Kokemuksia – Saaren Taika Ecolution Rauhoittava Ruusu misellivesi

Saaren Taika Ecolution Rauhoittava Ruusu misellivesi - kokemuksia

“Rauhoittava Ruusu misellivesi on must have -tuote! Olen niin odottanut misellivettä valikoimaan! Piti heti tilata! Ihanan raikas ja virkistävä, sopii myös huulille ja silmäluomille (käyttöohjeen mukaan) ja ehdoton juttu minulle, koska käytän 24/7 piilareita. Tuoksu on todella mieto. Iho on pesun ja mikrokuorinnan jälkeen valmis tälle ihanalle raikastajalle ja ihana olo jää iholle. Perään vielä hyaluronihapposeerumi ja kestosuosikki Mustikka kasvovoide! Olen pyyhkinyt misellivedellä myös kasvot heti maskin käytön jälkeen kotona. Taas yksi arjen pelastaja tuote lisää valikoimaan ja taatusti tulee vakituiseen käyttöön.”

”Rauhoittavasta ruusu misellivedestä jää ihanan raikkaaksi iho ja kosteuttaa hyvin. Miellyttävä tuoksu. Iso plussa että tuotetta pystyy käyttämään silmäluomiin ilman ärsytystä. Tulen tilaamaan jatkossakin.”

”Oikein hyvä tuote! Käytän Rauhoittavaa ruusu misellivettä aamuin illoin kasvojeni puhdistukseen ja rosacean aiheuttama punoitus nenässäni on hälventynyt huomattavasti.”

”Rauhoittava ruusu misellivesi rauhoittaa punaisuuteen taipuvaa ihoani lupausten mukaisesti. Puhdistaa täydellisesti myös ripsivärin. Riittoisa purkki. Huumaava tuoksu.”

“Rauhoittava Ruusu misellivesi on näin talvipakkasilla mukavasti kosteuttava ja poskipäiden punoitusta vähentävä. Tuoksuu mummolan ruusupensaille.”

ruusu misellivesi tasoittaa ihon punoitusta

“Ruusu misellivesi on ihan erilainen kuin muut kokeilemani kasvovedet. Tämä misellivesi ei tee kasvoihin tahmamaista, käsiteltyä tunnetta vaan raikastaa ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Sopii myös hyvin meikin puhdistukseen.”

”Rauhoittava ruusu misellivesi on erityisen kosteuttava. Alkuun ruusun tuoksu on aika voimakas mutta haihtuu nopeasti. Ihosta jää heleän pehmeä eikä kiristele näin nollakelien ja tuulisten päivien aikaan. Suosittelen!”

“Iho tuntui jo kahden viikon käytön jälkeen kosteutetulta ja hyvinvoivalta. Jopa couperosani rauhoittui, kiitos Rauhoittava ruusu miselliveden!”

“Rauhoittava ruusu misellivesi on miedon tuoksuinen ja tekee ihosta pehmoisen ja sileän tuntuisen, jopa näin 48v iholla. Aluksi arastelin käyttöä, koska itselläni on erittäin herkkä iho, joka helposti reagoi uusiin tuotteisiin. Aluksi käytin vain iltaisin, koska halusin aloittaa varovasti. Nyt misellivesi on kuitenkin käytössä aamuin illoin ja jättää ihanan raikkaan ja sileän tunteen kasvoille. Sopii siis hyvin mun herkälle iholle.”

“Olen nyt viikon ajan käyttänyt iltaisin Rauhoittavaa ruusu misellivettä ja iho tuntuu todella hyvältä. Olen yllättynyt miten kimmoisalta iho näyttää ja tuntuu jo viikon käytön jälkeen! Ja tuoksu on niin mahtava!”

“Muutaman päivän käytön jälkeen Rauhoittava ruusu misellivesi tuntuu virkistävältä ja raikkaalta iholla. Jatkan käyttöä mielenkiinnolla.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.