Kosmetologin ihonhoito-ohjeet No:1 Eco by Saaren Taika tuotteilla

KOSMETOLOGIN IHONHOITO-OHJEET

Heippa! Olen Hanna Amanda, Saaren Taika blogissa aiemminkin vieraskynäillyt kosmetologi. Toimin liki 10 vuotta kauneusalan yrittäjänä, jolloin minulla oli oma hoitola ja 13 jälleenmyyjää, joille toimin esimiehenä. Lisäksi koulutin työkseni kosmetiikkamyyjiä meikkauksen ja kauneudenhoidon perusteista. Tällä hetkellä kirjoitan työkseni kauneusblogiani sekä teen assistentin töitä kauneusalan yrityksille.

Sain Johannalta testiin No:1 Eco By Saaren Taika sarjan tuotteita. Sarja on tarkoitettu ihmiselle, joka haluaa siirtyä turvallisesti perinteisestä kosmetiikasta kohti ekologisempaa arkea. Tuotesarja on suunniteltu niin, että tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja laadukkaita ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. No:1 Eco- sarja valmistutetaan Euroopassa (UK). Tässä vieraskynäilyssä kerron tarkemmin No:1 Eco- sarjan tuotteista.

Näin puhdistat kasvojen ihosi oikein

Kauneudenhoidossa kasvojen ihon puhdistaminen on kaiken perusta. Oikean tuotteen valinta ihotyypinmukaisesti on tärkeätä. Säännöllisellä ihonpuhdistuksella iho pysyy terveenä ja ehjänä. Puutteellisella hoidolla tai väärillä tuotteilla hoitamalla iho kärsii ja sitä myöten myös kehon luonnollinen puolustusjärjestelmä vioittuu. Kun puhdistat ihosi oikein ja päivittäin, myös meikkaus helpottuu huomattavasti.

No:1 Eco- sarjalta löydät kaksi erilaista kasvojen puhdistustuotetta. Molemmat puhdistustuotteet ovat eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Ne ovat myös vegaanisia, parabeenittomia sekä sulfaatittomia. Tuotteet ovat pakattu HDBE muovista valmistettuihin pakkauksiin, jotta niistä ei irtoa kemikaaleja itse tuotteeseen. Molemmilla kasvojenpuhdistusaineella saat poistettua iholtasi meikin ja lian tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

No:1 Eco kasvojen puhdistusaineet pohjautuvat eteeristen öljyjen tehokkaisiin vaikutuksiin. Molempien puhdistusaineiden pohjana on myös käytetty laadukkaita vahoja, aprikoosinsiemenöljyä, kookosöljyä, avokadoöljyä, kauraa sekä auringonkukkaöljyä.

Kirkastava Kasvojen Puhdistusaine

kirkastava kasvojen puhdistusaine

Kirkastava Kasvojen Puhdistusaine on hellävarainen puhdistusaine, jolla puhdistat kasvojen ihon iltaisin. Sen sisältämä aprikoosiuute kuorii hellästi ja kirkastaa ihon sävyä. Kirkastava Kasvojen Puhdistusaine sisältää A, C ja E vitamiineja, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti.

Piparminttuöljy viilentää, raikastaa ja hellii ärtynyttä ihoa. Rosmariini puhdistaa tehokkaasti sekä vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Sitruunan eteerinen öljy rauhoittaa ja lievittää kutisevaa ja ärtynyttä ihoa. Salvia on puhdistaa ja katajanmarjan eteerinen öljy tasoittaa ihon sävyä, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa vähentämään ihon mahdollista tulehdustilaa.

Kirkastavaa Kasvojen Puhdistusainetta tulee levittää runsas määrä kasvoille, vaahdotetaan ja huuhdellaan runsaalla vedellä huolellisesti.

Greippi Puhdistusaine

greippi puhdistusaine iholle

Greippi Puhdistusaine vahvistaa ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Tuotteen sisältämä meloniuute on tehokas antioksidantti sekä ihoa tehokkaasti hoitava ainesosa. Greipin eteerinen öljy puolestaan auttaa elotonta elpymään. Se supistaa ihohuokosia ja sopii hyvin myös rasvaisen ihon tasapainottamiseen. Ihanan raikkaan ja kukkaisen tuoksunsa tuote saa Ylang Ylangin eli Tuoksuilangian eteerisestä öljystä.

Greippi Puhdistusainetta tulee käyttää aamuin illoin. Se hierotaan kuivalle kasvojen ja kaulan iholle ja poistetaan lämpimällä vedellä tai kostean pyyhkeen avulla.

Viimeistele puhdistus kasvovedellä

Kasvojen ihonpuhdistus tulee aina viimeistellä kasvovedellä. Kasvovesi poistaa kasvoilta viimeisetkin liat ja meikinjäämät. Se myös supistaa ihohuokosia, joten niihin ei pääse muodostumaan mustapäitä ja muita epäpuhtauksia.

No:1 Eco sarjan Ruusu- Aloe Kasvovesi tuoksuu taivaallisen raikkaalle. Samalla se supistaa ihohuokosia tehokkaasti ja tasapainottaa ihon luonnollista pH- arvoa. Tuote on vegaaninen, eläinkokeeton, parabeeniton ja sulfaatiton, kuten sarjan puhdistusaineetkin.

Kasvovettä tulee käyttää aamuin illoin. Puhdista kasvot ensin puhdistusaineella. Kostuta sen jälkeen vanulappuja kasvovedellä ja pyyhi kasvojen, sekä kaulan ihoa niin kauan, että vanulaput jäävät täysin puhtaaksi.

Ruusu- Aloe Kasvovesi

ruusu aloe kasvovesi

Ruusu- Aloe Kasvoveden pohjana toimii ruusuvesi, joka hoitaa ja suojaa ihoa tehokkaasti. Kasvoveden sisältämä kaura on hellävarainen ja rauhoittaa ihoa. Nimensä mukaisesti tuote sisältää myös Aloe Veraa. Aloe on lääkealoeta ja sillä on merkittäviä ihoa hoitavia ominaisuuksia. Aloe tunnetaan mm. sen kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Kasvovesi on ainesosalistaltaan laadukas ja tehokas. Ruusu- Aloe kasvovesi sisältää mm. allantoiinia, joka rauhoittaa, hoitaa ja suojaa ihoa. Kasvoveden sisältämä C-vitamiini kirkastaa ihoa ja tekee kasvojen ihosta hehkuvan kauniin.

Tehokasta kosteutusta suomalaiselle iholle.

Kasvojen ihoa tulisi kosteuttaa aamuin illoin. Varsinkin Suomessa, jossa vuoden ajat ja sääolot vaihtelevat suurestikin, ihon kosteuttaminen ja suojaaminen on tärkeätä. No:1 Eco- sarjasta löydät kaksi tuotetta kasvojen ihon kosteuttamiseen: Öljyseerumin ja Kosteusvoiteen.

Marula Kasvoöljy- tehoa ihonhoitoon öljyseerumilla.

marulaöljy kasvoille

Kasvoille tarkoitettu öljyseerumi on pakattu kauniiseen lasiseen pipettipulloon. Aprikoosinsiemenöljy ja marulaöljy hoitavat ja kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti. Marulaöljy sitoo ja säilyttää kosteutta ihoon ja saa näin ihosta joustavan ja kimmoisan.

Öljyseerumin sisältämä luonnollinen E-vitamiini hoitaa ihoa elvyttäen ja uudistaen. E- vitamiini toimii myös tehokkaana antioksidanttina tuotteessa. Erilaiset eteeriset öljyt hoitavat, piristävät ja luovat iholle kauniin hehkun.

Öljyseerumi levitetään puhdistetulla kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuin illoin. Levittämällä öljyseerumia ohuelti päivävoiteen alle, se tehostaa päivävoiteen vaikutusta. Sitä voidaan käyttää myös yövoiteen asemasta.

Vitamiini ACE Kosteuttaja- tehokas 24h kasvovoide

Hyaluronihappo vitamiinit ACE kosteuttaja

Voidepohjana tuotteessa toimivat aprikoosinsiemenöljy, auringonkukkaöljy, vahat, oliivi- ja kookosöljy sekä sheavoi. Tämä Vitamiini ACE Kosteuttaja on saanut nimensä sen sisältämistä A-, C- ja E- vitamiineista, jotka tehostavat ja samalla tasapainottavat ihon eri toimintoja. A- vitamiini on erityisen tehokas antiage- vaikutuksiltaan. Se yhdistettynä Hyaluronihappoon tuo iholle ennen näkemättömän tehokasta ja pitkäkestoista kosteutusta. Hyaluronhappo ja A- vitamiini tehostavat kollageenin tuotantoa ja tekevät ihosta kiinteämmän. Tämä tuote taistelee tehokkaasti juonteita ja ryppyjä vastaan.

Levitä tuotetta puhdistetulla kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuin illoin.

Ihanan raikas ja mieto sitrustuoksu valloitti minut ja teki tuotteesta yhden lempituotteistani.

Silmänympärysiho vaatii erityistä hoivaa.

Silmänympärysihossa näkyy ikääntymisen merkit ensimmäisenä. Ohut silmänympärysiho kaipaa tehokasta kosteutusta ja oikeita tuotteita voidakseen hyvin. Hyvin hoidettu silmänympärysiho tekee katseesta kirkkaan ja nuorekkaan.

Silmänympärystuotteen käyttö tulisi aloittaa viimeistään silloin, kun alkaa käyttämään ripsiväriä tai muuta silmämeikkiä. Kosteutetussa ja ravitussa ihossa juonteet ja rypyt madaltuvat ja iho näyttää ja tuntuu kimmoisalta.

Silmänympärysvoidetta tulisi käyttää aamuin illoin puhdistetulle iholle. Vain ihan pieni määrä riittää. Muista aina taputella hellästi tuote silmänympärysiholle, jotta iho ei veny.

Oletko sinä jo kokeillut No:1 Eco- sarjan tuotteita? Pääset tutustumaan niihin TÄSTÄ linkistä.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.