Hetki aikaa itselle joululoman hulinan keskellä

Joululomalla on vihdoin mahdollisuus viettää aikaa perheen ja läheisten kanssa kaikennäköisiä aktiviteetteja harrastaen. Myös joululomalla kannattaa muistaa ottaa välillä aikaa itselle. Rauhoittuminen ja rentoutuminen lasten juostessa ympäri taloa voi tuntua mahdottomalta, mutta ei se ole! Tässä artikkelissa parhaat vinkit pieneen joulun rentoutushetkeen!

Keksi lapsille itsenäistä aktiviteettia

Joululomalla on ihana harrastaa erilaisia talvilajeja, kuten luistelua, hiihtoa, pilkkimistä… Laita lapset vaikka pulkkamäkeen, niin saat pienen hiljaisen hetken itsellesi. Raikas ilma tekee lapsille hyvää ja illalla unikin tulee helposti, kun on päivällä möyritty tuntitolkulla lumikasassa.

Jos maisema ulkona näyttää enemmänkin harmaalta kuin valkoiselta ja lumen sijaan sataa vettä, ei varmaan meistä kukaan ole kauhean innoissaan lähtemässä ulos. Tällöin lapsille voi keksiä jotain aktiviteettia sisällä!

Laita lapsille pystyyn esimerkiksi taidepaja: kasaa kaikki mahdolliset värikynät ja maalit, pahvit ja liimat sun muut askartelutarvikkeet pöydälle. Askartelu on niin hauskaa puuhaa, että siinä voi mennä helposti parikin tuntia!

Myös jouluaiheinen lastenelokuva on toimiva konsti saada heti aikaa itselle!

Rauhallista tunnelmointia

Rentoutumishetken ei tarvitse olla pitkä ollakseen tehokas ja rauhoittava! Se voi olla joko tunti saunan lämmössä tai sitten vain yhden kahvikupin pituinen hetki.

Voit kuunnella äänikirjaa tai vaikka vaan tuijotella ikkunasta ulos, kuka mistäkin tykkää!

Yksi asia, joka itselle tuo rauhallisen olon, on kynttilät. Kynttilänvalo rauhoittaa ja tuo lämmintä tunnelmaa.

Vielä parempi on, jos kynttilässä on jokin pieni tuoksu, joka herättelee aisteja tuntemaan, kuten esimerkiksi Saaren Taika Valkoinen Tee & Salvia- tuoksukynttilässä. Se on ihanan neutraali tuoksu ja sopii mielestäni loistavasti talvella poltettavaksi!

Kääriydy vilttiin

Lumoavan pehmeä hamam viltti tuo lämpimän ja rauhallisen tunteen.

Suurikokoinen viltti on 100% turkkilaista pitkäkuituista sileää puuvillaa ja käsistään taitavien kutojien valmistama.

Vilttiä voi käyttää myös esimerkiksi päiväpeitteenä tai sisustamisessa!

Ostoksille Saaren Taika Shopiin pääset tästä!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.