Laatu vs hinta ihonhoitotuotteessa

laatu vs hinta IHONHOIDOSSA

Miksi tuotteessa käytettyjen raaka-aineiden laadulla on ratkaiseva merkitys tuotteen toimivuudessa epäpuhtaalle tai vaurioituneelle iholle?

Kuten ruuassakin, myös ihonhoitotuotteessa ravintoaineiden laadulla ja määrällä on suurin merkitys elimistömme ja ihomme hyvinvoinnissa. Kun annamme ihollemme ne parhaimmat mahdolliset ihonhoitotuotteet, myös ihomme uudistuu nopeammin ja voi paremmin. 

Mitä vähemmän käsitelty raaka-aine, sen enemmän siinä on sen luonnollisia ravintoaineita jäljellä ja sen vähemmän siihen on jäänyt muita jäämiä, esim. kemiallisesta puhdistuskäsittelystä. Siksi Saaren Taika käyttää pääasiassa kylmäpuristusmenetelmin aikaansaatuja raaka-aineita ja välttelee kemiallisin puhdistusmenetelmin aikaansaatuja raaka-aineita.

Iho ei ole pelkästään nahkainen kerros elimistömme päällä, vaan sillä on useita elintärkeitä tehtäviä.

Ihon kolme pääkerrosta, joista voit lukea lisää toisaalta blogistamme, määrittelevät miten kuivalle ihosi pintakerros tuntuu ja näyttää, kuinka nopeasti ihosi veltostuu ja muodostaa ryppyjä ikääntyessäsi, ilmestyykö ihollesi finnejä ja mustapäitä jne. 

Ihon kerrokset saavat ihon pinnan rakennusaineet syömästäsi ruuasta, nauttimastasi vedestä sekä ihollesi käyttämistäsi ihonhoitotuotteista

Mitä paremmat rakennusaineet ihosi eri kerroksilla on, sen paremmin ihosi pystyy suojautumaan mm. kylmän, kuuman, auringon uv-säteiden, kemikaalien, saasteiden ja mikrobien haittavaikutuksia vastaan.

Kaikki nämä saavat ihosi joko näyttämään terveeltä ja kimmoisalta, tai päinvastaiselta.

kuiva kyynerpään iho

Mitä ovat vapaat radikaalit?

Olet varmasti kuullut ihonhoidon yhteydessä mainittavan vapaista radikaaleista, mutta mitä ne oikeastaan ovat?

Vapaat radikaalit ovat epätasapainoisia molekyylejä, jotka vahingoittavat soluja aiheuttaen sairauksia ja ihon vanhenemista.

Vapailla radikaaleilla ei ole paria jolloin ne ”varastavat” elektronin joltakin vakaalta molekyyliltä. Aina kun tällainen ”varkaus” tapahtuu, muodostuu uusi vapaa radikaali. Tämä on iholla tapahtuva ketjureaktio, joka aiheuttaa mm. ihon ikääntymiselle tunnunsomaiset näkyvät merkit ihollamme. 

Antioksidanteilla tämä ketjureaktio voidaan pysäyttää ja siten kontrolloida ihomme ikääntymisen merkkien syntymistä

Saaren Taika ihonhoitotuotteet valmistetaan raaka-aineista, joissa on jäljellä korkein mahdollinen määrä antioksidantteja ja muita ravintoaineita, joiden avulla iho pystyy paranemaan, uudistumaan ja säilyttämään nuorekkuutensa!

vapaat radikalit ihonhoito

Kuten Kamomilla Sheavoiteenkin kehittämisessä huomasin, oli edullisilla ja käsitellyillä raaka-aineilla jopa päinvastainen vaikutus ihottumaani, ja vain luonnolliset,  kemiallisesti käsittelemättömät raaka-aineet olivat riittävän hellävaraisia käyttää, jotta ihottumani ei ärsyyntynyt entisestään. 

Myös saippuoissa raaka-aineiden laadulla on kaikki merkitys, kun halutaan saada aikaan tuote, jota voi käyttää myös vaurioituneelle tai epäpuhtaalle iholle.

Edullisilla raaka-aineilla saadaan aikaan halpa tuote, mutta samalla niiden ihon ongelmia auttavat ainesosat ovat hyvin vähäsiä, mikäli sellaisia on tuotteessa enää jäljellä laisinkaan.

atooppinen ekseema ihottuma kädessä

Parasta ihonhoitoa laadukkailla tuotteilla

Käytämme Saaren Taika tuotteissa vain laadukkaimpia ja korkealuokkaisimpia raaka-aineita, jolloin tuotteidemme teho ja toimivuus on vaativallekin iholle paras mahdollinen.

Palasaippuoidemme yhtenä tärkeänä raaka-aineena on luomulaatuinen Extra-Virgin oliiviöljy.

Oliiviöljy on meille jokaiselle varmasti tuttu tuote ja tiedämme myös erot halvemman oliiviöljyn ja sen korkealaatuisimman oliiviöljyn välillä.

Kaikkein antioksidanttipitoisinta oliiviöljyä on Extra-Virgin oliiviöljy. Se on hintavaa, mutta laadullisesti parasta oliiviöljyä mitä voi olla. Nimi Extra-Virgin kertoo, että tuotteen valmistus alusta loppuun on tapahtunut kemikaalittomasti.

Extra-Virgin oliiviöljyn oliivit ovat yhdeltä alueelta kerättyjä ja niiden alkuperä, kasvatusolosuhteet sekä lannoitustilanne on tunnettua ja valvottua. Se uutetaan luonnollisin menetelmin ilman kuuma- tai kemikaalikäsittelyä. Extra-Virgin oliiviöljy on terveellisintä, luonnollisinta ja myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit).

Nämä rasvahapot auttavat ihoasi taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, joita kohtaat päivittäin ruuan, ilmansaasteiden torjunta-aineiden ja runsaasti kemikaaleja sisältävien kosmetiikkatuotteiden kautta.

Ei siis ole aivan merkityksetöntä millaisilla tuotteilla hoidat ihoasi!

Jokainen saippuamme on tarkan tuotekehitystyön tulosta, jossa päämääränä on ollut löytää ainesosat, jotka helpottavat tiettyjä iho-oireita, kuten mm. näppyjä tai epäpuhtauksia, atooppista ihottumaa, ekseemaa ja psorikutinaa sekä tukevat ihon paranemisprosessia.

Ensisijainen tavoitteemme kosmetiikan valmistajina onkin kehittää sellaiset tuotteet, jotka sopivat niille käyttäjille, joille muiden tuotteiden käyttö ei ole tuonut toivottuja tuloksia.

Osta parhaat ihonhoitotuotteet Saaren Taika Shopista!

Saaren Taika Shop! Laadukasta ihonhoitoa, parhaat ihonhoito tuotteet akne iholle, parasta ihonhoitoa miehille, tervetuloa tutustumaan!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.