Joululomailijan rentouttava spa-hetki Saaren Taika tuotteilla

Joulu on nauttimisen ja hemmottelun parasta aikaa! Joululomalla tulee usein liikuttua paljon ulkona, joten sen vastapainoksi ajattelin tässä artikkelissa kertoa vinkkejä oman rentouttavan ja palauttavan kylpylähetken luomiseen!

Luo spa-tunnelmaa kotikylpylään

Kylpylöiden rauhallinen tunnelma rentouttaa mielen ja kehon. Kannattaa siis myös panostaa koti-span viihtyisyyteen ja tunnelmallisuuteen.

Aitos kylpylätunnelmaa saa aikaan esimerkiksi tuoksukynttilöillä. Jos mahdollista, niin himmennä kirkkaat valot ja rentoudu hämärässä, kynttilöiden liekkien valossa.

Myrkyttömästi palavat Saaren Taika tuoksukynttilät

Useat kynttilät erittävät palaessaan erilaisia myrkkyjä huoneilmaan, joita etenkin hengitysoireisten kannattaa välttää.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että soijavahalynttilät ovat turvallisimpia polttaa, sillä ne eivät eritä hengitysilmaan myrkkyjä ja niitä voivat polttaa myös sellaiset, joille tavallisten kynttilöiden polttaminen on aiheuttanut oireita. 

Soijavahakynttilän etuja on myös, että kynttilän pohjalle jääneen soijavahan voi laittaa biojätteeseen ja soijavaha lähtee myös mm. pöytäliinoista helpoisti pois pesemällä.

Saaren Taika tuoksukynttilöistä esimerkiksi Jasmiini & Seetri sopii loistavasti jouluisen kylpylätunnelman luomiseen.

Voit laittaa taustalle myös soimaan rauhallisia, kauniita joululauluja, rentouttavaa musiikkia tai vaikka luonnon ääniä.

Ihonhoitoa pitkän kaavan mukaan

Panosta kylpylähetkessäsi ihon hoitoon. Nyt on aikaa tehdä ihonhoitorutiini oikein pitkän kaavan mukaan.

Aloita poistamalla kaikki meikki ja muut päivän aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet. Tämän jälkeen puhdista iho vielä erikseen saippualla.

Ihoa kannattaa kuoria säännöllisesti. Ajoita sekin spa-hetkeesi! Ihon puhdistus ja kuorinta onnistuu helposti samaan aikaan, kun käytät jotain Saaren Taika suolasaippuoista.

Oma suosikkini on Veera suolasaippua, joka sisältää vihreää savea, merisuolaa sekä kauraa. Savi imee iholta epäpuhtauksia, merisuola kosteuttaa tehokkaasti ja kaura kuorii hellästi. Täydellinen paketti siis!

Kasvojen ihoa kuoriessa saippualla, kannattaa saippua sujauttaa sisalnarusta valmistettuun saippuapussiin, jonka avulla kuoriminen helpottuu.

Kuorinnan jälkeen voi kasvoille laittaa vielä rauhoittavan kasvonaamion.

Saaren Taika Vihreä Tee & Savi kasvonaamio kosteuttaa ja viilentää ihoa. Voit mennä naamio kasvoillasi esimerkiksi saunan löylyihin rentoutumaan!

Sauna osana kylpyläkokemusta

Sauna on meille suomalaisille erittäin tärkeä ja perinteinen paikka rentoutumiselle. Luulenpa, että melkein jokainen saunan omistava suomalainen lämmittää jouluksi joulusaunan.

Saunan löylyveteen voi laittaa muutaman tipan Saaren Taika Virkistys- löylytuoksua, joka luo virkistävän ja rentouttavan tunnelman saunahetkeen. Tuoksu sisältää vain aitoja luonnollisia eukalyptuksen, piparmintun, sitruunan ja rosmariinin eteerisiä öljyjä.

Itse tykkään saunassa tehdä erilaisia jalkakylpyjä! Talvisen jalkakylvyn saat, kun laitat vatiin lämmintä vettä, merisuolakiteitä ja havunoksia. Nautinnollinen jalkakylpy on valmis!

Vartalon ihonhoito

Kun saunan löylyistä on tarpeeksi nautittu, on vartalon ihonhoidon vuoro. Pesu ja kuorinta tapahtuu tässäkin tapauksessa loistavasti suolasaippualla.

Vartalon pesuun voi käyttää esimerkiksi Särkisalon suolasaippuaa ja saippuapussia, joka vaahdottaa saippuan ihanasti.

Himalajan ruususuolaa ja merisuolaa sisältävässä Särkisalon suolasaippuassa on käytetty myös rosmariinin, sitruunaruohon ja seetripuun eteerisiä öljyjä, jotka antavat saippualle aivan ihanan, raikkaan tuoksun. Myös tämä saippua kosteuttaa ihoa loistavasti.

Käytä ihon kuivaamiseen jotakin monista ihanista Hamam- pyyhkeistämme! Pehmeät pyyhkeet ovat erittäin imukykyisiä ja kuivaavat ihon hellävaraisesti.

Lopuksi vielä kosteutetaan sekä vartalon, että kasvojen iho. Vartalolle suosittelen käyttämään ihanaa Avokado-Oliiviöljy-Shea vartalovoita, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kannattaa levittää voide mahdollisimman pian peseytymisen jälkeen, jotta se sitoo kosteuden iholle.

Kasvojen iholle kannattaa valita kosteuttava ja omalle iholle sopiva kasvovoide. Talvi-iholle sopii hyvin hieman paksumpi Aloe Vera 24H Kosteuttajaa, joka kosteuttaa intensiivisesti ja rauhoittaa herkkää ihoa!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.