Kokemuksia – Saaren Taika Eteeriset öljyt

kokemuksia saaren taika eteerisistä öljyistä

LUONNOLLISET JA PUHTAAT ETEERISET ÖLJYT - Saaren Taika

Saaren Taika eteeriset öljyt syntyvät aitojen luonnossa esiintyvien kasvien ja kukkien eri osista. Saaren Taian eteeriset öljyt sopivat niin löylytuoksuiksi, aromaterapiaan, kodin siivoukseen kuin kosmetiikkaankin.

Laventelin eteerinen öljy

“Laitan muutaman tipan laventeliöljyä imurin pussiin, jolloin hyvä tuoksu leviää imuroidessa koko kotiin. Kun vielä puhdistaa lattiat Laventeli siivoussaippuan kanssa, niin lopputuloksena on puhdas ja raikas tunnelma.”

”Käytän laventelin eteeristä öljyä itse tehdyssä pyykkietikassa. Ihana mieto laventelin tuoksu sekä puhtaassa pyykissä, että pesukoneessa.”

”Ihana tuote. Laitan muutaman tipan laventelin eteeristä öljyä tuoksukiven päälle, jonka olen asettanut yöpöydälle. Auttaa rentoutumaan ja keskittää ajatukset ennen nukahtamista.”

”Ihana eteerinen laventeliöljy antaa ihanan tuoksun itsetehtyyn pyykkietikkaan. Tämä ehdoton suosikki tuote!”

”Laventelin eteerinen öljy on ollut saapumisesta asti käytössä diffuuserissa öisin. Mahtava, rauhoittava vaikutus!”

Greipin eteerinen öljy

“Greippi eteerinen öljy on ihanan raikkaan tuoksuinen. Käytän tippoja hierontaöljyn seassa ihoa tasoittamaan. Myös siivouksessa saa hyvän tuoksun aikaan. Erittäin laadukas.”

Eteerinen öljy Greippi on loistava tuote pyykkietikkaa itse tehdessä. Pyykkiin jää ihana tuoksu.

Greipin Eteerisessä öljyssä on ihanan raikas tuoksu joka säilyy. Tuoksu toimii lämmitettynä ja kylmänä eikä muutu pistäväksi. Toimi hyvin myös imurin suodattimeen tiputettuna.

Ihana tuoksu, käytän Greipin Eteeristä öljyä pyykkietikassa ja ilmankostuttajassa.

Eteerinen öljy Greippi toimii hyvin itse tehdyssä pyykkietikassa, antaa raikkaan tuoksun.

Teepuun eteerinen öljy

Teepuu eteerinen öljy jättää ihanan tuoksun vaatteisiin kun laittaa muutaman tipan pyykkietikan joukkoon.

Teepuun eteerisessä öljyssä on ihana tuoksu ja tehokas täsmähoito näpyille!

Teepuuöljy auttaa hetkessä jalkasieneen ja teinin akneen. Loistava tuote ja edullinen. Kulutus on niin pientä, jalkakylpyihinkin, kun tuotetta käytetään laimennettuna!

Minulla on auttanut Teepuun eteerinen öljy kynsisieneen ja muihin kynsiongelmiin.

Käytin ja käytän edelleen teepuuöljyä itikan ja keltiaisten puremiin ja se tehoaa heti: itikoiden jäljiltä tullut kutina häviää samoin kuin keltiaisen puremasta jäänyt jumalaton kirvellys ja polte häviävät. Viikko sitten minulle antoi reiden nivuseen kunnon shotin kaksi ampiaista (jäivät vahingossa puristuksiin, kun kyykistyin). Polte ja kihelmöinti oli valtava. Pistokohtiin nousivat kunnon patit. Laitoin pumpulitikulla niihin teepuuöljyä ja -kas kummaa- pakotus lakkasi välittömästi, ja vähän ajan päästä muistona ampiaisten kohtaamisesta oli vain kaksi pientä reikää. Tehokas aine!

”Olen käyttänyt Teepuun eteeristä öljyä vain hetken, mutta iho tuntuu puhtaammalta ja näppylät vaikuttaa häviävän pikkuhiljaa.”

Appelsiinin eteerinen öljy

“Erittäin luonnollinen appelsiinin tuoksu tässä Appelsiini eteerisessä öljyssä, tykkään todella paljon! Löylytuoksuna ajattelin ainakin tätä käyttää ja rentoutua saunan lauteilla. Jossain näin myös kikan laittaa tippa eteeristä öljyä esim. vanulappuun ja se roskiksen pohjalle pussin alle niin se tympeä haju pysyisi poissa mikä roskiskaapista varsinkin näin kesäisin tuppaa puskemaan, tätä ajattelin siis testata myös.”

”Appelsiinin eteerisessä öljyssä on ihanan raikas tuoksu! Toimii moitteettomasti diffuuserissa.”

”Olen käyttänyt Appelsiini Eteeristä öljyä huonetuoksuna ilmankostuttimessa veden seassa muutama tippa ja aivan ihanan aito appelsiinin tuoksu.”

”Saaren Taika eteerinen appelsiini, ihana tuoksu. Olen sekoittanut etikan sekaan, pyykkietikaksi ja siivousetikaksi, toimii erittäin hyvin.”

Piparmintun eteerinen öljy

”Piparminttu eteerinen öljy etikkaan yhdistettynä eli pyykkietikan osana öljy antaa pyykille ihanan raikkaan tuoksun.”

”Piparmintun eteerinen öljy on ihanan raikas ja luonnollinen. Olen käyttänyt ilmankostuttimessa, muutama tippa veden sekaan.”

”Saaren Taika eteerinen öljy Piparminttu on aivan ihanan tuoksuinen. Päänsärky helpotti ilman särkylääkettä, kun laitoin otsalle ja nenän alle sormella tipat. Lisäksi käytän pyykinpesussa etikan seassa muutaman tipan ja pyykit tuoksuvat taivaallisen ihanilta!”

Sitruunan eteerinen öljy

”Sitruuna eteerinen öljy on ihanan raikas, toimii täydellisesti diffuuserissa!”

”Sitruunan eteerinen öljy on ihanan tuoksuinen, tein punkkikarkotetta laventeliöljyn kanssa ja pyykkietikkaa.”

”Raikas ja miellyttävä sitruunan tuoksu, jota olen käyttänyt mm. pyykkietikkaan, jalkakylpypommeihin ja wc-pönttöpommeihin. Pieni pullo, mutta on riittoisa.”

”Laitoin tätä ihanan tuoksuista sitruunaa löylyveteen. Olisi tehnyt mieli heittää löylyä lisää ja lisää, tuoksu oli niin miellyttävä!”

Sitruunaruohon eteerinen öljy

”Käytän Sitruunaruohon eteeristä öljyä omatekoisen pyykkietikan teossa ja pitämällä kissat erossa kukkapurkkien mullasta.”

”Todella hyvä, tykkään Sitruunaruohon raikkaasta tuoksusta. Olen käyttänyt saippuaan ja pyykkietikkaan. Luonnollinen ja melko neutraali tuoksu.”

”Eteerinen öljy Sitruunaruoho olikin kiva tuote! Olen laittanut pyykkietikan joukkoon tipan, ja huonetuoksu tikkuihin.”

”Aivan ihana tuoksu ja riittoisa! Pari tippaa Sitruunaruohoa riittää löylykiululliseen vettä tai yksi tippa tuoksuttoman pyykkietikan joukkoon.”

Eukalyptuksen eteerinen öljy

”Muutama pisara Eukalyptuksen eteeristä öljyä löylyveteen ja pääset spa-tunnelmaan omilla lauteilla. Miellyttävä, rentouttava tuttavuus!”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.