Joululomailijan rentouttava spa-hetki Saaren Taika tuotteilla

Joulu on nauttimisen ja hemmottelun parasta aikaa! Joululomalla tulee usein liikuttua paljon ulkona, joten sen vastapainoksi ajattelin tässä artikkelissa kertoa vinkkejä oman rentouttavan ja palauttavan kylpylähetken luomiseen!

Luo spa-tunnelmaa kotikylpylään

Kylpylöiden rauhallinen tunnelma rentouttaa mielen ja kehon. Kannattaa siis myös panostaa koti-span viihtyisyyteen ja tunnelmallisuuteen.

Aitos kylpylätunnelmaa saa aikaan esimerkiksi tuoksukynttilöillä. Jos mahdollista, niin himmennä kirkkaat valot ja rentoudu hämärässä, kynttilöiden liekkien valossa.

Myrkyttömästi palavat Saaren Taika tuoksukynttilät

Useat kynttilät erittävät palaessaan erilaisia myrkkyjä huoneilmaan, joita etenkin hengitysoireisten kannattaa välttää.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että soijavahalynttilät ovat turvallisimpia polttaa, sillä ne eivät eritä hengitysilmaan myrkkyjä ja niitä voivat polttaa myös sellaiset, joille tavallisten kynttilöiden polttaminen on aiheuttanut oireita. 

Soijavahakynttilän etuja on myös, että kynttilän pohjalle jääneen soijavahan voi laittaa biojätteeseen ja soijavaha lähtee myös mm. pöytäliinoista helpoisti pois pesemällä.

Saaren Taika tuoksukynttilöistä esimerkiksi Jasmiini & Seetri sopii loistavasti jouluisen kylpylätunnelman luomiseen.

Voit laittaa taustalle myös soimaan rauhallisia, kauniita joululauluja, rentouttavaa musiikkia tai vaikka luonnon ääniä.

Ihonhoitoa pitkän kaavan mukaan

Panosta kylpylähetkessäsi ihon hoitoon. Nyt on aikaa tehdä ihonhoitorutiini oikein pitkän kaavan mukaan.

Aloita poistamalla kaikki meikki ja muut päivän aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet. Tämän jälkeen puhdista iho vielä erikseen saippualla.

Ihoa kannattaa kuoria säännöllisesti. Ajoita sekin spa-hetkeesi! Ihon puhdistus ja kuorinta onnistuu helposti samaan aikaan, kun käytät jotain Saaren Taika suolasaippuoista.

Oma suosikkini on Veera suolasaippua, joka sisältää vihreää savea, merisuolaa sekä kauraa. Savi imee iholta epäpuhtauksia, merisuola kosteuttaa tehokkaasti ja kaura kuorii hellästi. Täydellinen paketti siis!

Kasvojen ihoa kuoriessa saippualla, kannattaa saippua sujauttaa sisalnarusta valmistettuun saippuapussiin, jonka avulla kuoriminen helpottuu.

Kuorinnan jälkeen voi kasvoille laittaa vielä rauhoittavan kasvonaamion.

Saaren Taika Vihreä Tee & Savi kasvonaamio kosteuttaa ja viilentää ihoa. Voit mennä naamio kasvoillasi esimerkiksi saunan löylyihin rentoutumaan!

Sauna osana kylpyläkokemusta

Sauna on meille suomalaisille erittäin tärkeä ja perinteinen paikka rentoutumiselle. Luulenpa, että melkein jokainen saunan omistava suomalainen lämmittää jouluksi joulusaunan.

Saunan löylyveteen voi laittaa muutaman tipan Saaren Taika Virkistys- löylytuoksua, joka luo virkistävän ja rentouttavan tunnelman saunahetkeen. Tuoksu sisältää vain aitoja luonnollisia eukalyptuksen, piparmintun, sitruunan ja rosmariinin eteerisiä öljyjä.

Itse tykkään saunassa tehdä erilaisia jalkakylpyjä! Talvisen jalkakylvyn saat, kun laitat vatiin lämmintä vettä, merisuolakiteitä ja havunoksia. Nautinnollinen jalkakylpy on valmis!

Vartalon ihonhoito

Kun saunan löylyistä on tarpeeksi nautittu, on vartalon ihonhoidon vuoro. Pesu ja kuorinta tapahtuu tässäkin tapauksessa loistavasti suolasaippualla.

Vartalon pesuun voi käyttää esimerkiksi Särkisalon suolasaippuaa ja saippuapussia, joka vaahdottaa saippuan ihanasti.

Himalajan ruususuolaa ja merisuolaa sisältävässä Särkisalon suolasaippuassa on käytetty myös rosmariinin, sitruunaruohon ja seetripuun eteerisiä öljyjä, jotka antavat saippualle aivan ihanan, raikkaan tuoksun. Myös tämä saippua kosteuttaa ihoa loistavasti.

Käytä ihon kuivaamiseen jotakin monista ihanista Hamam- pyyhkeistämme! Pehmeät pyyhkeet ovat erittäin imukykyisiä ja kuivaavat ihon hellävaraisesti.

Lopuksi vielä kosteutetaan sekä vartalon, että kasvojen iho. Vartalolle suosittelen käyttämään ihanaa Avokado-Oliiviöljy-Shea vartalovoita, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kannattaa levittää voide mahdollisimman pian peseytymisen jälkeen, jotta se sitoo kosteuden iholle.

Kasvojen iholle kannattaa valita kosteuttava ja omalle iholle sopiva kasvovoide. Talvi-iholle sopii hyvin hieman paksumpi Aloe Vera 24H Kosteuttajaa, joka kosteuttaa intensiivisesti ja rauhoittaa herkkää ihoa!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.