Hiustenhoito talven jälkeen

hiusten hoito talven jälkeen saaren taika

Usein kuullaan puhuvan ihonhoidosta talven jälkeen. ”Miten kosteutat ihoasi talven jälkeen?” tai ”Hehkuva iho harmaan talven jälkeen”. Ihonhoito on äärimmäisen tärkeää, onhan se ihmisen suurin elin. Unohdamme kuitenkin yhden tärkeän osan – hiustenhoidon. Miten hiukset saadaan hyvinvoiviksi ja elinvoimaisiksi talven jälkeen. Talvella hiukset kuitenkin ovat jatkuvasti kulutuksen alaisena vaikkei niitä kuluta esimerkiksi aurinko samalla tavalla mitä kesällä. Talvella hiukset kuivuvat yhtälailla kuin iho ja tämän saattaa huomata myös hiusten sähköisyydestä.

Saaren Taika Ecolution Tyrni-Kehäkukka-tuotteet ovat hiusten pelastus! Shampoo ja hoitoaine yhdessä ovat voittamaton tiimi hiustesi sekä päänahkasi ongelmiin. Tuotteet eivät sisällä silikoneja, sulfaatteja tai parabeeneja.

Yhdessä shampoo ja hoitoaine vahvistavat hiuksia ja ehkäisevät hiustenlähtöä, palauttavat hiusten kimmoisuuden sekä kiillon ja auttavat tasapainottamaan päänahan talin eritystä.

Vaikuttavina aineina ovat mm. tyrni, rosmariini, sitruunamelissa, takiainen, laventeli, kehäkukka, kamomilla, minttu, peltokorte ja nokkonen. Jokaisella vaikuttavalla aineella on oma tärkeä roolinsa tuotteessa!

Hoitoaine kannattaa levittää hieman pyyhekuiviin hiuksiin. Hoitoaine ei nimittäin imeydy kunnolla märkiin hiuksiin vaan ne kannattaa hellävaraisesti kuivata ennen hoitoaineen levittämistä. Tällöin myös säästät hoitoaineen määrässä, kun hiuksesi tarvitsevat pyyhekuivina vähemmän hoitoainetta kuin märissä hiuksissa.

Anna hiustesi voida hyvin ja anna niiden kasvaa vahvaksi Saaren Taika Ecolution Tyrni-Kehäkukka shampoolla ja hoitoaineella. Tuotteet ovat myös täydellinen valinta jos haluat kokeilla Curly Girl-metodia!

Kun hiukset on hoidettu suihkussa shampoolla ja hoitoaineella, on tärkeää kuivata hiukset hellävaraisesti. Puristele hiukset kuivaksi hankaamisen sijaan. Saaren Taika hamam-pyyhkeet ovat täydellinen valinta hiusten hellävaraiseen kuivaamiseen.

Kuivaamisen jälkeen on ihana levittää hiuksiin Saaren Taika Ecolution Argan-hiusöljy. Hiusöljy on ihanan kevyt, mutta todella ravitseva. Hiusöljy antaa hiuksille kauniin kiillon ja elinvoimaa. Se vahvistaa hiuksia sekä suojaa niitä käsittelyltä. Hiusöljyä riittää muutama tippa ja se imeytyy hiuksiin nopeasti.

Jos haluat antaa hiuksillesi tehohoidon, levitä öljyä hiuksiin noin 20 minuuttia ennen hiustenpesua ja anna sen vaikuttaa. Tämän jälkeen pese hiukset normaalisti Saaren Taika Ecolution Tyrni-Kehäkukka-tuotteilla, kuivaa ja viimeistele hiustenhoito laittamalla Saaren Taika Ecolution Argan-hiusöljyä muutama tippa latvoihin.

Vaikuttavina aineina ovat huolella valitut ja korkealaatuiset arganöljy, macadamiaöljy sekä kookosöljy.

Hiusten hoitamisen jälkeen hiukset tuntuvat ihanan sileiltä ja hyvinvoivilta.

Jos tarvitset tekstuuria hiusten muotoiluun, Saaren Taika Ecolution Merisuolasuihkeella, saat hiuksiisi täydellisen pinnan ja tekstuurin. Merisuolasuihke helpottaa esimerkiksi hiusten muotoilua hiustenkuivaimella, hiustenmuotoilutuotteilla tai lämpöraudoilla. Tuote antaa hiuksiin lisäksi upeasti volyymia.

Levitä merisuolasuihke kosteisiin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Jos haluat huolettoman beach lookin – suihkauta tuotetta hiuksiisi, hieman rypistele hiuksia sormin, jotta tuote imeytyy hyvin ja anna kuivua. Rento beach look on täydellinen kesäksi!

Muistathan kierrättää Saaren Taika-tuotteesi, kun olet rakastanut sitä tarpeeksi ja saanut siitä kaiken ilon itsellesi. Esimerkiksi Saaren Taika shampoon ja hoitoaineen voit kierrättää muovinkeräyksessä, jolloin siitä tehdään uusien muovituotteiden raaka-ainetta. Jos kodistasi ei löydy muovinkeräystä, niin laita tuotteet sekajätteen sekaan. Silloin ne voidaan hyödyntää myös energiajätteenä.

Osta parhaat shampoot ja hoitoaineet Saaren taika Shopista tai alle näkyvän tuoteupotuksen kautta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.