Kokemuksia – Saaren Taika Professional Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide

kokemuksia saaren taika koentsyymi q10 hyaluronihappo kasvovoiteesta

PARAS LUONNOLLINEN KASVOVOIDE AIKUISELLE IHOLLE

Saaren Taika Professional Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide – kokemuksia

“Punoittava (rosacea) ja ohut iho heleytyi selkeästi jo viikon Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo kasvovoiteen käytön jälkeen. Iho tuntuu pehmeälle ja jopa ehkä hiukkasen kimmoisemmaltakin kuin aiemmin. Miellyttävä koostumus, imeytyy nopeasti, ei tahmea. Käytän aamuin illoin.”

”Ikääntynyt iho, talvisen kuiva, ohut ja kunnolla couperosainen. Jo parin viikon käytöllä couperosa suonista osa haalistunut melkein näkymättömiin eikä iho ole ärtyneen punainen ja kuivahtanut. Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide jää pysyvään käyttöön, vaikka iho pakkaskeleillä vaatiikin vielä tupla kosteutuksen öljyisemmällä hyaluroni tuotteella. Ensimmäinen voide, joka kunnolla tehosi talviseen couperosaan, saas nähdä miten käy aurinko ärsytykseen.”

”44-vuotiaan sekaihoni kanssa ei ole ollut aiemmin ongelmia, mutta tänä talvena huomasin että ihoni janoaa kosteutta koko ajan. Yhdistelin seerumia, kosteusvoiteita ja silmänympärysvoiteita, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Luin arvostelut Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoiteesta ja päätin kokeilla. Huomasin eron jo muutaman päivän jälkeen. Nyt ihoni on pehmeä, silmänympärysten hius juonteet ovat tasoittuneet ja silmämääräisesti myös kasvojeni maksaläiskät ovat vaalentuneet. Ainakin tähän talveen ihan ykköstuote!”

”Olen tilannut jo useamman kerran Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoidetta, sillä se kosteuttaa ihoani tehokkaasti. Myös epäpuhtaudet ovat vähentyneet. Ihana tuote!”

”Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide on aivan loistava tuote, kosteuttaa runsaasti ihoa ja sopii todella hyvin kuivalle iholle eikä aiheuta haittoja allergisille silmille. Lisäksi nopea toimitus.”

”Viikon Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoiteen käytön jälkeen iho tuntuu jo paremmalta. Poskien kuivuus on hävinnyt ja iho tuntuu tasaisemmalta.”

”Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide on todella hyvä kasvovoide pintakuivalle iholle. Pieni määrä imeytyy nopeasti, kosteuttaa hyvin eikä kiristä jälkeenpäin. Ostan jatkossakin!”

”Parin kuukauden Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoiteen käytön jälkeen tasaisuutta jopa 62,5 -vuotiaalla naamalla. Aloittaessani iho oli niin pintakuiva, että se hilseili, ja useat voiteet jäivät vain kutiavaksi kerrokseksi kasvojen pintaan. Ei tämä! Oikein miellyttävä, hyvin imeytyvä tuote, joka ei jää jäätymään ihon pintaan napapiirin pakkasviimassakaan.”

”Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoiteessa on ihanan pehmeä koostumus, levittyy helposti ja todellakin tykkään lopputuloksesta! Iho pehmeä ja kimmoisa eikä yhtään tahmea. Myös ”mummo kämmenselät” ovat nuorentuneet. Vaikkei ehkä käsiin ollut ihan tarkoitettukaan.”

”Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide sopii herkällekkin. Ostin tämän tuotteen muutama viikko sitten. Annan arvioni vasta nyt, koska kasvojeni iho reagoi välillä vähän viiveellä. Ilokseni minkäänlaista allergista reaktiota ei ole nyt tullut eli tuote sopii minullekin! Iho tuntuu pehmeältä, vaikka oikein kovilla pakkasilla kaipaakin vielä vähän lisäkosteutusta.”

Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoiteessa on miellyttävä koostumus ja tuoksu, imeytyy hyvin rasvaisellekin iholle. Todella riittoisa, pienikin määrä levittyy laajalle alueelle.”

”Kolmen viikon Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoiteen säännöllisen käytön jälkeen, sekaihoni tuntuu tasaiselta ja kimmoisalta. Kuukausittaiset finnit ovat hävinneet ja kuiva poskien iho pysyy kosteutettuna näillä talven pakkasillakin. Olen erittäin tyytyväinen tähän voiteeseen! Pakkaus on yllättävän suuri ja voide näyttää säilyvän vain 6kk, saa nähdä miten ehtii ennen parasta ennen päiväystä käyttää, siinä mielessä pienempi pakkauskoko olisi hyvä. Toisaalta nyt myös mieheni on alkanut käyttää tätä voidetta kokeiltuaan sitä kerran, joten ehkä kahden hengen käytöllä osoittautuukin sopivaksi.”

“Talvi-ihon pelastaja. Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo kasvovoide on ollut jo monta vuotta syksyn ja talven käytössä ja tullut must have tuotteeksi. Niin pieni määrä riittää kasvoille ja tekee ihon pehmeäksi”

”Olen käyttänyt monia eri kasvovoiteita, testattuani tätä Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoidetta, täytyy sanoa että minun iholleni täys 10. Imeytyy nopeasti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Käytän myös Nestemäistä Teepuusaippuaa kasvojen pesuun, toimivat hyvin yhdessä. Niin sanotun kasvojen T alueen finnitkin melkein kadonneet kokonaan. Näistä tuli kyllä ihan oma lemppari tuote.”

”Lyhyen kokemuksen perusteella Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide on ollut todella positiivinen kokemus. Voide on erittäin kevyt ja suorastaan katoaa ihoon, jätteen kuitenkin miellyttävän pehmeyden kuitenkaan tuntumatta rasvaiselta. Kuitenkaan ei ole tullut näillä kovilla pakkasillakaan sellaista oloa etteikö olisi riittävä suoja kasvoille. Minulla pakkanen herkästi kuivattaa kasvoja ja niihin tulee kuivia punaisia läikkiä. Nyt tällaista ei ole ilmaantunut ollenkaan. En ollut tilatessani ajatellut pakkauskokoa ja se yllätti kuinka suuri olikaan. Voide on muutoinkin todella riittoisa koska sitä ei tarvitse kerralla laittaa kuin pieni nokare, joten siitä riittää varmaan puoleksi vuodeksi.”

”Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide on pehmeää, hyvin levittyvää. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihosta tuli pehmeämpi ja joustavampi, joka lisääntyi useamman käyttökerran jälkeen. Myös isompi purkki 100ml on plussaa. Olen tyytyväinen.”

”Hyvän tuntuinen voide, ei tahraa, ravitsee ja kosteuttaa hyvin ihoa, iho on kimmoisan tuntuinen. Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide sopii hyvin omalle sekaiholleni. Tuoksu on ihanan mieto.”

”Kevyt koostumus, imeytyy hyvin ja jo viikon käytön jälkeen huomaan miellyttävästi vaikuttavalle. Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide sopii hyvin minulle 65 vuotiaan iholle joka kärsinyt kuivuudesta ja harmaudesta, nyt ihotuntuma miellyttävä ja näyttääkin kirkkaammalle.”

”Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide on miellyttävä ja hyvin ihoon imeytyvä voide, joka toimii myös meikkivoiteen alla mainiosti.”

”Yllätyin todella positiivisesti miten iso purkki (verrattuna ns. normi kasvorasva purkkeihin) 54-vuotiaan iho kiittää. Minulla on jo reilusti ryppyjä ja juonteita, hieman rasvainen iho paikoitellen, kaulan iho puolestaan rutikuiva ja kurttuinen. Jo näin vajaan viikon jälkeen (olen käyttänyt aamuin illoin) ero on silmin nähtävissä. Juonteet ja rypyt sitoutuneet, kaulan iho kimmoisa. Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide toimii, näyttää kuin iho olisi nuorentunut. En voi kun suositella, hinta/ purkin koko /laatu täyttä tavaraa koko rahalla.”

”Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide oli minulle ”must have” -tuote. Sopii pintakuivalle, aikuiselle iholleni hyvin, ja voide kosteuttaa ihanasti hyaluronihapon ansiosta.”

”Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide imeytyy nopeasti ja jättää mukavan raikkaan tunteen kasvoille. Iho näyttää kosteutuneelta ja näpyt ovat vähentyneet.”

”Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide imeytyy hyvin, iho ei jää rasvaisen tuntuiseksi. Riittoisa, pieni määrä voidetta riittää sekä kasvojen että kaulan alueelle. Kevyt koostumus, levittyy hyvin. Mieto ja luonnollinen tuoksu. Käytän aamuin illoin, iho tuntuu kosteutetulta koko päivän ajan.”

”Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide on aivan loistava tuote atooppiselle iholle. Tilasin tuotteen testattavaksi kun ihottumaa ilmestyi näin syksyllä. Tuote meni heti suosikiksi, ei kirvele, saa ihon tuntumaan hyvältä.”

”Olen nyt pari viikkoa käyttänyt Saaren Taika Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoidetta ja olen erittäin tyytyväinen. Ihoni tuntuu pehmeämmältä, kimmoisammalta, punoittaa vähemmän ja ihon epäpuhtaudet ovat vähentyneet. Pakkaus on ihanan riittoisa. Tuotteen hajusteettomuus on erittäin tärkeää ja siitä iso plussa. ”

”Iho on terveemmän ja kirkkaamman näköinen ja tuntuinen. Olen käyttänyt Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoidetta yhdessä Teepuusaippuan kanssa ja finnit ja näpyt on vähentyneet huomattavasti.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.