(arvonta on päättynyt) Haluatko voittaa n. 60€ arvoisen tuotepaketin itsellesi? Lue arvonnan säännöt ja osallistumisohje blogista:

(arvonta on päättynyt) Haluatko voittaa n. 60€ arvoisen tuotepaketin itsellesi? Lue arvonnan säännöt ja osallistumisohje blogista:

Arvonta on suoritettu, voittaja on kati S. Hänelle on lähetetty sähköpostia 🙂

Tervehdys arvoisa lukijani!

Laitetaanpas taas pystyyn hauska kisa, jonka palkintona on täysekologinen Saaren Taika® tuotesetti arvoltaan n. 60€!

Kisan säännöt ovat seuraavanlaiset:

Olen piilottanut www.saarentaika.com sivuille pienen ankkurin kuvan (samanlainen kuin alla, mutta se ei ole alla oleva ankkuri!).

  • Etsi ankkuri, kerro sähköpostissa otsikolla Ankkurikisa saarentaika@gmail.com mistä se löytyi ja olet mukana arvonnassa.
  • Arvonnan sääntöihin kuuluu myös, että et kerro julkisesti blogin kommenteissa tai somekanaviemme kommenteissa jos olet löytänyt ankkurin tai missä se piileskelee.

Kisa on käynnissä 24.9. klo 12 asti ja kaikkien siihen mennessä ankkurin löytäneiden ja sähköpostia laittaneiden kesken arvotaan kuvan n. 60€ arvoinen tuotesetti. Voittajalla on viikon verran aikaa ilmoitella yhteystietojaan ja lunastaa pakintonsa, joka toimitetaan veloituksetta Suomen sisälle Matkahullon välityksellä. Mikäli voittajasta ei kuulu 7vrk sisällä, arvotaan palkinto uudestaan kaikkien arvontaan osallistuvien kesken.

image_pdfimage_print