa enää kun päälle kuitenkin kasvovoide laitetaan.”

”En ollut käyttänyt kasvovettä pitkään aikaan, koska ne ovat aina kuivattaneet ihoa liikaa. Tämä kasvovesi ei ole sitä tehnyt! Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi puhdistaa, mutta ei kuivata. Tuoksu ei ole ehkä aivan houkuttelevin, mutta se ei itseäni haittaa, kunhan tuote muuten toimii! Suosittelen!”

“Minulla on kasvoissa ruusufinni ja myös inhottava sekaiho. Todella harvat ihonhoito/meikkituotteet ovat sopivia iholleni. Herkistyminen näkyy välittömästi punoituksena, kutinana, näppylöinä ja jopa turvotuksena. Tämä Appelsiini kamomilla aloe kasvovesi ei ärsytä yhtään! Tasoittaa myös ihonväriä kuten lupaakin. Tuoksu on hieman epämiellyttävän pistävä, mutta siihenkin on jo tottunut. Suosittelen, etenkin ongelmaiholle täydellinen!”

Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi on tasannut ihoni sävyä, pidän myös kepeästä tuoksusta.

Pyyhin pesemisen jälkeen vielä meikkien jämät Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovedellä pois. Rauhoittaa punoitusta ja kosteuttaa samalla.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.