Eri sävyjä hiuksiin indigo kasvihiusvärillä

eri sävyjä hiuksiin indigo kasvihiusvärillä

Hei! Oletko kuullut, että voit itsekin sävyttää kasvihiusvärejä saadaksesi eri sävyjä hiuksiisi? Saimme Saaren Taian valikoimaan upean uutuus kasvihiusvärin, indigon!

Voit ostaa luonnolliset ja hellävaraiset No1 Eco by Saaren Taika kasvihiusvärejä alla näkyvästä tuoteupotuksesta:

Indigo kasvihiusväri on 100% luonnollinen, vailla keinotekoisia kemikaaleja ja hapetteita. Se on valmistettu kasvista nimeltään Indigofera tinctori ja sen avulla voidaan värjätä hiuksia aina eri sävyisiksi punaisiksi, ruskeiksi, sinertäviksi ja jopa mustiksi sekoittalla indigoa Henna kasvihiusvärin kanssa. Henna kasvihiusväri sekoitteella voidaan peittää jopa harmaita täysin luonnollisesti, kestävästi ja ilman voimakkaita kemikaaleja!

Kasvihiusvärit tarjoavat turvallista hiustenvärjäämistä kemikaaliherkille tai luonnollisista hisväreistä kiinnostuneille. Kasvihiusvärien ehdottomat plus puolet ovat myrkyttömyyden ja turvallisuuden lisäksi niiden hiuksia hoitavat ja korjaavat ominaisuudet!

Luonnollinen Henna kasvihiusväri muodostaa suojaavan kerroksen hiuksen pintaan, tehden hiuksen rakenteesta sileämmän ja terveemmän. Henna kasvihiusväri hoitaa samalla myös hiuspohjaa.

Indigo kasvihiusvärillä saadaan aikaan syvää mustaa (kaksivaiheinen värjäys), tummanruskeita sävyjä sekä punertavanruskeita sävyjä. Indigo yksistään ei peitä harmaita eikä normaalisti anna juurikaan minkäänlaista värjäystulosta. Siksi hennan käyttäminen yhdessä indigon kanssa on välttämätöntä.

Kaksivaiheisessa värjäyksessä värjätään hiukset ensin hennalla ja sen perään indigolla. Mitä pidempään indigo väriä pitää hiuksissa, sen tummempi sävy saadaan aikaan. Esim. 20 minuutin värjäysajalla saadaan aikaan ruskeita sävyjä, 2 tunnin ajalla taas syvempiä mustia sävyjä. Huomaathan, että käyttämäsi veden mineraalit saattavat aiheuttaa sävyeroja.

Itse teen nyt yksivaiheisen värjäyksen, jossa sekoitan ensin henna kasvihiusvärin astiassa lämpimään veteen ja sen jälkeen sekoitan joukkoon hieman indigoa.

Yksivaiheinen värjäys hennalla ja indigo kasvihiusvärillä

Sekoita henna kasvihiusväri nesteeseen jo hyvissä ajoin ennen värjäystä, sillä hennan paras värjäystulos saadaan aikaan, kun se on lionnut n. 8-12 tuntia! HUOM! Älä sekoita indigoa sekaan vielä tässä vaiheessa!

Voit käyttää nesteenä joko lämmintä kraanavettä tai esim. vihreää teetä. Itse käytän kraanavettä. Mikäli haluat hennan toimivan voimakkaammin hiuksissasi, lisää sekaan hieman sitruunamehua tai omenaviinietikkaa. Henna värjää tehokkaammin hieman happaman nesteen kanssa.

Vinkki: Huonokuntoiset hiukset saattavat vaatia 2-3 värjäyskertaa, jotta tuloksesta tulee tasainen.

HUOM! Käytä indigo kasvihiusväri heti sekoittamisen jälkeen, sillä indigon molekyylit heikkenevät n. 3-4 tunnissa, jonka jälkeen se ei enää värjää.

Henna kasvihiusväri antaa pelkästään oranssin punertavaa sävyä. 50/50 Hennaa ja indigoa antaa keskiruskean sävyn. Mitä enemmän indigoa, sen kylmempi ruskea sävy saadaan aikaan. Mitä enemmän hennaa, sen lämpimämpi ruskea sävy saadaan aikaan.

Muista, että kaikkeen lopputulokseen vaikuttaa myös oman hiuksen lähtöväri, hiusten kunto ja joskus myös käytetyn nesteen kemikaalit.

Alla omien hiusteni lähtötilanne. Minullahan on hennavärjäämistä takana jo pari-kolme vuotta. Oma hiukseni on erittäin hieno ja ohut. Hiukseni ei koskaan ole kasvanut yli olkapään mitan, vaan latvat heikkenevät ja haaroittuvat aina sen verran, että hiukset on pidettävä aina lyhyinä. Hiustyyppi on nopeasti rasvoittuva ja hento.

Hiustyyppini on nopeasti rasvoittuva ja hento. Kasvihiusvärjäys Saaren Taika
Saaren Taika kasvihiusvärit henna ja indigo

Tein henna ja vesi sekoituksen noin tuntia ennen värjäystä. Lisäsin mukaan myös pari ruokalusikallista omenaviinietikkaa. Annoin pastan tekeytyä käyden välillä sekoittelemassa sitä.

Kasvihiusväri hennan sekoitus
Saaren Taika kasvihiusväri henna

Juuri ennen värjäyksen aloittamista sekoitin n. 4 ruokalusikallista indigojauhetta sekaan. Vielä en ollut niin rohkea, että olisin lähtenyt yrittämään ruskeaa sävyä! Koko määrästä olisikin riittänyt tuplasti hiuksiini, mikä ärsyttävä arviointivirhe! Indigojauheella ”terästettyä” hennaa, kun ei voi säilyttää 🙁

kasvihiusväri indigo ja henna

Annoin värin vaikuttaa vajaa 2 tuntia ja sanoisin, että lopputulos on todella mahtava! Syvemmän punainen kuin pelkällä hennalla, silti todella luonnollisen värinen!

Indigon kanssa hennavärjäyksestä tuli todella paljon punaisempi! Myös hapsottavat latvat tuntuvat taas sileämmiltä <3

Vertauksena alla ensimmäiseen hennavärjäys kertani No:1 eco kasvihiusväreillä, jonka sävy ekalla kerralla oli tällainen:

https://saarentaika.com/henna-kasvihiusvarin-kaytto/

Kasvihiusväreillä värjättyyn tukkaan suositellaan sulfaatittomia shampoita, kuten No1 Eco Tyrni-Kehäkukka shampoo, jonka voit ostaa alla näkyvästä tuoteupotuksesta:

Kiitos, että luit! Laitathan meille meilillä omat hiustenvärjäys kokemuksesi, jotta voimme jakaa sen asiakkaillemme 🙂

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.