Kevät on uusien alkujen ja puhdistautumisen aikaa, katso vinkit kevätihon hoitoon ja saa säteilevä iho!

Kevät on uusien alkujen ja puhdistautumisen aikaa

Kauneusrituaalit ovat hyvä tapa puhdistaa keho ja mieli kevään saapuessa

Kevään saapuessa on hyvä aika aloittaa uusi ihonhoitorutiini, joka sopii paremmin keväiseen säähän. Kevät tuo mukanaan tuulisia päiviä ja kuivaa ilmaa, jotka vaikuttavat ihon kosteuteen ja suojakerrokseen.

Onkin tärkeää huolehtia ihosta kevään aikana ja varmistaa, että se saa tarvitsemansa kosteuden ja ravinteet, jotta se pysyy hehkuvana ja kimmoisana säiden muutoksista huolimatta.

Luonnolliset Saaren Taika -ihonhoitotuotteet ovat loistava valinta kevätihon hoitoon

Ihonhoitorutiini alkaa aina ihon puhdistuksella

Ihon puhdistaminen on tärkeä osa ihonhoitorutiinia, sillä se auttaa poistamaan päivän aikana iholla kertyneitä epäpuhtauksia, kuten likaa, rasvaa ja kosmetiikkaa.

Nämä epäpuhtaudet voivat tukkia ihohuokosia ja johtaa erilaisiin iho-ongelmiin, kuten finneihin, mustapäihin ja ihon tulehduksiin.

Lisäksi ihon puhdistaminen auttaa tasapainottamaan ihon öljyntuotantoa ja säilyttämään ihon terveen hehkun.

Kun ihon pinta on puhtaan ja tasapainoisen, se pystyy paremmin hyödyntämään ihonhoitotuotteiden ravitsevat ja kosteuttavat ominaisuudet.

On tärkeää valita oikeat puhdistustuotteet ihotyypin mukaan ja puhdistaa iho hellävaraisesti, jotta ihon luonnollinen kosteustasapaino säilyy. Liian voimakkaat puhdistustuotteet tai liian kova hankaaminen voivat kuivattaa ja ärsyttää ihoa.

Kun iho on puhdas ja terve, se näyttää hyvinvoivalta ja säteilevältä. Siksi ihon puhdistaminen on tärkeä osa kokonaisvaltaista ihonhoitorutiinia.

Ihon puhdistukseen suosittelemme Saaren Taika Teepuusaippuaa, joka on erittäin tehokas poistamaan epäpuhtaudet ja tasapainottamaan ihon öljyntuotantoa.

Puhdistuksen jälkeen kannattaa käyttää kasvovettä

Kasvovesi on monille ihonhoitorutiinin tärkeä osa, sillä se auttaa tasapainottamaan ihon pH-arvoa ja kosteuttamaan ihoa. Kasvovesi sisältää usein ainesosia, jotka auttavat puhdistamaan ihoa, poistamaan ylimääräistä rasvaa ja tasoittamaan ihon tekstuuria.

Kasvovesi myös valmistelee ihon vastaanottamaan seuraavat ihonhoitotuotteet, kuten kosteusvoiteen tai seerumin. Kasvoveden käyttö auttaa siis tehostamaan muiden ihonhoitotuotteiden vaikutusta.

Lisäksi kasvovesi voi auttaa rauhoittamaan ärtynyttä tai tulehtunutta ihoa, sillä se sisältää usein luonnollisia ainesosia, kuten aloe veraa tai kamomillaa.

On tärkeää valita kasvovesi omalle ihotyypille sopivaksi, jotta se toimii parhaiten ja auttaa saavuttamaan halutut tulokset. Kasvoveden käyttö kannattaa siis sisällyttää osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia, jotta iho saa tarvitsemansa kosteutuksen ja hoivan.

Saaren Taika kasvovedet ovat täynnä kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, jotka auttavat ihoa säilyttämään sen kosteustasapainon ja terveen hehkun.

Kevätihon kosteutus

Kevät voi joillekin olla jo sen verran lämmintä aikaa, että kasvovoiteen käyttö voi tuntua turhalta. Mikäli et tarvitse keväällä enää kasvovoidetta, kannattaa sen tilalle ottaa kasvoöljy!

Mattapintaisena ihon säilyttävät Saaren Taika kasvoöljyt sisältävät runsain määrin antioksidantteja ja ravintoaineita, jotka saavat ihosi hehkumaan ja ryppysi oikenemaan!

Kokeile esimerkiksi Saaren Taika Argan-Ruusunmarja kasvoöljyä, joka on erinomainen valinta kevätihon kosteutukseen. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja tärkeitä rasvahappoja, jotka auttavat korjaamaan ja suojaamaan ihoa.

Kasvoöljy on kevyt ja imeytyy nopeasti ihoon, joten se sopii erityisesti kevätiholle, joka kaipaa kosteutusta, mutta ei liian raskasta tai öljyistä koostumusta.

Iltakäyttöön tai yövoiteeksi suosittelen Bakuchiol booster luksus kasvoöljyämme!

Bakuchiol booster kasvoöljy on erinomainen tuote kevät- ja kesäiholle, sillä se sisältää bakuchiolia, joka on luonnollinen, kasvipohjainen retinolia vastaava ainesosa.

Bakuchiol on kesäkäyttöönkin sopiva luonnollinen retinoli!

Bakuchiolin on havaittu olevan yhtä tehokas kuin retinoli, mutta ilman sen ärsyttäviä sivuvaikutuksia, kuten ihon kuivumista ja herkkyyttä auringolle.

Bakuchiol booster kasvoöljy auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, tasoittamaan ihon sävyä sekä parantamaan ihon kimmoisuutta ja joustavuutta.

Se myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti, joten se sopii erinomaisesti kevätaikaan, jolloin iho saattaa kaivata lisäkosteutusta auringon ja ilman kuivattavasta vaikutuksesta johtuen.

Bakuchiol booster kasvoöljy sopii erityisesti ilta-aikaan käytettäväksi, sillä se auttaa ihoa uudistumaan ja korjaantumaan yön aikana.

Öljy imeytyy ihoon nopeasti, eikä jätä rasvaista tunnetta, joten se sopii hyvin myös meikin alle käytettäväksi.

Kesäaikaan on erityisen tärkeää suojata iho auringolta, joten on tärkeää käyttää myös aurinkosuojavoidetta päiväsaikaan.

Bakuchiol booster kasvoöljy on kuitenkin erinomainen tuote kesäaikaan iltakäyttöön, kun halutaan antaa iholle ravitseva ja kosteuttava hoito, ilman että se altistuu auringon haitallisille säteille.

Kevät on uusien alkujen ja puhdistautumisen aikaa

Anna ihollesi uusi alku ja uutta hehkuvuutta!

Kauneusrituaalit ovat hyvä tapa puhdistaa keho ja mieli kevään saapuessa. Saaren Taika kasvovesi ja kasvoöljy sopivat täydellisesti tähän tarkoitukseen, sillä ne auttavat rauhoittamaan ihoa ja mieltä.

Voit esimerkiksi käyttää kasvovettä ja -öljyä ennen nukkumaanmenoa, jotta saat rentouttavan ja rauhoittavan yöunen.

Yhteenvetona voidaan siis todeta, että keväällä on tärkeää huolehtia ihosta ja valita oikeat tuotteet kevätihon hoitoon.

Saaren Taika -ihonhoitotuotteet ovat erinomainen valinta kevätiholle, sillä ne sisältävät luonnollisia ja ravitsevia ainesosia. Muista myös hemmotella itseäsi kevään kauneusrituaaleilla, jotka auttavat puhdistamaan kehoa ja mieltä uutta alkua varten.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.