Hauvan Hoiva lemmikkishampoot kokemuksia

Saaren Taika hauvan Hoiva luonnollinen lemmikkishampoo-3330

“Koirallani amerikancockerspanieli on ajoittain pahaa kutinaa ja atooppinen iho. Shampoota oli miellyttävä käyttää ja sopi käteen hyvin ja vaahtosi helposti. Pesi turkin puhtaaksi ja shampoo lähti helposti huuhtelemalla pois.”

”Hei testattiin meidän kiinanharjakoira Taikan kanssa teidän Hauvan Hoiva kaura ja kamomilla shampoota ja oli pakko tulla laittamaan palautetta aivan mahtavasta shampoosta. Taikan turkki ei ole kertaakaan ollut ennen noin kiiltävä ja helposti kammattavissa pesun jälkeen Tätä käytetään ehdottomasti jatkossakin ja mahtavaa on sekin että tätä saa meillä oman kylän puodista Liitteenä vielä pari kuvaa Taikasta

”Kuvia ei ole laittaa, mutta pakko kertoa kokemukset tuotteista.Hauva shampoo toimii lapinkoiralla, tosin turkki ajeltu ihottuman takia 2kk sitten. Teidän tuote toimii paremmin kuin lääkäriltä ostettu shampoo. Ennen joutui pesemään vähintään kerran viikossa kun alkoi tulehduksen ja hilseilyn takia haisemaan. Nyt 2 kertaa pesty Hauvalla, niin 3 viikkoa menee hyvin pesemättä ja hilseily vähentynyt huomattavasti. Hyvin saa sualla hieroen shampoon ihoon asti.
Siivoussaippua on ihan ihme tuote!Testasin tiskatessa rasvaseen paistinpannun lasikanteen ja mitä tapahtukaan! Rasva lähti huuhtelulla pois, eikä kuivuttuaankaan ollut rasvalänttinen niin kuin yleensä. Testasin myös paistinpannuun kun oli marinadi palanut pannuun kiinni. Suihkutin ja annoin hetken vaikuttaa. Ilman hankaamista lähti marinadit irti.Parempaa tiski-ainetta kuin fairy!Taidan ostaa kaappiin lisää saippuaa ja heittää muut puhdistusaineet roskiin kerran tällä yhdellä pärjää katosta lattiaan ja astioista autoon.
Kiitos tuotteista!”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.