teepuusaippua

SAAREN TAIKA

Vaativalle iholle

Todistetusti tehokkaat, hellävaraiset ja luonnolliset Saaren Taika tuotteet tarjoavat nopean avun iho-ongelmille!
Lue asiakaskokemuksia ja vakuutu.
saaren taika professional

PROFESSIONAL SARJA

AMMATTIKOSMETIIKKAA

Helppokäyttöinen sarja hoitolaan sekä kotikäyttöön.
Erityisesti kuivalle ja herkälle iholle sekä aikuiselle, ikääntyvälle iholle suunnitellut korkealaatuiset tuotteet sopivat tuoksumaailmaltaan myös herkemmille.
ekologinen tehokas siivousaine siivoussaippua saaren taika

BIOHAJOAVAA TEHOKKUUTTA

EKOLOGISEEN SIIVOAMISEEN

Siivoussaippua pesee kovat pinnat tehokkaasti ja ekologisesti.
Biohajoavat tuotteet eivät ole haitaksi vesieliöille.
Siivoussaippua on turvallinen käyttää myös siellä, missä pesuvesi joutuu suoraan ympäristöön.

Saaren Taika

Nopeasti toimivat luonnolliset ihonhoitotuotteet vaativalle iholle

sekä herkillekin sopivat ekologiset kodin puhdistustuotteet

LUE MITEN TUOTTEEMME AUTTOIVAT ASIAKKAITAMME

teepuusaippua

Teepuusaippua kokemus

"Super hyvä saippua. Leuan alueella ollut 4 vuotta finnejä ja sisäisiä koteloituneita näppylöitä mihin ei tuotetta ole löytyny. Tämä saippua, 3pv jälkeen suurinosa näppylöistä kadonnut, rakastuin saippuaan."

KOKEMUKSIA
kamomilla sheavoide kokemuksia

Kamomilla Sheavoide kokemus

"Tämä alkoi purra nopeasti ihottumaan ja kutinaan. Rauhoitti psoria ja tulehtunutta ihoa. Loistava, tästä tuli luottotuote!"

KOKEMUKSIA
saaren taika sitrus siivoussaippua ekologinen pesuaine

Siivoussaippua

"Olen käyttänyt mm. keittiön pintojen pesuun, liesituulettimen rasvatahroihin, vessan ja suihkutilojen kaakeleiden pesuun, auton pesuun ja tulipa tällä pestyä hautakivikin! Tämä on käytössä ihan yleispuhdistusaineena meillä. Huipputuote!"

KOKEMUKSIA
ekologinen biohajoava luonnollinen huuhteluaine pyykkietikka

Saaren Taika pyykkietikka kokemus

"Olen välissä kokeillut muutaman muun merkkistä ja palaan silti aina Saaren Taikaan. Näiden raikas tuoksu jää oikeasti pyykkiin, mutta ei liian voimakkaana."

KOKEMUKSIA
kutiava päänahka

No:1 Eco shampoo & hoitoaine kokemus

"Shampoo ja hoitoaine todella hyviä. Miehelläni sitkeä hilse päässä johon ei ole tehonnut edes kampaamon hilseshamppoo. Nyt hilse kokonaan poissa ja kahden pesun jälkeen."

KOKEMUKSIA

SAAREN TAIKA TUOTTEET AUTTAVAT NOPEASTI

”Saaren Taika kosmetiikkatuotteet ovat alunperin syntyneet omiin vaikeisiin iho-ongelmiini, kuten vuosia vaivanneeseen ekseema-ihottumaan, voimakkaaseen hikoiluun sekä kutiavaan, mutta nopeasti rasvoittuvaan päänahkaan.”

”Olen kärsinyt ihottumista pikkulapsesta asti. Muistan päiväkoti-ikäisestä asti iltaiset kyyner-, polvitaipeiden ja kaulan alueen hautomiset liuoksella, jonka piti hoitaa ihottumaa. Minua kiusattiin koulussa ihottumieni vuoksi. Vahvat kortisonivoiteet, tekoiho ja muut hoidot ihottumieni parantamiseksi ovat tulleet tutuksi ihan lapsuudestani asti aina tuonne vuoteen 2017 saakka, jolloin syntyi Saaren Taika Kamomilla Sheavoide ja sen perään Teepuusaippua.”

”Tuotteidemme suunnittelun pohjana on luonnolliset ja  mahdollisimman vähän käsitellyt raaka-aineet, sillä niissä on jäljellä mahdollisimman paljon luonnollisia ja tärkeitä ravintoaineita. Nämä ravintoaineet ovat avainasemassa ihosi uudistumisessa ja paranemisessa. Mitä luonnollisemmin tuotettu raaka-aine, sen paremmin ihosi pystyy sen tarjoamat ravintoaineet käyttämään hyödykseen!”

”Saaren Taika ei kilpaile hinnalla, vaan valmistamme tuotteita, jotka auttavat niitä, joille muista tuotteista ei ole ollut apua.”

Lue tarinani, miten nousin aallonpohjalta menestyvän kasvuyrityksen omistajaksi!

johanna