Ihon syväpuhdistus Saaren Taika -tuotteilla

Ihon syväpuhdistus Saaren Taika -tuotteilla

Säännöllisellä ihon puhdistamisella ja ihonhoitorutiinilla pääsee pitkälle, mutta välillä iho kannattaa myös huolellisesti syväpuhdistaa. Syväpuhdistus poistaa epäpuhtauksia nimensä mukaan syvältä ihon solukoista sekä poistaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, bakteereja ja likaa.

Mitä hyötyä on ihon syväpuhdistuksesta?

Ihon syväpuhdistus koostuu useammasta askeleesta; yleensä se sisältää huolellisen puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja lopuksi iho täytyy tietysti muistaa myös kosteuttaa. Ihon syväpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille, joskin herkemmän tai kuivan ihon omaavan kannattaa pitää syväpuhdistuskertojen välissä vähän pidempi väli kuin vaikka rasvaisen ihon omaava.

Syväpuhdistuksella saat ihostasi hehkuvamman ja kimmoisamman. Ihosi kirkastuu huomattavasti, kun kuolleet ihosolut ja muu lika, kuten päivän aikana iholle päätyneet ilmansaasteet saadaan pois ihon pinnalta. Syväpuhdistus on myös erityisen tehokas tapa päästä eroon esimerkiksi mustapäistä!

Ihon syväpuhdistus Saaren Taika -tuotteilla

Kuten ihonhoitorutiini muutenkin, aloitetaan myös syväpuhdistus ihon huolellisesta puhdistamisesta. Ihon ja ihohuokosten syväpuhdistuksessa erityisen hyödyllinen raaka-aine on kaoliinisavi, jota löytyy Saaren Taika Tyrni Luksus Spa saippuasta

Kaoliinisavi imee talin, hien ja muut epäpuhtaudet ihohuokosista itseensä ja saippuassa käytettynä nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat huuhteluveden mukana pois iholta.

Saven lisäksi Tyrni Luksus Spa saippua sisältää kaakaovoita, sheavoita sekä extra virgin oliiviöljyä, jotka tekevät saippuasta myös hyvin kosteuttavan.

Luonnollinen saippua auttaa tasapainottamaan myös ihosi bakteerikantaa, sillä se sisältää tehokkaasti vaikuttavaa luonnollista teepuun eteeristä öljyä.

Teepuun eteerinen öljy on antibakeerista ja auttaa hillitsemään ihotulehduksia sekä infektioita.

 

Kuorinta poistaa epäpuhtauksia

Puhdistuksen jälkeen kuoritaan iho. Kuorintoja on tarjolla erilaisia; herkkä- tai kuivaihoinen valitsee hellävaraisen Entsyymikuorintanaamion ja rasvaisen tai normaalin ihon omaavalle sopii loistavasti myös Acai & Gojimarja mikrokuorinta.

Entsyymikuorintanaamion teho perustuu nimensä mukaisesti sen sisältämiin luonnollisiin entsyymejä jakaviin ainesosiin. Se siis ei sisällä mitään hankaavia ainesosia, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa.

Kuorintanaamio sisältää runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia, jotka auttavat ihoasi uudistumaan sekä näyttämään nuorekkaammalta ja kuulaammalta.

Entsyymikuorinta sopii hellävaraisuutensa ansiosta kaikille ihotyypeille!

Acai & Gojimarja kuorinta sisältää luonnollisia acai- ja gojimarjojen uutteita.

Mikrokuorinta-aineen luonnolliset ainesosat poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa auttaen ihosi luonnollisia öljyjä toimimaan ihollasi jättäen ihohuokoset puhtaiksi sekä ehkäisten aknen muodostumista.

 

”Uskomattoman ihana! Vaikea, helposti punoittava ihoni on odottanut näin hellävaraista ja silti tehokasta kuorintaa. Ja muihin kuirintoihin verrattuna todella pieni määrä riittää kerralla ja mikrokokoiset rakeet kuorivat hellävaraisesti. Myös tuoksu on mieto, mutta erittäin miellyttävä. Ehdottomasti jatkoon tämä tuote!”

Naamio ravitsee ja rauhoittaa

Kuorinnan jälkeen ihosi on valmis vastaanottamaan kaikki kasvonaamion sisältämät ravintoaineet, joiden ansiosta ihosi säilyy nuorekkaampana! 

Vihreä Tee & Savi kasvonaamion sisältämä vihreä tee -uute poistaa iholtasi epäpuhtauksia sekä ylimääräistä talia ja lisäksi sillä on myös tehokas anti-ageing vaikutus.

Naamion sisältämä kurkku-uute auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoasi. Vesimeloniuute auttaa solujen uudistumista sekä kosteuttaa ihoasi tehokkaasti! Omenauute sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka estää ennenaikaisten vanhenemisen merkkien näkymistä ja auttaa ihoasi näyttämään terveemmältä ja nuorekkaammalta.

”Jo ensimmäinen käyttökerta vakuutti! Iho oli pehmeä ja sileä. Ihohuokoset tuntui pienentyvän, en malta odottaa tuloksia pidemmän käytön jälkeen”

Detox -vaikutteinen ihohuokosia syväpuhdistava Aktiivihiili & Savi kasvonaamio sopii erityisesti rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle.

Naamion sisältämä Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet.

Yhdistelmä tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin!

”Tilasin naamion ajatuksella, että kokeilen, mutta en toivo liikoja. Olen kokeillut lukuisia savinaamioita, joiden mainoksissa on lupailtu ihohuokosten syväpuhdistusta ja niiden pienenemistä – turhaan. Mutta tämä naamio ihan oikeasti toimi! Mustapäät nenässä ja poskissa ovat vähentyneet ja huokoset ainakin näyttävät pienemmiltä. Mikä iloinen yllätys!”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.