[KISA RATKENNUT] Etsi kenguru ja voita 100:lla eurolla Saaren Taikaa

Voita 100_lla eurolla saaren taikaa

Kisa on ratkennut ja voittaja on Laura M. Kiitos kaikille osallistuneille!

Suosittu etsintäkisamme käynnistyy taas! Australian maastopalojen tietoisuuden lisäämiseksi etsittävä silhuetti on tällä kertaa kenguru:

Ps. Lahjoitamme 5% tämän ja ensi viikon aikana verkkokaupastamme tehtyjen ostosten summasta maastopalojen aiheuttamien tuhojen korjaamiseen. Lue lisää blogista: https://saarentaika.com/lahjoitamme-5-jokaisesta-ostoksesta-australian-maastopalojen-aiheuttamien-vahinkojen-korjaamiseen/

Pps. Tämän viikon loppuun asti verkkokaupassamme on 10% alennus koodilla: 5T0RGFAMYBJ1

Etsi kenguru sivuiltamme ja voita 100€ arvosta Saaren Taika tuotteita!

Olemme piilottaneet www.saarentaika.com sivuille kuvanmukaisen kengurun (samanlainen kuin yllä, mutta etsittävä kuva sijaitsee eri sivulla!).

SÄÄNNÖT

  • Etsi kenguru, kerro sähköpostissa pr@saarentaika.com mistä se löytyi ja olet mukana arvonnassa.
  • Arvonnan sääntöihin kuuluu, että et kerro julkisesti blogin kommenteissa tai somekanaviemme kommenteissa jos olet löytänyt kengurun tai missä se piileskelee. Paljastamalla kengurun sijainnin, rajaat itsesi pois arvonnasta.

Kisa on käynnissä 13.1. klo 12 asti ja kaikkien siihen mennessä kengurun löytäneiden ja sähköpostia laittaneiden kesken arvotaan 100€ arvoinen Saaren Taika tuotepalkinto.

Voittajalla on viikon verran aikaa ilmoitella yhteystietojaan ja lunastaa pakintonsa. Mikäli voittajasta ei kuulu 7vrk sisällä, arvotaan palkinto uudestaan kaikkien arvontaan osallistuvien kesken.

Pidätämme oikeuden siirtää etsittävä kuvake mikäli joku osallistujista paljastaa sen sijainnin. Pidätämme myös oikeuden muuttaa kisan sääntöjä, mikäli se on kisan jatkumisen kannalta tarpeen.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.