Koti & Piha -messut Porin Karhuhallissa 23.-24.4.2022

Saaren Taika Koti ja Piha messut Pori

Saaren Taika vierailee Koti & Piha messuilla Porissa!

Saaren Taika vierailee Porissa! Olemme mukana Porin Karhuhallissa järjestettävillä pihan, puutarhan ja rakentamisen messuilla.

Mukanamme tuomme raikkaan tuulahduksen saaristosta sekä suosittuja tuotteitamme messutarjouksineen.

Palasaippuan ostaja saa saippualleen alusen -30% hintaan ja kahden siivoussaippuan ostaja saa niistä toisen puoleen hintaan! Ehkäpä nappaat itsellesi suositun Kamomilla Sheavoiteen -20% alehintaan?

Rauman kaunista maisemaa

Nestemäinen teepuusaippua pumppupullossa -20%

Raikkaan tuoksuinen nestemäinen Teepuusaippua kätevässä pumppupullossa on loistovalinta rasvaiselle iholle ja akneiholle.

Sen sisältämät luonnolliset ainesosat ehkäisevät näppyjen muodostumista kasvoillesi ja vartalollesi kuitenkaan kuivattamatta ihoasi. Saippuan sisältämä Aloe Vera tuo lisäkosteutta ihollesi.

Voit käyttää Teepuusaippuaa kasvojen, käsien ja koko vartalon pesuun!

Teepuusaippua pumppupullossa neutraalia taustaa vasten ja vieressä laventelin oksia

Osta 2 siivoussaippuaa, saat toisen -50%

Siivoussaippuasta on moneksi! Saaren Taika siivoussaippuat ovat myrkyttömiä, erittäin monikäyttöisiä ja ympäristöystävällisä pesuaineita.

Siivoussaippualla voit puhdistaa kaikki kodin kovat pinnat, lattiat, kylpyhuoneen, saunan, jääkaapin, ikkunat… Lista on loputon!

Miksi et siis hyödyntäisi messutarjoustamme ja ostaisi samantien kaksi siivoussaippuaa, jolloin saat toisen niistä puoleen hintaan? Näin ei pääse saippua siivouskärpäsenkään purressa vahingossa loppumaan!

Kamomilla Sheavoide -20%

Suuren suosion saavuttanut Kamomilla Sheavoide on varsinaista tuorekosmetiikkaa. Se valmistetaan Salossa käsityönä, vain pienissä erissä ja siksi saatkin sen meiltä aina tuoreena!

Luonnollinen Kamomilla Sheavoide lukitsee kosteuden iholle ja se sopii erityisesti kuivalle ja kutiavalle iholle sekä näppyihin ja ötökänpistoihin.

Kamoshea

Palasaippuan ostajalle saippua-alunen -30%

Marttilassa, perinteisen suomalaisen metsän helmassa valmistetut lumoavat saippua-aluset luovat täydellisen esillepanon Saaren Taika saippuoillesi.

Osta palasaippua ja saippua-alunen, niin saat alusesta -30% alennuksen! Aluset on valmistettu lepästä ja jokainen alunen valmistetaan ja viimeistellään käsityönä, näin taataan tuotteen korkea laatu.

Ruusu-aloe kasvovesi -30%

Kirkastava ja kosteuttava Ruusu-Aloe kasvovesi täydentää puhdistusrutiinisi poistamalla ylimääräisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet iholtasi. Aloe Veraa kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoasi tehokkaasti.

Kasvoveden sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa. Huumaavan raikas ja kukkainen tuoksu on saatu aikaan aidosta ruusuöljystä!

Ruusu aloe kasvovesi kylpylätunnelmissa

Voidedeodorantit -20%

Alumiinittomat ja soodattomat voidedeodorantit ovat taas täällä! Valmistustauolla olleet voidemaiset deodorantit ovat pitäneet suosionsa.

Voidedeodoranttimme on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön. Niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja ja kosteuttavat ihoa! Raikkaat tuoksunsa deodorantit saavat eri kasvien luonnollisista eteerisistä öljyistä.

Saaren Taika alumiiniton deodorantti tyrni (3 of 3)

Koti & Piha Pori

Tänä vuonna Koti & Piha -messut järjestetään Porin Karhuhallissa 23.-24 huhtikuuta.

Lauantaina 23.4. pääset kiertelemään osastoja klo 10-17 ja sunnuntaina 24.4.. klo 10-16.

Näytteilleasettajia ja osastoja messuilta löydät runsaasti koko hallin mitalta! Huikeita messutarjouksia, laaja kattaus alan ammattilaisia, tule tutustumaan ja hakemaan vinkit!

Porin Karhuhalli on yksi Suomen suurimmista urheiluhalleista, joten paikalle mahtuu monia eri näytteilleasettajia!

Liput messuille maksavat aikuisilta 12€ / henkilö. S-Etukortilla saat lipun hinnasta 2€ alennuksen. Alle 18 ‑vuotiaat sekä henkilökohtaiset avustajat ovat tervetulleita messuille maksutta.

Rauman vanhaa kaupunkia

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.