Joulutunnelmaa Saaren Taika tuoksukynttilöillä

Yksi parhaista asioista pimeässä vuodenajassa on se, että kynttilöiden tuoma valo luo aivan erilaista tunnelmaa kuin valoisaan aikaan. Pimeänä ja kylmänä talvi-iltana on ihana rauhoittua sohvalle juomaan kuumaa glögiä kynttilänvalossa. Vegaanisilla ja myrkyttömästi palavilla Saaren Taika tuoksukynttilöillä luot kotiisi ihanan rauhallisen ja raikkaan joulutunnelman!

Saaren Taika tuoksukynttilät

Saaren Taika tuoksukynttilät ovat paitsi vegaanisia ja myrkyttömästi palavia, myös erittäin kauniita!

Kynttilämme ovat luonnollisesta ja ympäristöystävällisestä soijavahasta käsin tehtyjä. Kynttilän sydän on valkaisematonta puuvillaa.
Soijavahakynttilä on valettu kauniiseen savunharmaaseen lasiin, jonka ajaton design sopii kaikenlaisten kotien sisustukseen.

Kun kynttilä on palanut loppuun, voi lasia käyttää tuikkukippona tai esimerkiksi pienen tavaran säilyttämisessä. Ekologista!

Mahdolliset soijavahan jämät lasista saat helposti pestyä pois Saaren Taika siivoussaippualla, mikäli haluat ottaa lasin vielä jatkokäyttöön.

Parhaat tuoksut joulutunnelman luomiseen

Kaikki Saaren Taika tuoksukynttilät ovat ihania, mutta kun halutaan luoda kotiin joulutunnelmaa, sopivat jotkut tuoksut paremmin kuin toiset. Joulutunnelman luomiseen kannattaa valita ns. tummia ja runsaita tuoksuja. Toki tämä on vain oma näkemykseni ja joku muu saattaakin tykätä jouluna raikkaammista tuoksuista!

Valkoinen Tee & Salvia

Aloitetaan omalla suosikillani, joka itse asiassa palaakin juuri tässä vieressäni kun tätä tekstiä kirjoitan. Tykkään tästä kynttilästä siksi, että siinä on ihanan puhdas tuoksu joka tuoksuu selkeästi, mutta ei ollenkaan liikaa.

Kynttilässä on raikas sitrushedelmien tuoksu, jossa on häivähdys yrttejä ja kukkia: sen tuoksu alkaa appelsiinilla, bergamotilla ja sitruunalla. Tuoksun sydämessä tuntuu jasmiini, kielo, ruusu ja salvia.

Pohjalla on santelipuun ja myskin tuoksut. Itselleni ainakin sitrushedelmät ja yrtit tuovat joulun mieleen.

Jasmiini & Seetri

Tämä kynttilä on täydellinen joulutunnelman tuoja! Ulkona paukkuva pakkanen ei haittaa, kun sisällä saa nauttia kynttilän valosta ja lämmöstä, sekä ihanasta tuoksusta.

Tämän kynttilän tuoksu on hieman puinen ja tumma, jossa häivähtää kukkiva jasmiini. Tuoksun sydämessä tuntuu jasmiinia, valkoisia kukkia, meripihkaa ja hieman sitrushedelmiä.

Tuoksun pohjalla tuntuu seetri, patsuli, vanilja ja myski. Tummat tuoksut tuovat lämpöä taloon!

Vanilja & Pioni

Vaikka pioni ei itsessään välttämättä kuulosta niin jouluiselta tuoksulta, niin tämä yhdistelmä toimii loistavasti!

Tässä kynttilässä on siis kukkivan pionin tuoksu häivähdyksellä vaniljaa! Tuoksussa päällimmäisenä erottuu jasmiini, gardenia, lilja ja pohjalla vaniljaa.

Vaniljan tuoksu on klassisen makea ja tuo mieleen suussasulavat jouluherkut.

Vihreä Tee

Vihreän teen tuoksu sopii loistavasti pimeneviin iltoihin. Tässä kynttilässä on virkistävä yrttinen tuoksu, jossa on häivähdys makeutta ja vihreää teetä.

Siinä on kylpylämäinen tuoksu, joka hellii aisteja. Päällimmäisenä kynttilässä tuoksuu vihreä tee, bergamotti, sitruuna, appelsiini ja minttu. Sydäntuoksuna jasmiini, neilikka ja raparperi, joiden pohjalla tuoksuu myski.

Täydellinen tuoksujen kokonaisuus joulutunnelman luomiseen!

Bambu

Viimeisenä, muttei missään nimessä vähäisimpänä: Bambu tuoksukynttilä.

Tämän kynttilän tuoksu on erittäin mieto ja se sopii myös monille tuoksuyliherkille. Vaikka tuoksu ei ole voimakas, tuo kynttilä silti ihanaa tunnelmaa kotiin.

Kynttilän tuoksu on hillitty ja pehmeä, kylpylämäinen, jossa häivähtää jasmiini, villiruoho, appelsiininkukka ja valkoinen orkidea.

Tuoksukynttilöiden käyttö

Kynttilää tulisi polttaa ensimmäisellä kerralla niin pitkään, että sula alue ylettyy reunoille asti. N.3-4h polttoaika estää kuopan muodostumisen kynttilään ja vahan jäämisen reunoille.

Sydänlanka tulisi trimmata saksilla leikkaamalla siten, että se on jatkuvasti noin 1cm mittainen, eikä sen päässä ole liekkiä suurentavaa ”paakkua”.

Kaikki ihanat tuoksukynttilät ja parhaimmat lahjaideat löydät Saaren Taika Shopista!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.