Kokemuksia – Saaren Taika Professional Vihreä tee ja savi antiage kasvonaamio

Saaren Taika vihreä tee ja savi antiage kasvonaamio kokemuksia

PARAS LUONNOLLINEN SAVINAAMIO AIKUISELLE IHOLLE

Saaren Taika Professional Vihreä tee ja savi antiage kasvonaamio – kokemuksia

“Kasvojen iho tuntui sileämmälle ensimmäisen käytön jälkeen. Vihreä Tee Ja Savi- Antiage Kasvonaamio tulee ehdottomasti viikottaiseen kasvojenhoitoon.”

“Yhden käyttökerran jälkeen ihoni tuntui niin pehmeältä ja puhtaalta! Suosittelen tätä Vihreä Tee Ja Savi- Antiage Kasvonaamiota niille kenellä on öljyinen tai sekaiho niin tämä on aivan huippu!”

“Vihreä Tee Ja Savi antiage Kasvonaamio levittyy hyvin ja rauhoittaa tehokkaasti  näppyjä. Ei kuitenkaan kuivata ihoa, itselläni on atooppinen iho mutta toimii silti!”

“Jo ensimmäinen käyttökerta vakuutti! Iho oli pehmeä ja sileä. Ihohuokoset tuntui pienentyvän, en malta odottaa tuloksia pidemmän Vihreä Tee Ja Savi- Antiage Kasvonaamion käytön jälkeen.”

“Vihreä Tee Ja Savi antiage Kasvonaamio levittyi hyvin ja tuntui miellyttävältä iholla. Sopii erittäin hyvin herkälle ja ikääntyvälle iholleni. Lämmin suositus!”

“Couperosaan taipuvainen, atooppinen sekaihoni sai Vihreä Tee Ja Savi- Antiage Kasvonaamiosta ison avun. Neljän käytön jälkeen ihon väri on tasoittunut ja tuntuu pehmeältä, sileältä sekä näyttää selvästi kirkkaammalta.”

“Vihreä Tee Ja Savi- Antiage Kasvonaamio on aivan ihana tuote. Kasvot on pehmeät ja puhtaat naamion jälkeen. Poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti epäpuhtaudet iholta.”

“Vihreä Tee Ja Savi- Antiage Kasvonaamio on kirkastava ja oikeasti tasoittava kasvonaamio! Tästä tuotteesta tuli uusi suosikkini, joka varmistaa etten laista ihonhoidosta. Todella hemmotteleva tuote jonka käytön jälki näkyy iholla!”

“Vihreä Tee ja Savi kasvonaamio oli helppo annostella ja levittää kasvoille, se ei valunut eikä kuivunut kiristäväksi koppuraksi iholle. Iho tuntui pehmeältä ja suorastaan tyytyväiseltä saamaansa hoitoon! Tätä suositeltiin ihoanalyysissäni ja ihan nappiin meni”

“Yhden käyttökerran jälkeen Vihreä Tee Ja Savi antiage Kasvonaamio tuntuu laadukkaalta ja riittoisalta. Se levittyy helposti ja tuo iholle ihanan kosteutetun ja pehmeän tunteen.”

“Vihreä Tee Ja Savi antiage Kasvonaamio on kyllä ehottomasti paras mitä oon kokeillut. Jättää käytön jälkeen ihon pehmeäksi ja niin puhtaan tuntuiseksi.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.