Blogeissa

 

Saaren Taikaa blogeissa

Mummo ja koira bloggasi pyykkipäivästään ja Saaren Taian pyykkietikoista

Pesun jälkeen vaatteissa on lievä tuoksu,
mutta kuivumisen jälkeen ne tuoksuvat raikkailta ilman voimakasta huuhteluaineen hajua.
Siis luonnolliselta puhtaalta pyykiltä.

Kauppiattaren blogissa pyykkietikka puhdistaa puhtaasti

Saareen muuttomme jälkeen olen ollut kiinnostunut luonnonmukaisemmista pesuaineista aivan eri tavalla kuin ennen. Suurin vaikuttaja asiaan on varmasti saaren herkkä luonto ja se, että täällä saaressa meidän käyttövetemme menee suoraan maahan puhdistukentän kautta. Säilyttääksemme puhdistuskenttämme mahdollisimman tehokkaana mahdollisimman pitkään, sekä luontomme mahdollisimman muuttumattomana, on täytynyt pohtia tarkemmin minkälaisia pesuaineita kodin puhdistuksessa käytämme.

Aikaisemmassa bloggauksessa kerroin miten pyykkietikka toimi pesuaineena, kun valmistauduimme uuden saaristokotimme tupareihin. Nyt kerron hiukan mihin kaikkeen muuhun se käy ja minkälaiset vaikutukset sillä on luontoomme.

Puotimamman blogissa Rahoittavan Kamomilla-Shean teho

Olen itse nyt käyttänyt tätä kehittelemääni rauhoittavaa sheavoidetta n. 6 päivää ja aloitustilanteessa ranteessani oli useita raapimisesta tulleita rupia ja kämmenessä kaksi kohtaa josta oli isot “lohkareet” ihoa revitty irti.

Tänään aamulla kuvasin käteni uudelleen ja kuten kuvasta huomaatte, on ranteen ruvet kadonneet ja iho on alkanut parantua. Kämmenessäkin ollut n. 1,5 cm kokoinen nahaton läntti on huomattavasti pienentynyt kutinan helpotuttua ja tämä siis noin kuuden päivän voiteen käytön ansiosta.

Taikavoimainen sheavoide

Tämä kyseinen tuote on tarkoitettu siis melko  usean erilaisen iho-ongelman hoitoon, mutta vaikka minulla ei suurempia ongelmia (kuten psoriasis tai ekseema) ihoni kanssa onneksi olekaan, koen, että tällä tuotteella on paikkansa minunkin kosmetiikkahyllyssäni. Kuivat jalkani rakastavat tätä voidetta, käteni imaisevat tuotteen itseensä (ah sitä pehmeyttä!) ja kyynärpäät ovat suorastaan silkkiä karitevoin käytön jälkeen! Lisäksi pojallani on ihossaan kuivia kohtia, joihin mikään ei tunnu auttavan. Tämä shea on kuitenkin onnistunut pienentämään ihottuma-alueita merkittävästi. Ja tämä muuten tehoaa myös hyttysenpuremiin – kutina loppuu, kun sipaisee rauhoittavaa sheaa paukamiin!

Saaren Taika –sarjan deodorantti on kotimainen yllättäjä – Vieraskynäily

Saaren Taika Cabo Verde -voidedeo pääsi testiin jälleen kerran valmennuksen ajaksi. Alkulämmittelyt teen usein yhdessä asiakkaideni kanssa ja saan itsekin hyvä hien pintaan. Minun dödönit ovat siis aina todellisella koetuksella. Keinomateriaalista valmistetut valmennuspaitani haisevat helposti hielle, jos dödö pettää. Käytän valmentaessani myös paljasjalkatossuja, joten jalkani hikoilevat myös ihan jonkin verran valmennusten aikana. Testasin Cabo Verden tehon myös jalkahikeä vastaan. Kuten jo otsikko lupaa, Cabo Verde osoittautui mahtavaksi yllättäjäksi. Vaikuttaa siltä, että erityisesti jalkapohjissa tämä teepuun, laventelin ja piparimintun eteerisiä öljyjä sisältävä voidedeo on aivan ykkönen. Raikas tuoksu ja pehmeä, hoitava tunne jalkapohjien iholla on melkoista arjen luksusta.

Sukat hukassa – testissä Saaren Taikaa

Sain Butik-O:lta testiin Saaren Taika voidedeodorantin. Tämä on sarjan toiseksi miedoin tuoksultaan, jossa tuoksuu kevyesti teepuuöljy sekä piparminttu. Ja kuten purkista näkee lukea, se ei sisällä alumiinia, soodaa tai mitään eläinperäistä. Lisäksi purkin ainesosaluettelo kertoo, että ainesosia on alle kymmenen. Saaren Taika valmistaa tuotteet Suomessa!
Aika herkku, voisiko se oikeasti toimia?