Jopa -60% KEVÄTALE Saaren Taika Myllyn Myymälässä!

Saaren Taika-liikkeessä Myllyn kauppakeskuksessa lämpimät kevättuulet puhaltaa ja meille rantautui huimat maaliskuun alet! 

Alennuksia löytyy jopa -60% edestä, mm. tehokkaasti kalkkeumia ja pinttynyttä likaa puhdistava Greippi Siivoussaippua nyt -20% ja luonnollinen 3in1 Volume Mascara -60%, joka takaa tuuheat ja pitkät ripset sinulle koko päiväksi! 

Tule nopeasti edullisille ostoksille palvelevaan Myllyn myymälämme, sillä tarjoukset voimassa vain maaliskuun ajan!

Myllyn myymälämme löydät Raisiosta, Kauppakeskus Myllyn toisesta kerroksesta, aivan ravintolamaailman vierestä. Uusi luonnonkosmetiikan ja ekosiivous tuotteiden myymälä palvelee sinua:

Ma-Pe: klo. 10-21

La-Su: klo. 10-19

Saaren
Taika

2. krs Lahjamaan vieressä

-20% Erityisesti kalkkeumia ja tahroja puhdistava Greippi siivoussaippua!

”En olisi uskonut, että Greippi Siivoussaippua tehoaa kalkkitahroihin näin hyvin! Mutta jo ensimmäisen jynssäyksen jälkeen suihkuhuoneen tummanruskeiden kaakeleiden valkoiset kalkkitahrat katosivat!”

Kevätsiivouksen aika lähenee ja nyt voit heittää hyvästit kymmenille pesuainepulloille siivouskaapistasi, nimittäin ekologisella ja muovittomalla Saaren Taika siivoussaippualla puhdistat nopeasti keittiösi rasvatahrat, kylpyhuoneen kalkkeumat ja raikastat samalla Wc:n! Se sopii kaikille kodin koville pinnoille ja on tehokas tahroille, kuitenkin kuivattamatta omia käsiäsi. Luonnollisista ainesosista valmistetut Siivoussaippuamme ovat turvallisia käyttää niin lapsi-kuin eläinperheissäkin.

Näppyjä ehkäisevä Spot Control tehovoide nyt -30%!

”Jo alle viikossa ihoni kunto on niin paljon parempi! Aknen 4 kertaa sairastettuna todellakin on paljon eri tuotteita kokeiltu tuloksetta.”

Spot Control tehovoide auttaa päihittämään näppyihin taipuvaisen ihon luonnollisten öljyjen ja hedelmäyhdisteiden avulla.

Teepuuöljyn antibakteeriset ominaisuudet kamppailevat tehokkaasti aknen aiheuttajia vastaan.

Tyrniöljy ehkäisee tulehduksia, vähentää punoitusta ja turvotusta sekä ravitsee ihoa tehden sen sileäksi ja auttaen arpien parantamisessa.

Nauti puhtaan ja raikkaan tuoksuisista vaatteista ilman haitallisia jäämiä! Ekologiset Saaren Taika Pyykkietikat NYT -25%!

”Tästä pyykkietikasta on moneksi! Se ei pelkästään saa pyykkiä puhtaaksi ja raikkaaksi, se soveltuu huonekalujen raikastamiseen ja pesuun. Sillä voi raikastaa lenkkivaatteet ja -kengät ja saapa sillä sipaistua auton sisäpinnatkin puhtaiksi. Myös lattianpesussa oiva puhdistaja!”

Haluatko raikasta ja ryhdikästä pyykkiä? Ei haittaa vaikka kiireen keskellä pyykit unohtuivat päiväksi koneeseen, sillä Isoäidin valmistamat ekologiset ja biohajoavat pyykkietikat raikastavat urheillessa hikistyneet sekä kaapin pohjalta löytyneet tunkkaiset vaatteet. Pyykkietikalla saat vaatteista ja tekstiileistäsi raikkaat ja puhtaan tuoksuiset ilman haitallisia kemiallisia tai myrkyllisiä jäämiä!

Pyykkietikka puhdistaa samalla pyykinpesukonetta ja putkistoa luontoa kuormittamatta! Voit myös laimentaa sitä suihkepulloon ja käyttää tunkkaisten tekstiilien raikastussuihkeena, siivoussuihkeena sekä silityssuihkeena.

Tiesitkö, että pyykkietikkaa voi käyttää myös elastisille tekstiileille, kuten stretch farkuille, joille markettien huuhteluaine ei sovi?

Saaren Taika pyykkietikat valmistuvat perinteisellä käymismenetelmällä valmistetusta luonnollisesta väkiviinaetikasta sekä aidoista luonnosta peräisin olevista eteerisistä öljyistä.

Lopputuloksena on aitoa luonnon raaka-aineista valmistettua pyykkietikkaa perinteisissä vanhanajan tuoksuissa sekä erikoisimmissa lumoavissa tuoksuyhdistelmissä.

Sokerina pohjalla -60% alennus 3in1 Volume Mascarasta, joka suojaa, kosteuttaa ja tuuheuttaa ripsiäsi luonnollisten ainesosien avulla!

”Ensimmäinen mascara, joka saa olemattomat ripseni näyttämään tuuheammilta ilman paakkuja. Olen todella tyytyväinen!”

 

Tällä ripsivärillä saat ripsillesi pitkäkestoista pituutta ja tuuheutta ilman paakkuja!

Sen sisältämät korkealaatuiset luonnolliset uutteet ja öljyt vahvistavat samalla ripsiäsi ja edistää niiden kasvua, jonka ansiosta saat entistäkin tuuheammat ja pitkät ripset.

 

”Superhyvä ripsiväri. Pysyvyys on loistava ja ripsiin tulee hienosti lisää pituutta. ”

 

Lisäksi tarjoan sinulle tämän mahtavan alennuskupongin, jolla saat -20% ostaessasi normaalihintaisia tuotteita sekä ensimmäiselle 25 ostajalle ilmainen Saaren Taika ämpärä! Ole siis nopea ja tule pian ostoksille, jotta kerkeät saamaan upean ämpärin itsellesi.

Ota kuva tai kuvakaappaus alla olevasta kupongista ja näytä se kassalla.

Alennukset ja kuponki ovat voimassa 27.3.2022 saakka.

Uuden luonnonkosmetiikka ja ekosiivous tuotteiden myymälän löydät Kauppakeskus myllyn 2krs. Aivan ravintolamaailman vieressä.

Palvelemme sinua

Ma-Pe: klo. 10-21

La-Su: klo. 10-19

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Saaren Taika Mylly

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.