Koti & Piha -messut Porin Karhuhallissa 23.-24.4.2022

Saaren Taika Koti ja Piha messut Pori

Saaren Taika vierailee Koti & Piha messuilla Porissa!

Saaren Taika vierailee Porissa! Olemme mukana Porin Karhuhallissa järjestettävillä pihan, puutarhan ja rakentamisen messuilla.

Mukanamme tuomme raikkaan tuulahduksen saaristosta sekä suosittuja tuotteitamme messutarjouksineen.

Palasaippuan ostaja saa saippualleen alusen -30% hintaan ja kahden siivoussaippuan ostaja saa niistä toisen puoleen hintaan! Ehkäpä nappaat itsellesi suositun Kamomilla Sheavoiteen -20% alehintaan?

Rauman kaunista maisemaa

Nestemäinen teepuusaippua pumppupullossa -20%

Raikkaan tuoksuinen nestemäinen Teepuusaippua kätevässä pumppupullossa on loistovalinta rasvaiselle iholle ja akneiholle.

Sen sisältämät luonnolliset ainesosat ehkäisevät näppyjen muodostumista kasvoillesi ja vartalollesi kuitenkaan kuivattamatta ihoasi. Saippuan sisältämä Aloe Vera tuo lisäkosteutta ihollesi.

Voit käyttää Teepuusaippuaa kasvojen, käsien ja koko vartalon pesuun!

Teepuusaippua pumppupullossa neutraalia taustaa vasten ja vieressä laventelin oksia

Osta 2 siivoussaippuaa, saat toisen -50%

Siivoussaippuasta on moneksi! Saaren Taika siivoussaippuat ovat myrkyttömiä, erittäin monikäyttöisiä ja ympäristöystävällisä pesuaineita.

Siivoussaippualla voit puhdistaa kaikki kodin kovat pinnat, lattiat, kylpyhuoneen, saunan, jääkaapin, ikkunat… Lista on loputon!

Miksi et siis hyödyntäisi messutarjoustamme ja ostaisi samantien kaksi siivoussaippuaa, jolloin saat toisen niistä puoleen hintaan? Näin ei pääse saippua siivouskärpäsenkään purressa vahingossa loppumaan!

Kamomilla Sheavoide -20%

Suuren suosion saavuttanut Kamomilla Sheavoide on varsinaista tuorekosmetiikkaa. Se valmistetaan Salossa käsityönä, vain pienissä erissä ja siksi saatkin sen meiltä aina tuoreena!

Luonnollinen Kamomilla Sheavoide lukitsee kosteuden iholle ja se sopii erityisesti kuivalle ja kutiavalle iholle sekä näppyihin ja ötökänpistoihin.

Kamoshea

Palasaippuan ostajalle saippua-alunen -30%

Marttilassa, perinteisen suomalaisen metsän helmassa valmistetut lumoavat saippua-aluset luovat täydellisen esillepanon Saaren Taika saippuoillesi.

Osta palasaippua ja saippua-alunen, niin saat alusesta -30% alennuksen! Aluset on valmistettu lepästä ja jokainen alunen valmistetaan ja viimeistellään käsityönä, näin taataan tuotteen korkea laatu.

Ruusu-aloe kasvovesi -30%

Kirkastava ja kosteuttava Ruusu-Aloe kasvovesi täydentää puhdistusrutiinisi poistamalla ylimääräisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet iholtasi. Aloe Veraa kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoasi tehokkaasti.

Kasvoveden sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa. Huumaavan raikas ja kukkainen tuoksu on saatu aikaan aidosta ruusuöljystä!

Ruusu aloe kasvovesi kylpylätunnelmissa

Voidedeodorantit -20%

Alumiinittomat ja soodattomat voidedeodorantit ovat taas täällä! Valmistustauolla olleet voidemaiset deodorantit ovat pitäneet suosionsa.

Voidedeodoranttimme on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön. Niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja ja kosteuttavat ihoa! Raikkaat tuoksunsa deodorantit saavat eri kasvien luonnollisista eteerisistä öljyistä.

Saaren Taika alumiiniton deodorantti tyrni (3 of 3)

Koti & Piha Pori

Tänä vuonna Koti & Piha -messut järjestetään Porin Karhuhallissa 23.-24 huhtikuuta.

Lauantaina 23.4. pääset kiertelemään osastoja klo 10-17 ja sunnuntaina 24.4.. klo 10-16.

Näytteilleasettajia ja osastoja messuilta löydät runsaasti koko hallin mitalta! Huikeita messutarjouksia, laaja kattaus alan ammattilaisia, tule tutustumaan ja hakemaan vinkit!

Porin Karhuhalli on yksi Suomen suurimmista urheiluhalleista, joten paikalle mahtuu monia eri näytteilleasettajia!

Liput messuille maksavat aikuisilta 12€ / henkilö. S-Etukortilla saat lipun hinnasta 2€ alennuksen. Alle 18 ‑vuotiaat sekä henkilökohtaiset avustajat ovat tervetulleita messuille maksutta.

Rauman vanhaa kaupunkia

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.