Kuinka saan hamam-pyyhkeestäni imukykyisemmän ja pehmeämmän – Hamam-pyyhkeen esipesu

kuinka saan hamam-pyyhkeestäni imukykyisemmän ja pehmeämmän_

Kookkaat ja pehmeät hamam-pyyhkeet ovat nousseet suureen suosioon myös täällä Suomessa. Imukykyiset ja silti pieneen tilaan menevät ohuet puuvillapyyhkeet ihastuttavat käyttäjiään niin helppokäyttöisyytensä, kuin upeiden väriensä ansiosta!

Saaren Taika hamam-pyyhkeet ovat useimmiten turkkilaista puuvillaa, mutta valikoimaamme kuuluu myös puuvilla-pellava pyyhkeet sekä bambu-puuvilla pyyhkeet.

Turkkilaista puuvilla pidetään yhtenä korkealaatuisimpana puuvilla-lajina, sillä sen extrapitkät puuvillakuidut saavat kankaan tuntumaan todella ohuelta ja sileältä.

Pitkät kuidut mahdollistavat suuren imukyvyn ja aidot turkkilaiset hamam pyyhkeet ovatkin imukykyisempiä painoonsa nähden, kuin monet muut materiaalit.

Turkkilaista puuvillaa käytetään usein mm. luksushotelleissa sen korkean laadun ja miellyttävän tunnun vuoksi.

Turkkilainen puuvilla on myös kestävämpää muihin puuvillalajeihin verrattuna ja siitäkin syystä se on hotellitekstiileissä erittäin suosittua!

Saaren Taika Hamam pyyhe peshtemal towel (23 of 61)

Vaikka hamamit ovat ohuita, ne ovat silti imukykyisempiä kuin frotee. Hamam pyyhkeen imukyky ja kuivumisnopeus saattaakin hämmästyttää ensikertalaisen!

Hamam-pyyhe myös paranee mitä enemmän sitä pesee, kun taas froteinen pyyhe alkaa menettämään imukykyään jo ensimmäisistä pesuista lähtien, sillä sen “nypyt” litistyvät ja kovettuvat pesuissa.

Kuinka saan uuden hamam-pyyhkeen nopeasti pehmeäksi ja imukykyiseksi?

Hamam-pyyhe kannattaa esipestä liottamalla sitä pesuvadillisessa vettä 4-6- tuntia tai jopa yön yli ennen ensimmäistä pesua. Käytä hamam-pyyhkeen pesuun vain hellävaraisia pesuaineita ja huuhteluun etikkaa tai pyykkietikkaa. Älä koskaan käytä huuhteluainetta, sillä se heikentää hamam-pyyhkeesi imukykyä. Pyykkietikka myös sulkee tekstiilin kuidut tehden siitä sileämmän.

Anna hamam-pyyhkeesi kuivua narulla, älä käytä kuivausrumpua, sillä se saattaa tehdä pyyhkeestäsi kovemman.

Saaren Taika Hamam pyyhe peshtemal towel (12 of 61)

Lue lisää hamam-pyyhkeistä, kuten miksi hamam-pyyhe on parempi hiuksillesi ja hellävaraisempi ihollesi?

Ja kuinka saat hamam pyyhkeillä autenttista kylpylätunnelmaa kotiisi!

Katso hamam-pyyhkeiden pesuohjeet sekä miksi niiden huuhtelussa tulisi aina käyttää pyykkietikkaa

Voit ostaa aidot turkkilaiset Saaren Taika hamam-pyyhkeet alla näkyvästä tuoteupotuksesta:

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä