Hiustenhoito talven jälkeen

hiusten hoito talven jälkeen saaren taika

Usein kuullaan puhuvan ihonhoidosta talven jälkeen. ”Miten kosteutat ihoasi talven jälkeen?” tai ”Hehkuva iho harmaan talven jälkeen”. Ihonhoito on äärimmäisen tärkeää, onhan se ihmisen suurin elin. Unohdamme kuitenkin yhden tärkeän osan – hiustenhoidon. Miten hiukset saadaan hyvinvoiviksi ja elinvoimaisiksi talven jälkeen. Talvella hiukset kuitenkin ovat jatkuvasti kulutuksen alaisena vaikkei niitä kuluta esimerkiksi aurinko samalla tavalla mitä kesällä. Talvella hiukset kuivuvat yhtälailla kuin iho ja tämän saattaa huomata myös hiusten sähköisyydestä.

Saaren Taika Ecolution Tyrni-Kehäkukka-tuotteet ovat hiusten pelastus! Shampoo ja hoitoaine yhdessä ovat voittamaton tiimi hiustesi sekä päänahkasi ongelmiin. Tuotteet eivät sisällä silikoneja, sulfaatteja tai parabeeneja.

Yhdessä shampoo ja hoitoaine vahvistavat hiuksia ja ehkäisevät hiustenlähtöä, palauttavat hiusten kimmoisuuden sekä kiillon ja auttavat tasapainottamaan päänahan talin eritystä.

Vaikuttavina aineina ovat mm. tyrni, rosmariini, sitruunamelissa, takiainen, laventeli, kehäkukka, kamomilla, minttu, peltokorte ja nokkonen. Jokaisella vaikuttavalla aineella on oma tärkeä roolinsa tuotteessa!

Hoitoaine kannattaa levittää hieman pyyhekuiviin hiuksiin. Hoitoaine ei nimittäin imeydy kunnolla märkiin hiuksiin vaan ne kannattaa hellävaraisesti kuivata ennen hoitoaineen levittämistä. Tällöin myös säästät hoitoaineen määrässä, kun hiuksesi tarvitsevat pyyhekuivina vähemmän hoitoainetta kuin märissä hiuksissa.

Anna hiustesi voida hyvin ja anna niiden kasvaa vahvaksi Saaren Taika Ecolution Tyrni-Kehäkukka shampoolla ja hoitoaineella. Tuotteet ovat myös täydellinen valinta jos haluat kokeilla Curly Girl-metodia!

Kun hiukset on hoidettu suihkussa shampoolla ja hoitoaineella, on tärkeää kuivata hiukset hellävaraisesti. Puristele hiukset kuivaksi hankaamisen sijaan. Saaren Taika hamam-pyyhkeet ovat täydellinen valinta hiusten hellävaraiseen kuivaamiseen.

Kuivaamisen jälkeen on ihana levittää hiuksiin Saaren Taika Ecolution Argan-hiusöljy. Hiusöljy on ihanan kevyt, mutta todella ravitseva. Hiusöljy antaa hiuksille kauniin kiillon ja elinvoimaa. Se vahvistaa hiuksia sekä suojaa niitä käsittelyltä. Hiusöljyä riittää muutama tippa ja se imeytyy hiuksiin nopeasti.

Jos haluat antaa hiuksillesi tehohoidon, levitä öljyä hiuksiin noin 20 minuuttia ennen hiustenpesua ja anna sen vaikuttaa. Tämän jälkeen pese hiukset normaalisti Saaren Taika Ecolution Tyrni-Kehäkukka-tuotteilla, kuivaa ja viimeistele hiustenhoito laittamalla Saaren Taika Ecolution Argan-hiusöljyä muutama tippa latvoihin.

Vaikuttavina aineina ovat huolella valitut ja korkealaatuiset arganöljy, macadamiaöljy sekä kookosöljy.

Hiusten hoitamisen jälkeen hiukset tuntuvat ihanan sileiltä ja hyvinvoivilta.

Jos tarvitset tekstuuria hiusten muotoiluun, Saaren Taika Ecolution Merisuolasuihkeella, saat hiuksiisi täydellisen pinnan ja tekstuurin. Merisuolasuihke helpottaa esimerkiksi hiusten muotoilua hiustenkuivaimella, hiustenmuotoilutuotteilla tai lämpöraudoilla. Tuote antaa hiuksiin lisäksi upeasti volyymia.

Levitä merisuolasuihke kosteisiin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Jos haluat huolettoman beach lookin – suihkauta tuotetta hiuksiisi, hieman rypistele hiuksia sormin, jotta tuote imeytyy hyvin ja anna kuivua. Rento beach look on täydellinen kesäksi!

Muistathan kierrättää Saaren Taika-tuotteesi, kun olet rakastanut sitä tarpeeksi ja saanut siitä kaiken ilon itsellesi. Esimerkiksi Saaren Taika shampoon ja hoitoaineen voit kierrättää muovinkeräyksessä, jolloin siitä tehdään uusien muovituotteiden raaka-ainetta. Jos kodistasi ei löydy muovinkeräystä, niin laita tuotteet sekajätteen sekaan. Silloin ne voidaan hyödyntää myös energiajätteenä.

Osta parhaat shampoot ja hoitoaineet Saaren taika Shopista tai alle näkyvän tuoteupotuksen kautta!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.