Hiusten pörröisyys kuriin Saaren Taika tuotteiden avulla

Haluatko saada kuivat ja pörröiset hiukset kuriin? Tästä artikkelista löydät vinkit kuivien ja pörröisten hiusten hoitoon.

Syitä hiusten pörröisyyteen

Hiusten pörröisyyteen vaikuttavat monet tekijät. Yksi syy siihen voi olla vääränlaiset ja liian kuivattavat hiustenhoitotuotteet ja tottumukset

Jos sinulla on kuivat hiussuomut, tarkoittaen sitä, että hiusten ulkopuoliset suojaavat osat aukeavat päästäen sisään kosteutta, mikä pyöristää hiussuortuvaa. Kun hiussuortuva pääsee pyöristymään, tulee siitä pörröinen ja kuiva

Mitä kiharammat hiukset sinulla on, sitä herkemmin ne ovat pörröiset. Tämä johtuu siitä, että kiharat hiukset ovat useimmiten hieman kuivemmat, mikä taas johtaa pörröisyyteen.

Myös liian kuumat suihkut aiheuttavat hiusten kuivumista. Kuuma vesi nostaa hiussolmuja ja näin ollen hiuksesi kuivuvat ja pörröisyys lisääntyy. 

Miksi sulfaatiton ja silikoniton shampoo?

Sulfaatit poistavat iholta ja hiuksista myös ne hyvät ja suojaavat rasvat, jonka vuoksi moni saakin kutinaa ja muita oireita näiden liian pesevien tuotteiden käytön jäljiltä.

Saaren Taika valikoimasta löydät juuri sinun hiustyypillesi sopivan shampoon. Esimerkiksi kuivalle ja pörröiselle hiukselle sopiva shampoo on Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo

Vihreä Tee & Kamomilla shampoopala on tuonut nopean helpotuksen lukuisille päänahan kutinasta, hilseilystä ja päänahan haavaumista kärsiville

Kamomillan eteerinen öljy shampoossa helpottaa psoriasiksen oireita. Se auttaa ehkäisemään hilseilyä ja rauhoittaa päänahkaa. Se tekee hiuksistasi kimmoisammat ja säihkyvämmät (saattaa myös vaalentaa joidenkin hiuksia).

Shampoon sisältämä risiiniöljy ehkäisee hiustenlähtöä. Sen sisältämät omega rasvahapot lisäävät päänahan verenkiertoa ja tukevat hiustenkasvua. Risiiniöljy toimii joillakin myös hoitoaineen tapaan, sillä se on erityisen kosteuttava ja hiuksia elvyttävä öljy. 

Saaren Taika Ecolution Curl Care 3 in 1 hoitoaine antaa pitkäaikaisen vaikutteen luonnollisille kiharoille ja vähentää hiusten pörröisyyttä. Sitä voi käyttää hiuksiin jätettävänä hoitoaineena pois huuhdeltavana hoitoaineena tai hiusnaamiona. Parhaan tuloksen saat käyttämällä saman sarjan Curl Care shampoota

Katso blogistamme helpot vinkit Curly Girl metodiin,  jolla saadaan korostettua hiusten luonnollista taipuisuutta!

Hiuksille hellävarainen hamam pyyhe

Tiesitkö, että tavallinen froteepyyhe on hiukselle liian karkea? Hiuksia ei kannata hangata kuivaksi froteepyyhkeellä, tämä aiheuttaa hankauksesta syntyvää kitkaa ja näin vahingoittaa hiussuomuja. Kuivaa hiuksesi pehmeällä ja imukykyisellä hamam pyyhkeellä puristellen hiukset kuivaksi

Hamam pyyhe on parempi hiuksillesi pitkällä aikavälillä, sillä pehmeä puuvillainen hamam- pyyhe kuluttaa hiuksia huomattavasti vähemmän kuin froteepyyhe.

Hamam pyyhe imee hiuksista kosteuden hellävaraisesti ja nopeammin normaaliin froteepyyhkeeseen verrattuna. 

hiusten kosteutus

Kosteuttava Aloe Vera hiussuihke on luonnollinen hiussuihke kuiville tai kiharille hiuksille.

Aloe Veraa sisältävä hellävarainen suihke kosteuttaa tehokkaasti kuivia hiuksia.

Suihkeen sisältämä Panthenol vahvistaa hiuksia ja lisää kiiltoa sekä kimmoisuutta.

Hiussuihke poistaa sähköisyyttä ja antaa samalla hiuksillesi kevyen raikkaan tuoksun.

Kuivien hiusten hoidossa hyvän hiusöljyn käyttö on tärkeää. Hiusöljy suojaa, hoitaa ja silottaa kuivaa hiusta. Argan hiusöljy on kevyt hiusöljy vahingoittuneille, kuiville, ohuille tai elottomille hiuksille. Hiusöljy palauttaa hiusten elinvoimaisuuden ja kiillon. Se vahvistaa hiuksia saaden ne tuntumaan paksummilta ja kimmoisimmilta. 

Argan hiusöljy ravitsee vairioituneita hiuksia ja suojaa niitä käsittelyltä. Se imeytyy nopeasti eikä rasita hiuksia.

Argan hiusöljy sisältää tieteellisesti kootun sekoituksen Arganöljyä, makadamiaöljyä ja kookosöljyä. Arganöljy sisältää runsaasti hiuksia syvältä kosteuttavia rasvahappoja sekä vitamiini E:tä, joka taltuttaa harottavat hiukset sekä lisää hiusten kiiltoa.

Muista myös, että terveellisellä ja monipuolisella ruokavaliolla ja riittävällä veden juonnilla on suuri merkitys ihon ja hiusten hyvinvointiin kokonaisuudessaan.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.