Bambu ekologinen pesuharja ja tiskiharja kokemuksia

“Bambu pesuharja on hyvin muotoiltu. Istuu hyvin käteen. Harjakset sopivan topakat. Itse käytän tätä harjaa pesuhuoneen siivoukseen greippi siivoussaippuan kanssa. Erinomaista etenkin kaakelisaumoihin.”

”Ostin Bambu ekologinen pesuharja siivoussaippuan kaverina ja toimii todella hyvin. Näppärän kokoinen käteen ja helppo tehopestä esim. laattasaumojen välit.”

”Bambu ekologinen pesuharja on hyvän tuntuinen käteen ja näppäränkokoinen erilaisiin puhdistus kohteisiin.”

”Bambu ekologinen pesuharja on kiva pieni harja, joka soveltuu moneen. Esim. näppärä juuresten puhdistukseen. Käteen sopiva. Suosittelen”

”Bambu ekologinen pesuharja on osoittautunut hyväksi ostokseksi! Suihkuhuoneen kaakelisaumat oli näppärä putsata sen ja greippi siivoussaippuan avulla.”

”Kun näin harjan ajattelin, että tämä ei kestä mitään mutta yllätyin, sehän kestää vaikka kuinka kovaa käsittelyä! Bambu ekologinen pesuharja ja siivoussaippua, kova kaksikko likaan ja helpottaa siivousta! Olen tyytyväinen!”

”Mie tykkään käyttää Bambu pesuharjaa tiskaamisessa. Eikä harjakset ole heti länässä.”

”Bambu pesuharjassa on käteen sopiva muotoilu, sopivasti napakat harjat. Kaakeleiden saumat on aivan ilo harjata tällä.”

”Bambu ekologinen pesuharja on aivan loistava, ei paljon tarvitse hankailla. Siivoussaippuan kanssa kylppäri sai täysin uuden ilmeen.”

”Käytin Bambu pesuharjaa kylpyhuoneen pesussa ja on niin kätevän mallinen ja hyvä pitää kädessä, että oli ihanan rentouttavaa pyöritellä menemään. Lisäksi sopivan pieni ja sen mallinen että menee kaikenmaailman rakoihin ja koloihin.”

”Siivousfirman arviosta hieman ihmetellen lähdin kokeilemaan näitä teidän tuotteita. Sanoivat kylpyhuoneestamme, että eivät kyllä kalkkijäämiä kunnolla pois saa. Bambu ekologinen pesuharja ja Siivoussaippua Greippi apuna sain kylpyhuoneen seinät, lattian, saumat, saunan lauteet ja lasi-oven todella puhtaaksi. En tarvitse siivousfimaa. Tarvitsen vain nyt lisää teidän saippuaa ja ehkä pian uuden harjankin.”

”Hankin Bambu pesuharjan kylpyhuoneen ja saunan siivoamiseen. Olen käyttänyt harjaa kaakeleiden ja suihkuseinän putsaamiseen, ja yhdessä greippi siivoussaippuan kanssa se toimii todella hyvin ja tehokkaasti. Kaakeleiden ja suihkuseinän jynssääminen on yleensä työlästä, mutta tämä yhdistelmä harjaa ja saippuaa tekee kyllä siivoamisesta suorastaan hauskaa, koska puhdasta tulee niin vaivattomasti. Oudolla tavalla odotan jo sitä, että kokeilen saippuaa saunan pesemiseen. Saaren Taian siivousohjeet ovat minusta todella hyviä.”

”Käytin Bambu pesuharjaa lauteiden pesussa yhdessä sitrus siivoussasaippuan kanssa. Vaikka harja on pieni siitä sai napakan otteen ja mahtui pieniinkin koloihin.”

“Olen todella tyytyväinen tiskiharjaan! Se on ehdottomasti paras ikinä! Harjasten pehmeys tekee tiskaamisesta oikeasti miellyttävää. Tärkeää: taitoin hiukan varren tyvessä olevaa rautalankaa hellästi pieneen kulmaan, niin tiskaaminen on helpompaa”

”Ensimmäinen ekologinen tiskiharja omassa taloudessani ja yllätyin todella positiivisesti. Varressa hyvä muotoilu ja harjaosa pesee hyvin. Ja onhan se tyylikäskin kaapin alla roikkuessa. Ostin myös vaihtopään varmuuden varalta, täytyy seurata kuinka kauan kestää käytössä ennen vaihtoa. Tykkään!”

”Bambu ekologinen tiskiharja on paljon mukavampi käyttää verrattuna tavallisiin muovisiin harjoihin! Olen todella tyytyväinen tähän, kiva tiskata! Suosittelen!”

”Bambu ekologinen tiskiharja on kädessä hyvän mallinen, sopii hyvin tiskauksen ja siivoukseen. Vaihtopää helppo vaihtaa. Plussaa kauniista ulkonäöstä.”

”Bambu ekologinen tiskiharja sopii moneen. Täytyy myöntää, että kun varsinaiset kynsiharjat olivat loppu niin ostin tämän siihen tarkoitukseen. Harja on kaunis laittaa esille ja putsaa kynnet hyvin. Varrellinen sitten menee tiskiharjakäyttöön.”

”Bambu tiskiharjan vaihtopäät ovat oikein näppärät tiskaukseen ja sopii käteen ilman varttakin, kun pesee esim vuokia! Ja oli helpompi harjata pinttyneet astiat ottamalla harjaosan käteen.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.