Kosteuttava luonnollinen shampoo ja hoitoaine kuiville hiuksille

Kosteuttava luonnollinen shampoo ja hoitoaine kuiville hiuksille saaren taika

Kuivan päänahan pelastus! Saaren Taika Curl Care shampoo & hoitoaine

Etenkin talviaikaan moni meistä saattaa kärsiä kuivasta päänahasta ja sähköistyvistä hiuksista. Saaren Taian luonnolliset Curl Care shampoo & hoitoaine tuovat pelastuksen kuivasta päänahasta kärsiville! Nimestään huolimatta, shampoo ja hoitoaine sopivat kaikenlaisille hiuksille, myös suorille.

Hellävaraisina kosteuttavina ja suojaavina hiustuotteina ne ovat erityisen hyvät palauttamaan hiusten luonnollisen kiharuuden, mutta toimivat myös kuivalle hiuspohjalle ja kuiville hiuksille loistavasti!

Pitkähiuksinen malli pyyhkeessä, käsissään hoitoaine rasia

Kuiva päänahka vaivaa suomalaisia

Kuiva päänahka voi johtua monesta eri syystä. Liian pesevät, etenkin sulfaatteja (SLS, SLSE) sisältävät shampoot saattavat monille aiheuttaa päänahan kuivumista, joka saattaa oireilla kutinana tai hilseenä päänahassa. 

Myös talvi kuivattaa useiden meidän ihoa ja päänahkaa, sillä kylmä ulkoilma ja lämmitetty ja kuiva sisäilma saavat luonnollisen kosteuden iholta ja päänahalta haihtumaan nopeammin.

Sulfaatittomat ja luonnolliset shampoot eivät kuivata hiuksia eikä päänahkaa

Luonnonkosmetiikan sulfaatittomat shampoot eivät yleensä kuivata hiuksia eikä päänahkaa ja Saaren Taian valikoiman kaikki shampoot ovatkin sulfaatittomia ja hellävaraisia.

Erityisen kosteuttavia ovat palashampoista luonnolliset Greippi palashampoo ja Vihreä tee & kamomilla shampoo ja nestemäisistä shampoista Curl Care shampoo, johon keskitymme tässä artikkelissa.

Curl Care shampoossa on käytetty tyrniuutetta sekä saippuakukan, eli rohtosuopayrtin uutetta.

Rohtosuopayrtti puhdistaa hiukset liiallisesta rasvasta hellävaraisesti ja samalla rauhoittaa hiuspohjaa. Se on luonnollinen puhdistava yrttiuute, joka tunnetaan hellävaraisuudestaan ja hoitavuudestaan. Siksi se on mainio raaka-aine kosteuttavassa shampoossa! 

Paras kosteuttaja kuiville hiuksille ja kuivalle päänahalle on käyttää Saaren Taika Curl Care 3in1 hoitoainetta hiusnaamiona säännöllisesti!

Hoitoaine sisältää viittä hiuksia tehokkaasti hoitavaa ja suojaavaa öljyä:

Sinappiöljyä, joka syväkosteuttaa hiuksia.

Kameliaöljyä, joka kosteuttaa tehokkaasti niin päänahkaa, kuin hiuksiakin.

Kookosöljyä, joka estää hiuksia menettämästä niiden proteiineja ja auttaa hiuksia pysymään terveempinä.

Monoiöljyä, jolla on syväkosteuttava vaikutus hiuksiin ja hiuspohjaan.

Makadamiaöljyä, joka ehkäisee hiusten kuivumista ja katkeilua, auttaa hiuksia säilyttämään taipuisuutensa sekä palauttaa hiusten luonnollisen kosteuden.

Luonnolliset hiuksia kosteuttavat suihkeet Saaren Taialta

Kuivien hiusten täsmähoitona kannattaa käyttää lisäksi kosteuttavia hiussuihkeita tai hiusöljyjä. Saaren Taian kosteuttava Aloe Vera hiussuihke auttaa myös taltuttamaan pipon tai päähineen sähköistämät hiukset.

Saaren Taian Argan hiusöljy palauttaa hiusten elinvoimaisuuden ja kiillon. Argan hiusöljy ravitsee vairioituneita hiuksia ja suojaa niitä käsittelyltä. Se imeytyy nopeasti eikä rasita hiuksiasi!

Lue blogistamme lisää miten saat helpotusta kuivan päänahan ongelmiin:

Sulfaatit ovat todella voimakkaita puhdistusaineita ja vaikka sitä laitetaankin monien shampoiden, saippuoiden ynnä muiden sekaan, ei niiden käyttöä kannata jatkaa säännöllisesti, sillä pitkällä aikavälillä sulfaatit poistavat hiuksistasi, päänahastasi ja iholtasi luonnollisen ja suojaavan rasvan ja saa ihosi ja päänahkasi kutisemaan sekä hilseilemään.

Et siis välttämättä sairasta ihotautia mikäli päänahkasi kutisee tai hilseisee, vaan sinulla mitä todennäköisimmin on vain käytössä liian voimakas shampoo tai saippua!

Valveutuneet hiustenpesijät suosivat tänä päivänä sulfaatittomia ja silikonittomia shampoita ja hoitoaineita, sillä sulfaatit ja silikoni mielletään vahvasti nykyään kosmetiikan ”pahiksiksi”!

Sulfaatit, eli SLS:t (Sodium Lauryl Sulphate, Sodium Lauret Sulphate, jne) ovat rasvaa tehokkaasti poistavia pinta-aktiiviaineita. Nämä edulliset ainesosat saavat tuotteen vaahtoamaan voimakkaasti ja kukapa meistä ei mieltäisi vaahdon liittymistä puhdistustehoon!?

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.