Kosmetologin ihonhoito-ohjeet No:1 Eco by Saaren Taika tuotteilla

KOSMETOLOGIN IHONHOITO-OHJEET

Heippa! Olen Hanna Amanda, Saaren Taika blogissa aiemminkin vieraskynäillyt kosmetologi. Toimin liki 10 vuotta kauneusalan yrittäjänä, jolloin minulla oli oma hoitola ja 13 jälleenmyyjää, joille toimin esimiehenä. Lisäksi koulutin työkseni kosmetiikkamyyjiä meikkauksen ja kauneudenhoidon perusteista. Tällä hetkellä kirjoitan työkseni kauneusblogiani sekä teen assistentin töitä kauneusalan yrityksille.

Sain Johannalta testiin No:1 Eco By Saaren Taika sarjan tuotteita. Sarja on tarkoitettu ihmiselle, joka haluaa siirtyä turvallisesti perinteisestä kosmetiikasta kohti ekologisempaa arkea. Tuotesarja on suunniteltu niin, että tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja laadukkaita ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. No:1 Eco- sarja valmistutetaan Euroopassa (UK). Tässä vieraskynäilyssä kerron tarkemmin No:1 Eco- sarjan tuotteista.

Näin puhdistat kasvojen ihosi oikein

Kauneudenhoidossa kasvojen ihon puhdistaminen on kaiken perusta. Oikean tuotteen valinta ihotyypinmukaisesti on tärkeätä. Säännöllisellä ihonpuhdistuksella iho pysyy terveenä ja ehjänä. Puutteellisella hoidolla tai väärillä tuotteilla hoitamalla iho kärsii ja sitä myöten myös kehon luonnollinen puolustusjärjestelmä vioittuu. Kun puhdistat ihosi oikein ja päivittäin, myös meikkaus helpottuu huomattavasti.

No:1 Eco- sarjalta löydät kaksi erilaista kasvojen puhdistustuotetta. Molemmat puhdistustuotteet ovat eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Ne ovat myös vegaanisia, parabeenittomia sekä sulfaatittomia. Tuotteet ovat pakattu HDBE muovista valmistettuihin pakkauksiin, jotta niistä ei irtoa kemikaaleja itse tuotteeseen. Molemmilla kasvojenpuhdistusaineella saat poistettua iholtasi meikin ja lian tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

No:1 Eco kasvojen puhdistusaineet pohjautuvat eteeristen öljyjen tehokkaisiin vaikutuksiin. Molempien puhdistusaineiden pohjana on myös käytetty laadukkaita vahoja, aprikoosinsiemenöljyä, kookosöljyä, avokadoöljyä, kauraa sekä auringonkukkaöljyä.

Kirkastava Kasvojen Puhdistusaine

kirkastava kasvojen puhdistusaine

Kirkastava Kasvojen Puhdistusaine on hellävarainen puhdistusaine, jolla puhdistat kasvojen ihon iltaisin. Sen sisältämä aprikoosiuute kuorii hellästi ja kirkastaa ihon sävyä. Kirkastava Kasvojen Puhdistusaine sisältää A, C ja E vitamiineja, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti.

Piparminttuöljy viilentää, raikastaa ja hellii ärtynyttä ihoa. Rosmariini puhdistaa tehokkaasti sekä vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Sitruunan eteerinen öljy rauhoittaa ja lievittää kutisevaa ja ärtynyttä ihoa. Salvia on puhdistaa ja katajanmarjan eteerinen öljy tasoittaa ihon sävyä, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa vähentämään ihon mahdollista tulehdustilaa.

Kirkastavaa Kasvojen Puhdistusainetta tulee levittää runsas määrä kasvoille, vaahdotetaan ja huuhdellaan runsaalla vedellä huolellisesti.

Greippi Puhdistusaine

greippi puhdistusaine iholle

Greippi Puhdistusaine vahvistaa ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Tuotteen sisältämä meloniuute on tehokas antioksidantti sekä ihoa tehokkaasti hoitava ainesosa. Greipin eteerinen öljy puolestaan auttaa elotonta elpymään. Se supistaa ihohuokosia ja sopii hyvin myös rasvaisen ihon tasapainottamiseen. Ihanan raikkaan ja kukkaisen tuoksunsa tuote saa Ylang Ylangin eli Tuoksuilangian eteerisestä öljystä.

Greippi Puhdistusainetta tulee käyttää aamuin illoin. Se hierotaan kuivalle kasvojen ja kaulan iholle ja poistetaan lämpimällä vedellä tai kostean pyyhkeen avulla.

Viimeistele puhdistus kasvovedellä

Kasvojen ihonpuhdistus tulee aina viimeistellä kasvovedellä. Kasvovesi poistaa kasvoilta viimeisetkin liat ja meikinjäämät. Se myös supistaa ihohuokosia, joten niihin ei pääse muodostumaan mustapäitä ja muita epäpuhtauksia.

No:1 Eco sarjan Ruusu- Aloe Kasvovesi tuoksuu taivaallisen raikkaalle. Samalla se supistaa ihohuokosia tehokkaasti ja tasapainottaa ihon luonnollista pH- arvoa. Tuote on vegaaninen, eläinkokeeton, parabeeniton ja sulfaatiton, kuten sarjan puhdistusaineetkin.

Kasvovettä tulee käyttää aamuin illoin. Puhdista kasvot ensin puhdistusaineella. Kostuta sen jälkeen vanulappuja kasvovedellä ja pyyhi kasvojen, sekä kaulan ihoa niin kauan, että vanulaput jäävät täysin puhtaaksi.

Ruusu- Aloe Kasvovesi

ruusu aloe kasvovesi

Ruusu- Aloe Kasvoveden pohjana toimii ruusuvesi, joka hoitaa ja suojaa ihoa tehokkaasti. Kasvoveden sisältämä kaura on hellävarainen ja rauhoittaa ihoa. Nimensä mukaisesti tuote sisältää myös Aloe Veraa. Aloe on lääkealoeta ja sillä on merkittäviä ihoa hoitavia ominaisuuksia. Aloe tunnetaan mm. sen kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Kasvovesi on ainesosalistaltaan laadukas ja tehokas. Ruusu- Aloe kasvovesi sisältää mm. allantoiinia, joka rauhoittaa, hoitaa ja suojaa ihoa. Kasvoveden sisältämä C-vitamiini kirkastaa ihoa ja tekee kasvojen ihosta hehkuvan kauniin.

Tehokasta kosteutusta suomalaiselle iholle.

Kasvojen ihoa tulisi kosteuttaa aamuin illoin. Varsinkin Suomessa, jossa vuoden ajat ja sääolot vaihtelevat suurestikin, ihon kosteuttaminen ja suojaaminen on tärkeätä. No:1 Eco- sarjasta löydät kaksi tuotetta kasvojen ihon kosteuttamiseen: Öljyseerumin ja Kosteusvoiteen.

Marula Kasvoöljy- tehoa ihonhoitoon öljyseerumilla.

marulaöljy kasvoille

Kasvoille tarkoitettu öljyseerumi on pakattu kauniiseen lasiseen pipettipulloon. Aprikoosinsiemenöljy ja marulaöljy hoitavat ja kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti. Marulaöljy sitoo ja säilyttää kosteutta ihoon ja saa näin ihosta joustavan ja kimmoisan.

Öljyseerumin sisältämä luonnollinen E-vitamiini hoitaa ihoa elvyttäen ja uudistaen. E- vitamiini toimii myös tehokkaana antioksidanttina tuotteessa. Erilaiset eteeriset öljyt hoitavat, piristävät ja luovat iholle kauniin hehkun.

Öljyseerumi levitetään puhdistetulla kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuin illoin. Levittämällä öljyseerumia ohuelti päivävoiteen alle, se tehostaa päivävoiteen vaikutusta. Sitä voidaan käyttää myös yövoiteen asemasta.

Vitamiini ACE Kosteuttaja- tehokas 24h kasvovoide

Hyaluronihappo vitamiinit ACE kosteuttaja

Voidepohjana tuotteessa toimivat aprikoosinsiemenöljy, auringonkukkaöljy, vahat, oliivi- ja kookosöljy sekä sheavoi. Tämä Vitamiini ACE Kosteuttaja on saanut nimensä sen sisältämistä A-, C- ja E- vitamiineista, jotka tehostavat ja samalla tasapainottavat ihon eri toimintoja. A- vitamiini on erityisen tehokas antiage- vaikutuksiltaan. Se yhdistettynä Hyaluronihappoon tuo iholle ennen näkemättömän tehokasta ja pitkäkestoista kosteutusta. Hyaluronhappo ja A- vitamiini tehostavat kollageenin tuotantoa ja tekevät ihosta kiinteämmän. Tämä tuote taistelee tehokkaasti juonteita ja ryppyjä vastaan.

Levitä tuotetta puhdistetulla kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuin illoin.

Ihanan raikas ja mieto sitrustuoksu valloitti minut ja teki tuotteesta yhden lempituotteistani.

Silmänympärysiho vaatii erityistä hoivaa.

Silmänympärysihossa näkyy ikääntymisen merkit ensimmäisenä. Ohut silmänympärysiho kaipaa tehokasta kosteutusta ja oikeita tuotteita voidakseen hyvin. Hyvin hoidettu silmänympärysiho tekee katseesta kirkkaan ja nuorekkaan.

Silmänympärystuotteen käyttö tulisi aloittaa viimeistään silloin, kun alkaa käyttämään ripsiväriä tai muuta silmämeikkiä. Kosteutetussa ja ravitussa ihossa juonteet ja rypyt madaltuvat ja iho näyttää ja tuntuu kimmoisalta.

Silmänympärysvoidetta tulisi käyttää aamuin illoin puhdistetulle iholle. Vain ihan pieni määrä riittää. Muista aina taputella hellästi tuote silmänympärysiholle, jotta iho ei veny.

Oletko sinä jo kokeillut No:1 Eco- sarjan tuotteita? Pääset tutustumaan niihin TÄSTÄ linkistä.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.