Auta pyykkietikanvalmistajaa ongelmassa! Voita 3 pyykkietikkaa!

Auta pyykkietikanvalmistajaa ongelmassa! Voita 3 pyykkietikkaa!

Tervehdys arvon lukijani!

Minulla on taas pieni ongelma tuotteitemme ulkonäön suhteen ja ajattelin turvautua teidän mielipiteeseenne jälleen kerran! Viimeksihän sain niin oivallisia näkövinkkeleitä meidän artesaanisaippuoidemme pakkauksen suhteen ja niiden avulla suunniteltua paitsi ekologisen, myös saippuoidemme tarinaan sopivat pakkaukset, kiitos siis kaikille vinkkejä antaneille <3

Tällä kertaa asia koskee meidän pyykkietikoita. Meille on tulossa muutama uusi pyykkietikkatuoksu kesään mennessä ja on aika pohtia niille etikettejä. Alla kuvat tämänhetkisistä etiketeistämme:

Minkälaisia ideoita sinulle tulee etikettien suhteen? Lähetän parhaan idean antajalle 3 pulloa täysekologista Saaren Taika® pyykkietikkaa 🙂 Aikaa vastata 10.5. klo 21 asti 🙂 

Saaren Taikaa valmistetaan eteläisen Salon idyllisessä saaristossa, jossa luonnon ja ihmisen yhteiselo on vuosisatojen aikana nivoutunut lähes saumattomaksi. Saarilla voit tavata kotkan, karhun, kauriin ja hylkeenkin, ja villieläimet tervehtivätkin usein uteliaina heti ulko-ovelta astuttaessa.

 

Saaren Taika® valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Saaren Taika® pyykkietikat on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Ne eivät rasita ympäristöä ja ovat täysin biohajoavia.

Pyykkietikkaa voi käyttää huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena, siivouksessa.

Pyykkietikka pehmentää ja raikastaa pyykin jättämättä tekstiiliin imukykyä heikentävää kalvoa.

Pyykkietikka raikastaa myös pesukonettasi jokaisella pesukerralla, sekä poistaa kalkki- ja pesuaine jäämiä niin koneesta, kuin putkistoistakin!

image_pdfimage_print