Saaren Taika Cuisine – Mausta keittiösi ripauksella luksusta!

saaren taika Cuisine
Puusepän Suomessa valmistama tyylikäs ja kestävä leikkuulauta Saaren Taika Cuisine
Puusepän Suomessa valmistama tyylikäs ja kestävä leikkuulauta Saaren Taika Cuisine

Saaren Taika Cuisine leikkuulauta

Täyttää vaativankin kokin tarpeet.

Vie kokkaamisesi aivan uudelle tasolle tämän ammattipuusepän Suomessa valmistaman tyylikkään ja kestävän leikkuulaudan avulla.

Saaren Taika Cuisine -sarjan tuotteilla maustat keittiösi ripauksella luksusta!

 

Leikkuulauta on suunniteltu täyttämään vaativammankin kokin tarpeet

Sen koko on kompakti, silti riittävä niin lihan, kasvisten, leivän kuin hedelmienkin leikkaamiseen.

Leikkuulauta soveltuu erinomaisesti myös tarjoiluun.

Sen kaunis ja merellinen kaislikkokuvio on kestävästi poltettu leikkuulauden pintaan.Leikkuulaudan muoto on moderni ja sen sivuille on piilotettu urat helppoa nostamista ja käsittelyä varten.

Saaren Taika Cuisine leikkuulauta on upein vaihtoehto kokille ruuanlaittoon sekä tarjoiluun, ja kaunis esim. ruokabloggaajille reseptikuviin!

 

Leikkuulaudan koko on 22 x 30 cm ja sen korkeus on 1,8cm

Leikkuulauta on valmistettu tammesta ja sen pinta on öljytty likaa hylkiväksi parafiiniöljyllä.

Leikkuulauta on ammattipuusepän työtä, se on suunniteltu vaativaan käyttöön ja sen valmistus on tapahtunut Marttilassa.

Jokainen leikkuulauta on käsin viimeistelty sekä laatutarkastettu.

Valmistuttaja: Saaren Taika

Valmistaja: Novapuu, Marttila

Saaren Taika Cuisine Luomu oliiviöljy - Extra Virgin

Sierra de Cádizissa kasvaneista oliiveista saadaan maailman korkealaatuisinta oliiviöljyä!

Saaren Taika Cuisine Extra Virgin luomu oliiviöljyllä on erityinen, jäljittelemätön maku!

Vihreiden ja kypsyneiden oliivien keskivahvasta vahvaan vaihteleva aromi on herkullisen hedelmäinen, kevyen kitkerä ja aromikas. Se on täynnä makuvivahteita ja erittäin tasapainoinen.

Espanjan oliiviöljyn sääntelyneuvosto takaa näiden öljyjen alkuperän ja korkean laadun sekä luontaisen maun, joka kulinarististen asiantuntijoiden mukaan on erinomainen.

Oliiviöljyyn valitut lajikkeet saavat aivan erityistä huolenpitoa ja alueen erikoinen mikroilmasto yhdessä maan koostumuksen kanssa tekevät siitä maailman korkealaatuisinta ja maukkainta Extra Virgin oliiviöljyä!

Sierra de Cádizin oliivit kerätään hellävaraisesti päivänvalossa, jolloin puissa asuvat pienet laululinnut eivät vahingoitu keruuprosessissa.

Historiaa

Sierra de Cádizin syrjäiset oliivinviljelyperinteet.

Jo toistasataa vuotta Sierra de Cádizin kalkkikivisillä jyrkänteillä oliivia kasvattaneet viljelijät sen tietävät – jotta voitaisiin valmistaa parasta mahdollista oliiviöljyä, oliivia tulee kohdella lempeästi sen kaikissa tuotantovaiheissa. Laadun takeeksi alueen ensiluokkaiset oliiviöljyt on suojattu Sierra de Cádizin tarkasti säädellyllä alkuperänimityksellä.

Alueen oliiviöljyn laadusta on kirjoitettu jo 1700-luvulta asti ja pääkaupungin nimi Olvera on peräisin sanasta ”olivera” (oliivi).

1800-luvulta peräisin olevien kirjoitusten mukaan Sierra de Cádizin alueen oliivitehtaat luokiteltiin villeiksi, vuoristoisiksi ja hedelmällisiksi, eikä niille löytynyt vertaisia mistään!

Alueen oliiviöljyssä on kerrottu olevan uniikki tuoksu ”perfume of the Sierra” ja jo muinaisista ajoista lähtien mm. Jerezin ja Sevillan rikkaat ovat halunneet käyttää ruokapöydissään tätä erityisen maukasta ja sosiaalista statusta nostavaa oliiviöljyä.

’Sierra de Cádiz’ -merkillä varustettu oliiviöljy sisältää yksinomaan Alameño de Montilla, Arbequina, Hojiblanca, Manzanilla, Picual, Verdial de Cádiz ja Verdial de Huévar sekä Lechín de Sevilla lajikkeiden Extra Virgin oliiviöljyjä.

extra virgin oliiviöljy PDO sierra de cadiz saaren taika cuisine
cadiz vuoristo oliivipuu saaren taika
merisuola saaren taika puhdas
saaren taika cuisine sormisuola san vicente

Saaren Taika Cuisine Sormisuola

Suolalaatujen siniverinen osaksi täydellistä illallista. Kauniiseen lasipurkkiin pakattu korkealaatuinen ja käsinkerätty sormisuola on hienostunut hemmotteluidea omiin herkkuhetkiin tai lahjaksi gourmetruoan ystävälle!

Kiiltävänvalkoinen, korkealaatuinen Saaren Taika Cuisine sormisuola on kerätty käsin kevyiden kesätuulien puhaltaessa Andalusian ilta-auringon alla. Runollisromanttinen ilmaisu ei ole pelkkä mielikuva, vaan kuvaus aidosta korjuutilanteesta: sormisuolan keräämisessä olosuhteilla on nimittäin kaikki merkitys!

Kallisarvoisen sormisuolan kristallisoitumiseen tarvitaan oma, erityinen sääreseptinsä: runsaasti auringonpaistetta, lempeä tuulenvire ja riittävän matala ilmankosteus. Ne kaikki toteutuvat täydellisesti tämän sormisuolan syntysijoilla Cádizin lahden suojelualueella. Herkuttelijoiden arvostama sormisuola kerätään alueen kesäkuukausina kiireesti käsin ennen kuin ilmankosteus nousee ja sulattaa kiteet.

Suola on valittu kansainvälisten Slow Food tuottajien tuotevalikoimaan. Se on terveellistä, puhdasta ja eettistä myös ympäristön näkökulmasta.

Historiaa

San Vicenten suolakaivos on tuottanut tätä luonnollista merisuolaa Cadizin lahden suojelualueella jo vuodesta 1775.

Vuosisatojen suolantuotantokokemus saman suvun valvovan silmän alla takaakin San Vicenten sormisuolan poikkeuksellisen korkean laadun.

Kallisarvoisen suola-aatelisen jäljittelemätön maku syntyy mineraaleista ja hivenaineista, jotka ovat säilyneet suolakiteissä juuri sellaisina kuin luonto on ne luonut. Toisin kuin teollisessa suolassa, luonnon omassa reseptissä on vähemmän natriumia, mutta enemmän terveydelle edullisia hivenaineita ja mineraaleja. Meren, tuulen ja auringon ainutlaatuinen yhteisvaikutus on kiteyttänyt näihin suolakiteisiin täydellisen yhdistelmän rautaa, kalsiumia, jodia ja magnesiumin suoloja.

”Flor de salis” oli muinaisten roomalaisten nimitys tälle suolalle, jota he käyttivät juhlapöydissään. Sormisuolan erityisen rakenteen on mahdollistanut suolakaivoksessa käytetyt prosessit, jotka ovat tänä päivänäkin samat, joita muinaiset foinikilalaiset ja roomalaiset käyttivät.

Sormisuolan karkeat kiteet ovat rapeita, ja niiden maku on puhtaan kevyt. Kiteet murskautuvat sormien välissä hienojakoiseksi hiekaksi, jolloin ne vapauttavat suolan viimeisetkin aromit korostamaan ja syventämään ruoan omaa makua. Sormisuolan parhaat ominaisuudet tulevat esiin, kun käytät sitä ruoan viimeistelyssä tai pöytäsuolana antiikin roomalaisten tapaan. Kovassa kuumennuksessa sen puhtaat aromit kärsivät.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi