Kuinka hoidan ihoani helteellä?

ihonhoito helteellä

Ihonhoitovinkit helteeseen!

Kesä on useimpien meidän suosikki vuodenaika, saa vähentää vaatteita ja joillakin on enemmän vapaa-aikaa. Iholle kesä on kuitenkin aina rasitus. Kuuma porottava aurinko aiheuttaa eniten vahinkoa ihollemme mikäli emme muista suojata sitä! Myös kuuman kosteat kelit saavat ihomme tuskastumaan. 

Kun ilma lämpenee, myös ilmankosteus kasvaa ja ilmankosteuden noustessa alkaa ihomme erittää ylimääräistä talia. Tämä on ihon luonnollinen mekanismi, eikä siitä tule huolestua, kunhan muistaa muutaman seikan.

ihonhoito kesällä

Rasvaisen ihon omaaville kesä voi joskus tuoda mukanaan näppyjen lisääntymistä tai aknen puhkeamista, sillä ihon pinnan bakteerit ja hiki voivat tukkia ihohuokosia aiheuttaen näppyjen ilmaantumista. 

Akneen taipuvaista ihoa kannattaa puhdistaa aamuin illoin Saaren Taika Teepuusaippualla. Mikäli kaipaa puhdistusainetta, suositellaan akneiholle Saaren Taian hellävaraista akneihon puhdistajaa

Kuumalla ilmalla kannattaa kasvoja raikastaa myös päivän mittaan mikäli kasvoilla on öljyinen tunne. Käytä kasvojen raikastamiseen ja puhdistamiseen ihon pH:ta tasapainottavaa Ruusu-Aloe kasvovettä.

Kasvoveden sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa.

Kasvovesi auttaa sulkemaan ihohuokosia, jolloin näppyjen ilmaantuminen vähentyy. 

Aloe-Veraa sisältävä kasvovesi kosteuttaa, eli päivän mittaan kasvojen raikastus ei kuivata ihoasi.

Noudata ihonhoitorutiinia kuumalla kelillä, sillä rutiininomainen kasvojen hoito ja puhdistus on paras konsti suojata ihon finneiltä ja rypyiltä. 

Vaikka lämpimien vuodenaikojen aikana voi tuntua, että kosteusvoiteen käytön voi lopettaa, suosittelen miettimään vielä! Kuumuus saa toki ihon rasvoittumaan, mutta auringon ihoa vanheteva säteily ei talista välitä, toisin sanoen, ihon omat öljyt eivät suojaa ihoasi vanhenemista tai kuivumista vastaan. 

Älä siis unohda kosteutusta kesälläkään. Tasapainossa oleva iho ei rasvoitu niin paljon kuumalla, kuin epätasapainoinen. 

Käytä kevyitä kosteusvoiteita, esim Saaren Taika Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE kosteuttajaa, joka kosteuttaa syvältä, muttei tahmaa tai jätä rasvaista kerrosta ihollesi!

Tämä kevyt kosteuttaja sopii hyvin myös akneen taipuvaiselle iholle.

Kuori tervettä ihoa säännöllisesti, esim. kerran, kaksi viikossa. Kesään sopiva raikas kuorinta on Acai Gojimarja mikrokuorinta. Se sopii myös akneiholle, sillä mikrokuorina-aineen luonnolliset ainesosat poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa auttaen ihon luonnollisia öljyjä toimimaan iholla jättäen ihohuokoset puhtaiksi sekä ehkäisten aknen muodostumista.

Kuori akneen taipuvaista ihoa maksimissaan kerran viikossa, mieluummin harvemmin. 

Kasvonaamio raikastaa ja kosteuttaa ihoasi. Näpyistä kärsivän ja rasvaisen ihon omaavan kannattaa valita kosteuttava ja raikastava Aktiivihiili & savi kasvonaamio, sillä Aktiivihiili auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet.

Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin. 

Naamion sisältämä Hyaluronihappo auttaa vähentämään juonteiden syntymistä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Normaalin ihoisen ja kuivasta ihosta kärsivän kannattaa valita Vihreä tee & savi kasvonaamio. Tämä täyteläinen ja kermainen kasvonaamio sisältää vihreää teetä, joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Erittäin antioksidanttinen vihreä tee auttaa myös parantamaan ihon tulehduksia. 

Tuote sisältää myös kurkku-, vesimeloni- ja omenauutetta. Kurkku uute auttaa vähentämään punoitusta ja ihon turvotusta sekä viilentää ja kosteuttaa ihoa.

Helteellä kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää paksua meikkiä. Äläkä unoha huulivoidetta ja jalkavoidetta!

Mansikkaista kosteutusta huulille ja piparmintun raikkautta jaloille!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.