Ihon syväpuhdistus Saaren Taika -tuotteilla

Ihon syväpuhdistus Saaren Taika -tuotteilla

Säännöllisellä ihon puhdistamisella ja ihonhoitorutiinilla pääsee pitkälle, mutta välillä iho kannattaa myös huolellisesti syväpuhdistaa. Syväpuhdistus poistaa epäpuhtauksia nimensä mukaan syvältä ihon solukoista sekä poistaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, bakteereja ja likaa.

Mitä hyötyä on ihon syväpuhdistuksesta?

Ihon syväpuhdistus koostuu useammasta askeleesta; yleensä se sisältää huolellisen puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja lopuksi iho täytyy tietysti muistaa myös kosteuttaa. Ihon syväpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille, joskin herkemmän tai kuivan ihon omaavan kannattaa pitää syväpuhdistuskertojen välissä vähän pidempi väli kuin vaikka rasvaisen ihon omaava.

Syväpuhdistuksella saat ihostasi hehkuvamman ja kimmoisamman. Ihosi kirkastuu huomattavasti, kun kuolleet ihosolut ja muu lika, kuten päivän aikana iholle päätyneet ilmansaasteet saadaan pois ihon pinnalta. Syväpuhdistus on myös erityisen tehokas tapa päästä eroon esimerkiksi mustapäistä!

Ihon syväpuhdistus Saaren Taika -tuotteilla

Kuten ihonhoitorutiini muutenkin, aloitetaan myös syväpuhdistus ihon huolellisesta puhdistamisesta. Ihon ja ihohuokosten syväpuhdistuksessa erityisen hyödyllinen raaka-aine on kaoliinisavi, jota löytyy Saaren Taika Tyrni Luksus Spa saippuasta

Kaoliinisavi imee talin, hien ja muut epäpuhtaudet ihohuokosista itseensä ja saippuassa käytettynä nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat huuhteluveden mukana pois iholta.

Saven lisäksi Tyrni Luksus Spa saippua sisältää kaakaovoita, sheavoita sekä extra virgin oliiviöljyä, jotka tekevät saippuasta myös hyvin kosteuttavan.

Luonnollinen saippua auttaa tasapainottamaan myös ihosi bakteerikantaa, sillä se sisältää tehokkaasti vaikuttavaa luonnollista teepuun eteeristä öljyä.

Teepuun eteerinen öljy on antibakeerista ja auttaa hillitsemään ihotulehduksia sekä infektioita.

 

Kuorinta poistaa epäpuhtauksia

Puhdistuksen jälkeen kuoritaan iho. Kuorintoja on tarjolla erilaisia; herkkä- tai kuivaihoinen valitsee hellävaraisen Entsyymikuorintanaamion ja rasvaisen tai normaalin ihon omaavalle sopii loistavasti myös Acai & Gojimarja mikrokuorinta.

Entsyymikuorintanaamion teho perustuu nimensä mukaisesti sen sisältämiin luonnollisiin entsyymejä jakaviin ainesosiin. Se siis ei sisällä mitään hankaavia ainesosia, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa.

Kuorintanaamio sisältää runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia, jotka auttavat ihoasi uudistumaan sekä näyttämään nuorekkaammalta ja kuulaammalta.

Entsyymikuorinta sopii hellävaraisuutensa ansiosta kaikille ihotyypeille!

Acai & Gojimarja kuorinta sisältää luonnollisia acai- ja gojimarjojen uutteita.

Mikrokuorinta-aineen luonnolliset ainesosat poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa auttaen ihosi luonnollisia öljyjä toimimaan ihollasi jättäen ihohuokoset puhtaiksi sekä ehkäisten aknen muodostumista.

 

”Uskomattoman ihana! Vaikea, helposti punoittava ihoni on odottanut näin hellävaraista ja silti tehokasta kuorintaa. Ja muihin kuirintoihin verrattuna todella pieni määrä riittää kerralla ja mikrokokoiset rakeet kuorivat hellävaraisesti. Myös tuoksu on mieto, mutta erittäin miellyttävä. Ehdottomasti jatkoon tämä tuote!”

Naamio ravitsee ja rauhoittaa

Kuorinnan jälkeen ihosi on valmis vastaanottamaan kaikki kasvonaamion sisältämät ravintoaineet, joiden ansiosta ihosi säilyy nuorekkaampana! 

Vihreä Tee & Savi kasvonaamion sisältämä vihreä tee -uute poistaa iholtasi epäpuhtauksia sekä ylimääräistä talia ja lisäksi sillä on myös tehokas anti-ageing vaikutus.

Naamion sisältämä kurkku-uute auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoasi. Vesimeloniuute auttaa solujen uudistumista sekä kosteuttaa ihoasi tehokkaasti! Omenauute sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka estää ennenaikaisten vanhenemisen merkkien näkymistä ja auttaa ihoasi näyttämään terveemmältä ja nuorekkaammalta.

”Jo ensimmäinen käyttökerta vakuutti! Iho oli pehmeä ja sileä. Ihohuokoset tuntui pienentyvän, en malta odottaa tuloksia pidemmän käytön jälkeen”

Detox -vaikutteinen ihohuokosia syväpuhdistava Aktiivihiili & Savi kasvonaamio sopii erityisesti rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle.

Naamion sisältämä Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet.

Yhdistelmä tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin!

”Tilasin naamion ajatuksella, että kokeilen, mutta en toivo liikoja. Olen kokeillut lukuisia savinaamioita, joiden mainoksissa on lupailtu ihohuokosten syväpuhdistusta ja niiden pienenemistä – turhaan. Mutta tämä naamio ihan oikeasti toimi! Mustapäät nenässä ja poskissa ovat vähentyneet ja huokoset ainakin näyttävät pienemmiltä. Mikä iloinen yllätys!”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.