Haluatko voittaa n. 80€ arvoisen tuotepaketin itsellesi?

Haluatko voittaa n. 80€ arvoisen tuotepaketin itsellesi?

Simpukkakisa on päättynyt, voittajaksi Onnetar valitsi

Emilia R! Paljon onnea Emilia 🙂 

Kuumaa kesäpäivää sinulle arvoisa lukijani!

Suuren suosion vuoksi laitetaas pystyyn kolmas simpukkakisa, jonka palkintona on täysekologinen Saaren Taika® tuotesetti arvoltaan n. 80€

Kisan säännöt ovat seuraavat:

Olen piilottanut www.saarentaika.com blogiin pienen simpukan kuvan (samanlainen kuin alla, mutta se ei ole alla oleva simpukka!).

  • Etsi simpukka, lähetä sähköpostia otsikolla “simpukkakisa 3” saarentaika@gmail.com ja kerro mistä simpukka löytyi ja olet mukana arvonnassa.
  • Arvonnan sääntöihin kuuluu myös, että et kerro julkisesti blogin kommenteissa tai somekanaviemme kommenteissa jos olet löytänyt simpukan tai missä simpukka piileskelee.

Kisa on käynnissä 3.8. klo 12 asti ja kaikkien siihen mennessä simpukan löytäneiden ja sähköpostia laittaneiden kesken arvotaan  n. 80€ arvoinen tuotesetti. Voittajalla on viikon verran aikaa ilmoitella yhteystietojaan ja lunastaa pakintonsa, joka toimitetaan veloituksetta Suomen sisälle Matkahullon välityksellä. Mikäli voittajasta ei kuulu 7vrk sisällä, arvotaan palkinto uudestaan kaikkien arvontaan osallistuvien kesken.

image_pdfimage_print
Tags: