Kokemuksia – Kosteuttava ja hellävarainen Aloe Vera hiussuihke – Saaren Taika

KOSTEUTTAVA JA HELLÄVARAINEN ALOE VERA HIUSSUIHKE kokemuksia saaren taika

Kokemuksia Saaren Taika Aloe Vera hiussuihkeesta

Aloe Veraa sisältävä hellävarainen suihke kosteuttaa tehokkaasti kuivia hiuksia. Hiussuihke poistaa sähköisyyttä ja antaa samalla hiuksillesi kevyen raikkaan tuoksun.

”Aloe Vera hiussuihke tukevoittaa ohuita hiuksiani, tuoksu ei käy päähän eikä nenään. Sopivan mieto. Tupsautan, kun haluan olla viimeisen päälle kunnossa. Suosittelen.”

”Aloe Vera hiussuihke on tehokas kosteuttava hiussuihke kuiville hiuksille.”

”Aloe Vera hiussuihke on hyvä tuote kiharalle hiukselle. Saa nopeasti freesattua hiukset aamulla, sekä pitkin päivää tarpeen mukaan. Voimakas tuoksu aluksi, mutta hälvenee hetkessä.”

”Aloe Vera hiussuihke tekee juuri mitä luvataan – freesaa luonnonkiharat esim. yön jälkeen ja antaa myös kivasti tekstuuria ohueen tukkaan!”

”Aloe Vera hiussuihkeen avulla kuiva, karhea luonnonkihara hius pysyy siistinä ja kosteutetun näköisenä. Laitan tätä aamuisin kuiviin hiuksiin myös, ei tarvitse muotoilla välttämättä laitteilla, kun tämän kanssa saa siistin näköisen ilmeen. Lisäilen välillä myös päivän mittaan, tulee raikas tunne.”

”Aloe Vera hiussuihke sopii hyvin karheille hiuksille tasoittamaan pörröisyyttä!”

”Aloe Vera hiussuihke on hyvä kosteuttaja, luonnonkiharat hiukset heti helpompi kammata.”

”Aloe Vera hiussuihke on hyvä tuote luonnonkiharoille. Olen suihkuttanut tätä hiustenpesun jälkeen puoli kosteisiin hiuksiin hellästi kiharoita rutistaen. Vaikutuksen näkee heti. Hiukset kihartuvat pitkien hiusten latvoista kivasti.

Ilman mitään tuotteita hiukseni ovat kuivan näköiset, mutta tämä kosteuttaa todella hyvin. Ei tahmaa käsiä. Ennen käytin laadukkaita hiusöljyjä, mutta tämä tuote toimii hiuksiini paremmin. Suihkeen tuoksu on todella voimakas aluksi, mutta haihtuu melko nopeasti. Suosittelen!”

”Ostin tämän Aloe Vera hiussuihkeen tyttärelleni, jonka pitkät ja paksut hiukset ovat usein karhean ja kuivan oloiset. Kesällä hiukset rasittuvat auringosta, uinnista ja pesusta, joten otimme tuotteen käyttöön helpottaaksemme hiusten kammattavuutta.  Hiukset ovat silkkisemmät ja helpommat kammata. Jos hiukset letittää kosteina, on aamulla luonnolliset kiharat, jotka kestävät pidempään. Olen käyttänyt tuotetta myös itse silloin, kun en jaksa aina laittaa tavallista hoitoainetta tai vaihtelun vuoksi.”

”Hyvä kosteuttaja, luonnonkiharat hiukset heti helpompi kammata.”

”Sopii hyvin karheille hiuksille tasoittamaan pörröisyyttä!”

”Oivallinen tuote kiharalle hiukselle. Pikaelvytys.”’

”Olen suihkuttanut tätä hiustenpesun jälkeen puolikosteisiin hiuksiin hellästi kiharoita rutistaen. Vaikutuksen näkee heti. Hiukset kihartuvat pitkien hiusteni latvoistakin kivasti. Ilman mitään tuotteita hiukseni ovat kuivan näköiset, mutta tämä kosteuttaa todella hyvin. Ei tahmaa käsiä. Ennen käytin laadukkaita hiusöljyjä, mutta tämä tuotee toimii hiuksiini paremmin. Suihkeen tuoksu on todella voimakas aluksi, mutta haihtuu melko nopeasti. Suosittelen.”

”Poistaa sähköisyyttä ja on helpompi harjata kun laittaa tätä hiuksiin.”

”Hei, aloevera hiussuihke ottaa sähköisyyden pois hiuksista, hiukset tuntuvat runsaimmilta ja latvoissa ei tunnu kuivuutta.”

”Tämä suihke tekee pörröisistä, luonnonkiharoista hiuksistani ihanan sileät ja kiiltävät.”

Osta oma Saaren Taika hiussuihkeesi Saaren Taika verkkokaupasta! Tutustu myös luonnonkosmetiikan sulfaatittomiin ja silikonittomiin shampoisiin ja hoitoaineisiin Saaren Taian valikoimassa!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.