Joulutunnelmaa Saaren Taika tuoksukynttilöillä

Yksi parhaista asioista pimeässä vuodenajassa on se, että kynttilöiden tuoma valo luo aivan erilaista tunnelmaa kuin valoisaan aikaan. Pimeänä ja kylmänä talvi-iltana on ihana rauhoittua sohvalle juomaan kuumaa glögiä kynttilänvalossa. Vegaanisilla ja myrkyttömästi palavilla Saaren Taika tuoksukynttilöillä luot kotiisi ihanan rauhallisen ja raikkaan joulutunnelman!

Saaren Taika tuoksukynttilät

Saaren Taika tuoksukynttilät ovat paitsi vegaanisia ja myrkyttömästi palavia, myös erittäin kauniita!

Kynttilämme ovat luonnollisesta ja ympäristöystävällisestä soijavahasta käsin tehtyjä. Kynttilän sydän on valkaisematonta puuvillaa.
Soijavahakynttilä on valettu kauniiseen savunharmaaseen lasiin, jonka ajaton design sopii kaikenlaisten kotien sisustukseen.

Kun kynttilä on palanut loppuun, voi lasia käyttää tuikkukippona tai esimerkiksi pienen tavaran säilyttämisessä. Ekologista!

Mahdolliset soijavahan jämät lasista saat helposti pestyä pois Saaren Taika siivoussaippualla, mikäli haluat ottaa lasin vielä jatkokäyttöön.

Parhaat tuoksut joulutunnelman luomiseen

Kaikki Saaren Taika tuoksukynttilät ovat ihania, mutta kun halutaan luoda kotiin joulutunnelmaa, sopivat jotkut tuoksut paremmin kuin toiset. Joulutunnelman luomiseen kannattaa valita ns. tummia ja runsaita tuoksuja. Toki tämä on vain oma näkemykseni ja joku muu saattaakin tykätä jouluna raikkaammista tuoksuista!

Valkoinen Tee & Salvia

Aloitetaan omalla suosikillani, joka itse asiassa palaakin juuri tässä vieressäni kun tätä tekstiä kirjoitan. Tykkään tästä kynttilästä siksi, että siinä on ihanan puhdas tuoksu joka tuoksuu selkeästi, mutta ei ollenkaan liikaa.

Kynttilässä on raikas sitrushedelmien tuoksu, jossa on häivähdys yrttejä ja kukkia: sen tuoksu alkaa appelsiinilla, bergamotilla ja sitruunalla. Tuoksun sydämessä tuntuu jasmiini, kielo, ruusu ja salvia.

Pohjalla on santelipuun ja myskin tuoksut. Itselleni ainakin sitrushedelmät ja yrtit tuovat joulun mieleen.

Jasmiini & Seetri

Tämä kynttilä on täydellinen joulutunnelman tuoja! Ulkona paukkuva pakkanen ei haittaa, kun sisällä saa nauttia kynttilän valosta ja lämmöstä, sekä ihanasta tuoksusta.

Tämän kynttilän tuoksu on hieman puinen ja tumma, jossa häivähtää kukkiva jasmiini. Tuoksun sydämessä tuntuu jasmiinia, valkoisia kukkia, meripihkaa ja hieman sitrushedelmiä.

Tuoksun pohjalla tuntuu seetri, patsuli, vanilja ja myski. Tummat tuoksut tuovat lämpöä taloon!

Vanilja & Pioni

Vaikka pioni ei itsessään välttämättä kuulosta niin jouluiselta tuoksulta, niin tämä yhdistelmä toimii loistavasti!

Tässä kynttilässä on siis kukkivan pionin tuoksu häivähdyksellä vaniljaa! Tuoksussa päällimmäisenä erottuu jasmiini, gardenia, lilja ja pohjalla vaniljaa.

Vaniljan tuoksu on klassisen makea ja tuo mieleen suussasulavat jouluherkut.

Vihreä Tee

Vihreän teen tuoksu sopii loistavasti pimeneviin iltoihin. Tässä kynttilässä on virkistävä yrttinen tuoksu, jossa on häivähdys makeutta ja vihreää teetä.

Siinä on kylpylämäinen tuoksu, joka hellii aisteja. Päällimmäisenä kynttilässä tuoksuu vihreä tee, bergamotti, sitruuna, appelsiini ja minttu. Sydäntuoksuna jasmiini, neilikka ja raparperi, joiden pohjalla tuoksuu myski.

Täydellinen tuoksujen kokonaisuus joulutunnelman luomiseen!

Bambu

Viimeisenä, muttei missään nimessä vähäisimpänä: Bambu tuoksukynttilä.

Tämän kynttilän tuoksu on erittäin mieto ja se sopii myös monille tuoksuyliherkille. Vaikka tuoksu ei ole voimakas, tuo kynttilä silti ihanaa tunnelmaa kotiin.

Kynttilän tuoksu on hillitty ja pehmeä, kylpylämäinen, jossa häivähtää jasmiini, villiruoho, appelsiininkukka ja valkoinen orkidea.

Tuoksukynttilöiden käyttö

Kynttilää tulisi polttaa ensimmäisellä kerralla niin pitkään, että sula alue ylettyy reunoille asti. N.3-4h polttoaika estää kuopan muodostumisen kynttilään ja vahan jäämisen reunoille.

Sydänlanka tulisi trimmata saksilla leikkaamalla siten, että se on jatkuvasti noin 1cm mittainen, eikä sen päässä ole liekkiä suurentavaa ”paakkua”.

Kaikki ihanat tuoksukynttilät ja parhaimmat lahjaideat löydät Saaren Taika Shopista!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.