Bambu ekologinen pesuharja ja tiskiharja kokemuksia

“Bambu pesuharja on hyvin muotoiltu. Istuu hyvin käteen. Harjakset sopivan topakat. Itse käytän tätä harjaa pesuhuoneen siivoukseen greippi siivoussaippuan kanssa. Erinomaista etenkin kaakelisaumoihin.”

”Ostin Bambu ekologinen pesuharja siivoussaippuan kaverina ja toimii todella hyvin. Näppärän kokoinen käteen ja helppo tehopestä esim. laattasaumojen välit.”

”Bambu ekologinen pesuharja on hyvän tuntuinen käteen ja näppäränkokoinen erilaisiin puhdistus kohteisiin.”

”Bambu ekologinen pesuharja on kiva pieni harja, joka soveltuu moneen. Esim. näppärä juuresten puhdistukseen. Käteen sopiva. Suosittelen”

”Bambu ekologinen pesuharja on osoittautunut hyväksi ostokseksi! Suihkuhuoneen kaakelisaumat oli näppärä putsata sen ja greippi siivoussaippuan avulla.”

”Kun näin harjan ajattelin, että tämä ei kestä mitään mutta yllätyin, sehän kestää vaikka kuinka kovaa käsittelyä! Bambu ekologinen pesuharja ja siivoussaippua, kova kaksikko likaan ja helpottaa siivousta! Olen tyytyväinen!”

”Mie tykkään käyttää Bambu pesuharjaa tiskaamisessa. Eikä harjakset ole heti länässä.”

”Bambu pesuharjassa on käteen sopiva muotoilu, sopivasti napakat harjat. Kaakeleiden saumat on aivan ilo harjata tällä.”

”Bambu ekologinen pesuharja on aivan loistava, ei paljon tarvitse hankailla. Siivoussaippuan kanssa kylppäri sai täysin uuden ilmeen.”

”Käytin Bambu pesuharjaa kylpyhuoneen pesussa ja on niin kätevän mallinen ja hyvä pitää kädessä, että oli ihanan rentouttavaa pyöritellä menemään. Lisäksi sopivan pieni ja sen mallinen että menee kaikenmaailman rakoihin ja koloihin.”

”Siivousfirman arviosta hieman ihmetellen lähdin kokeilemaan näitä teidän tuotteita. Sanoivat kylpyhuoneestamme, että eivät kyllä kalkkijäämiä kunnolla pois saa. Bambu ekologinen pesuharja ja Siivoussaippua Greippi apuna sain kylpyhuoneen seinät, lattian, saumat, saunan lauteet ja lasi-oven todella puhtaaksi. En tarvitse siivousfimaa. Tarvitsen vain nyt lisää teidän saippuaa ja ehkä pian uuden harjankin.”

”Hankin Bambu pesuharjan kylpyhuoneen ja saunan siivoamiseen. Olen käyttänyt harjaa kaakeleiden ja suihkuseinän putsaamiseen, ja yhdessä greippi siivoussaippuan kanssa se toimii todella hyvin ja tehokkaasti. Kaakeleiden ja suihkuseinän jynssääminen on yleensä työlästä, mutta tämä yhdistelmä harjaa ja saippuaa tekee kyllä siivoamisesta suorastaan hauskaa, koska puhdasta tulee niin vaivattomasti. Oudolla tavalla odotan jo sitä, että kokeilen saippuaa saunan pesemiseen. Saaren Taian siivousohjeet ovat minusta todella hyviä.”

”Käytin Bambu pesuharjaa lauteiden pesussa yhdessä sitrus siivoussasaippuan kanssa. Vaikka harja on pieni siitä sai napakan otteen ja mahtui pieniinkin koloihin.”

”Ensimmäinen ekologinen tiskiharja omassa taloudessani ja yllätyin todella positiivisesti. Varressa hyvä muotoilu ja harjaosa pesee hyvin. Ja onhan se tyylikäskin kaapin alla roikkuessa. Ostin myös vaihtopään varmuuden varalta, täytyy seurata kuinka kauan kestää käytössä ennen vaihtoa. Tykkään!”

”Bambu ekologinen tiskiharja on paljon mukavampi käyttää verrattuna tavallisiin muovisiin harjoihin! Olen todella tyytyväinen tähän, kiva tiskata! Suosittelen!”

”Bambu ekologinen tiskiharja on napakka ja käteen sopiva tiskiharja. Ja nättikin vielä!”

”Bambu ekologinen tiskiharja on kädessä hyvän mallinen, sopii hyvin tiskauksen ja siivoukseen. Vaihtopää helppo vaihtaa. Plussaa kauniista ulkonäöstä.”

”Bambu ekologinen tiskiharja sopii moneen. Täytyy myöntää, että kun varsinaiset kynsiharjat olivat loppu niin ostin tämän siihen tarkoitukseen. Harja on kaunis laittaa esille ja putsaa kynnet hyvin. Varrellinen sitten menee tiskiharjakäyttöön.”

”Bambu tiskiharjan vaihtopäät ovat oikein näppärät tiskaukseen ja sopii käteen ilman varttakin, kun pesee esim vuokia! Ja oli helpompi harjata pinttyneet astiat ottamalla harjaosan käteen.”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.