Hiusten lähtö ja sen ehkäisy Saaren Taika tuotteilla

Hiuksia lähtee normaalisti noin 50-100 päivässä. Hiuksia irtoaa jonkin verran pesun, kuivauksen ja harjauksen yhteydessä. Suurin osa näistä irtoavista hiuksista lähtee osana normaalia hiusten elinkaarta.

Syyt hiustenlähtöön voivat kuitenkin olla monenlaisia, toiset vakavampia kuin toiset. Suurin vaikuttaja hiustenlähtöön on geenit. Geenimme määräävät pääosin hiusten laadun ja ulkonäön. 

Geenit vaikuttavat hiusten määrään, kasvuun ja väriin enemmän kuin ravinto, hiusten hoito tai muut ulkoiset tekijät. Iän ja perimän lisäksi hiustenlähdön taustalla voi olla androgeneettinen hiustenlähtö, pälvikaljuus, telogeeninen hiustenlähtö, päänahan sairauksiin liittyvä hiustenlähtö tai arpeuttava kaljuuntuminen.

Hiustenlähdön syinä voivat olla myös sairaudet ja ravitsemus

Kun hiukset lähtevät, se tarkoittaa, että hius on siirtynyt ennenaikaisesti lepotilaan ja voi pysyä siinä vuosia.

Syitä hiustenlähtöön on todella monia. Esimerkiksi muutokset hormoneissa, psyykkiset tekijät ja ravinto voivat vaikuttavat hiuksiin sekä niiden hyvinvointiin.

Kilpirauhasen sairaudet, syövät, diabetes, ihottumat ja anemia voivat ohentaa hiuksia huomattavasti. Stressi on kuitenkin yleisin syy hiustenlähtöön, kuin monenlaisiin hiuspohjan ongelmiinkin. Kuukautiset, raskaus, imettäminen ja hormonaalisen ehkäisy vaikuttavat taas hiustenkasvuun. Raju laihduttaminen, syömishäiriöt ja erikoisruokavaliot näkyvät myös helposti hiusten hyvinvoinnissa.

Apua hiustenlähtöön Saaren Taika tuotteiden avulla

Shampoot ja hoitoaineet elvyttävät hiuspohjan pintaverenkiertoa ja näin karvatuppi saa ravinteita. Samalla ne puhdistavat hiuspohjan mahdollisesta talista ja kalkin kertymistä

Saaren Taika valikoimasta löydät Hiustenlähtöä ehkäisevän shampoon. Shampoo on kehitetty vaurioituneelle, elottomalle ja hiustenlähtöön taipuvalle hiustyypille.

Uudistava shampoo on suunniteltu erityisesti vahvistamaan hiuksia ja ehkäisemään hiustenlähtöä tehokkaiden luonnollisten öljyjen ja kasviuutteiden avulla.

Shampoon sisältämät Jojoba-, avokado- ja arganöljy kosteuttavat runsaasti hiuksia ja silottavat hiussuomuja.

Luonnolliset nokkos-, takiais-, rosmariini- ja laventeliuutteet sisältävät runsain määrin vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka ehkäisevät hiustenlähtöä, suojaavat tehokkaasti hiuksia ulkoisilta rasituksilta ja auttavat nopeasti vaurioituneiden hiusten korjaamisessa.

Saaren Taika  Ecolution Tyrni Kehäkukka shampoo vahvistaa hiuksia ja ehkäisee hiustenlähtöä. Se palauttaa hiusten kimmoisuuden sekä kiillon ja auttaa tasapainottamaan päänahan talineritystä.

Saaren Taika Ecolution Tyrnishampoo sisältää tyrni- rosmariini-, sitruunamelissa-, takiais-, laventeli, kehäkukka-, kamomilla-, minttu-, peltokorte- ja nokkosuutetta.

Tämä shampoo sopii kaikenlaisille hiustyypeille. Shampoo sisältää rosmariinia, joka vahvistaa hiustuppea vähentäen hiustenlähtöä. Se stimuloi hiuspohjaa ja nopeuttaa uuden hiuksen kasvamista.

Parhaan tuloksen saat, kun käytät shampoon kanssa Saaren Taika Ecolution Tyrni Kehäkukka hoitoainetta.

Ihanaa pehmeyttä hiuksille saaren taika hamam pyyhkeillä

Tiesitkö, että tavallinen froteepyyhe tekee vahinkoa hiuksillesi? Se on hiuksillesi liian karkea.

Froteepyyhkeellä kuivaaminen/hankaaminen avaa hiussuomuja ja tämä voi aiheuttaa hiusten katkeilua, ja samalla edistää hiustenlähtöä. Hamam pyyhe on parempi hiuksillesi pitkällä aikavälillä, sillä pehmeä puuvillainen hamam-pyyhe kuluttaa hiuksia huomattavasti vähemmän kuin froteepyyhe.

Löydät nämä ja paljon muita hiustuotteita verkkokaupastamme

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.