Kosmetiikkakeittiömme

Täällä omassa kosmetiikkakeittiössämme, puhtaan saaristoluonnon helmassa syntyvät kaikki Saaren Taika® tuotteiden ideat. Täällä testaamme ja kehitämme reseptejämme ja tuotteitamme.
Suurena inspiraation lähteenä meille ovat vanhan ajan yksinkertaiset vinkit ja viisaudet, meri ja saariston henkeäsalpaavan kaunis luonto.

Saaren Taian kosmetiikkakeittiössä häärää Johanna ja Joni

ENSISIJAINEN TAVOITTEEMME KOSMETIIKAN VALMISTAJINA
ON
LUODA
VAATIVALLE IHOLLE TOIMIVAT TUOTTEET

Saaren Taika kosmetiikkatuotteet ovat alunperin syntyneet omiin vaikeisiin iho-ongelmiini, kuten vuosia vaivanneeseen ekseema-ihottumaan, voimakkaaseen hikoiluun sekä kutiavaan, mutta nopeasti rasvoittuvaan päänahkaan.

kamomilla sheavoide psoriasis hoito saaren taika kotimainen luonnonkosmetiikka
teepuusaippua aknen hoito luonnonkosmetiikka saaren taika kotimainen tuotemerkki

Mikäli iho on pitkään oireillut ja reagoiva useisiin eri aineisiin, on todella vaikeaa löytää tuote jota pystyy käyttämään, saatika löytää tuote, joka jopa auttaisi tai ainakin vähentäisi ihon oireilua!

Olen ollut tässä mielessä erittäin hyvä “koekaniini” erilaisten raaka-aineiden kokeilemiselle ja kuten lukuisat käyttäjämmekin säännöllisesti raportoivat: ovat Saaren Taian kosmetiikkatuotteet erittäin toimivia juurikin vaativan ihon hoidossa!

-Johanna

saaren taika raaka-aineet luomu luonnollinen kotimainen

LAADUKKAAT RAAKA-AINEET TAKAAVAT TUOTTEIDEN TEHOKKUUDEN

Yhtenä esimerkkinä laadukkaasta raaka-aineista voin kertoa oliiviöljystä, jota käytämme useissa kosmetiikkatuotteissamme.
Extra-Virgin oliiviöljy on terveellisintä, luonnollisinta ja myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit).

Nämä rasvahapot auttavat ihoasi taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, joita kohtaat päivittäin ruuan, ilmansaasteiden torjunta-aineiden ja runsaasti kemikaaleja sisältävien kosmetiikkatuotteiden kautta.
Lyhyesti; vapailla radikaaleille ei ole paria jolloin ne ”varastavat” elektronin joltakin vakaalta molekyyliltä. Aina kun tällainen ”varkaus” tapahtuu, muodostuu uusi vapaa radikaali.

 Tämä on siis iholla tapahtuva ketjureaktio, joka aiheuttaa mm. ihon ikääntymiselle tunnunsomaiset näkyvät merkit ihollamme. 
Antioksidanteilla tämä ketjureaktio voidaan pysäyttää ja siten kontrolloida ihomme ikääntymisen merkkien syntymistä. 

Ei siis ole aivan merkityksetöntä millaisilla tuotteilla hoidat ihoasi!

Extra-Virgin

Oliiviöljy

Valkaisematon luomu

Sheavoi

Luomu

Kamomilla