Hyaluronihappo raaka-aineena

HYALURONIHAPPO RAAKA-AINEENA

Hyaluronihappo on erinomainen kosteuttava ainesosa

Hyaluronihappoa löytyy kehostasi ihan luonnostaan, sitä on hiuksissa, silmissä, nivelissä ja tietysti myös ihossa. Hyaluronihapon luonnollinen tuotanto alkaa kehossasi vähentyä siinä 25-30 ikävuoden jälkeen.

Hyaluronihappo raaka-aineena

Hyalurinohappoa valmiina geelinä

Hyaluronihappo raaka-aineena toimitetaan yleensä joko jauheena tai valmiina geelinä.

Suurimolekyylinen hyaluronihappo geeliytyy ja se toimii hyvin kosteuttavana ainesosana ihon ylemmissä kerroksissa, lähellä ihon pintaa. Hyaluronihappogeeliä voidaan käyttää eri ihonhoitoresepteissä suuriakin %määriä.

Jauhemuotoinen hyaluronihappo on erittäin arvokas raaka-aine. Se sekoitetaan tuotteen valmistusvaiheessa nesteeseen. Jauhemuotoista hyaluronihappoa käytetään eri ihonhoitotuotteissa vain 0,1 – maks. 1%.
Jauhemaista hyaluronihappoa

Hyaluronihapon molekyylikoko

Hyaluronihappoa on markkinoilla useita eri molekyylikokoja, pienimolekyylinen, erittäin pienimolekyylinen ja suurimolekyylinen.

Pienimolekyyliset hyaluronihapot sopivat paremmin ikääntyvän tai kuivan ihon hoitoon, sillä ne imeytyvät syvemmälle ihoon ja kosteuttavat paremmin ihon syvempiä kerroksia.

Suurimolekyyliset hyaluronihapot taas kosteuttavat ihon pintakerroksia ja niiden juonteita “pullauttavan” vaikutuksen voikin nähdä lähes välittömästi.

Synergisen vaikutuksen aikaansaamiseksi tehokkaimmissa hyaluronihappoa sisältävissä ihonhoitotuotteissa on käytetty sekä pieniä- että suuria molekyylikokoja.

Mistä tietää onko tuotteessa käytetty pieni- vai suurimolekyylistä hyaluronihappoa?

Koska hyaluronihapolla on vain yksi INCI-nimi, joko “hyaluronic acid” tai “sodium hyaluronate”, riippuen vähän valmistajasta, merkitään se ainesosaluetteloon aina vain yhtenä raaka-aineena, on se sitten suurimolekyylisiä, tai pienimolekyylistä, tai vaikka tuotteessa olisikin käytetty useita eri molekyylikokoja.

Näin ollen pelkästään ainesosaluettelon perusteella on mahdotonta tietää minkä laatuista hyaluronihappoa tuotteessa on käytetty ja onko siinä vain yhtä- vai useaa eri molekyylikokoa.

Saaren Taika hyaluronihappotuotteet

Saaren Taian kehittämät reseptit sekä käyttämämme raaka-aineet kulkevat aina korkea laatu ja tuotteen toimivuus edellä, emme koskaan tingi raaka-aineidemme laadusta tai toimivuudesta saadaksemme tuotteen hintaa edullisemmaksi.

Siksi käytämme myös hyaluronihappotuotteissamme korkealuokkaisimpia raaka-aineita ja tuotteidemme reseptit on kehitetty toimimaan tehokkaasti tarkoituksiinsa.

Hyaluronihappo & Matrixyl syväkosteuttava seerumi.

Ylellinen Hyaluronihappo & Matrixyl seerumi sisältää hyaluronihappoa ja kasviperäistä allantoiinia, jotka kosteuttavat ihon syvimpiä kerroksia.

”Tuote, joka on ollut suosikkini heti ensi hetkestä lähtien. Iho on ihanan raikkaan ja elinvoimaisen oloinen seerumin käytön jälkeen. Rypytkin pienentyneet silmien ympäriltä sekä kasvoista. Tämä on myös erittäin riittoisaa, tippa riittää.”

Virkisti sairastelun ja stressin jäljiltä väsähtänyttä ja sameaa ihoa selvästi jo muutamassa yössä ja antoi iholle täyteläisyyttä.

Kirkastaa ja tekee ihon kimmoisaksi. Erinomainen tuote.”

Hyaluronihappo & Hedelmä kasvoseerumi.

Ylellinen Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumin avulla saat ihollesi nuorekkuutta ja huomattavaa pehmeyttä. Se tekee ihostasi joustavamman ja säteilevämmän. Ihostasi tulee ravittu sekä elvytetty ja sen uusi hehku säteilee ulospäin!

”Olen käyttänyt muutaman viikon, iho on kirkkaampi ja ihohuokoset pienentyneet. Suosittelen tuotetta!”

Seerumi jättää ihon mukavan napakaksi ja iho on fresh, vaikka yöunet olisi jäänyt aivan liian vähälle. Toimi myös roacuttani kuurilla sekä sen jälkeen ja auttoi saamaan ihon kosteustasapainon takaisin.”

”Olen käyttänyt tätä seerumia nyt noin kolme vuotta. Tuote sopii hyin iholleni, antaa kosteutta ja kohottaa ilmettä. Iho tuntuu pehmenneen, kun päivä-tai yövoiteen alla on hedelmäinen seerumi.”

Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide.

Anti-age vaikutteinen ja energisoiva, ylellinen Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo kasvovoide on avainasemassa missä tahansa anti-age ihonhoitorutiinissa!

Punoittava (rosacea) ja ohut iho heleytyi selkeästi jo viikon käytön jälkeen. Iho tuntuu pehmeälle ja jopa ehkä hiukkasen kimmoisemmaltakin kuin aiemmin. Miellyttävä koostumus, imeytyy nopeasti, ei tahmea. Käytän aamuin illoin.”

”Riittoisa ja miellyttävä koostumus. Saa väsyneen ihon tuntumaan napakalta. Ei jätä ”lähmätunnetta” ihoon.”

”Piti ottaa kokeiluun ystävän suosituksesta. Heti alkuun ihmetytti, kuinka nopeasti tuote imeytyi iholle ilman rasvaista tunnetta. Saunan jälkeenkään iho ei kiristä eikä punoita kuten ennen eikä voidetta tarvitse taputella ihoon kuin pieni määrä. Olen kyllä erittäin tyytyväinen, vaikka vasta viikon olen voidetta käyttänyt.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.