Laatu vs hinta ihonhoitotuotteessa

laatu vs hinta IHONHOIDOSSA

Miksi tuotteessa käytettyjen raaka-aineiden laadulla on ratkaiseva merkitys tuotteen toimivuudessa epäpuhtaalle tai vaurioituneelle iholle?

Kuten ruuassakin, myös ihonhoitotuotteessa ravintoaineiden laadulla ja määrällä on suurin merkitys elimistömme ja ihomme hyvinvoinnissa. Kun annamme ihollemme ne parhaimmat mahdolliset ihonhoitotuotteet, myös ihomme uudistuu nopeammin ja voi paremmin. 

Mitä vähemmän käsitelty raaka-aine, sen enemmän siinä on sen luonnollisia ravintoaineita jäljellä ja sen vähemmän siihen on jäänyt muita jäämiä, esim. kemiallisesta puhdistuskäsittelystä. Siksi Saaren Taika käyttää pääasiassa kylmäpuristusmenetelmin aikaansaatuja raaka-aineita ja välttelee kemiallisin puhdistusmenetelmin aikaansaatuja raaka-aineita.

Iho ei ole pelkästään nahkainen kerros elimistömme päällä, vaan sillä on useita elintärkeitä tehtäviä.

Ihon kolme pääkerrosta, joista voit lukea lisää toisaalta blogistamme, määrittelevät miten kuivalle ihosi pintakerros tuntuu ja näyttää, kuinka nopeasti ihosi veltostuu ja muodostaa ryppyjä ikääntyessäsi, ilmestyykö ihollesi finnejä ja mustapäitä jne. 

Ihon kerrokset saavat ihon pinnan rakennusaineet syömästäsi ruuasta, nauttimastasi vedestä sekä ihollesi käyttämistäsi ihonhoitotuotteista

Mitä paremmat rakennusaineet ihosi eri kerroksilla on, sen paremmin ihosi pystyy suojautumaan mm. kylmän, kuuman, auringon uv-säteiden, kemikaalien, saasteiden ja mikrobien haittavaikutuksia vastaan.

Kaikki nämä saavat ihosi joko näyttämään terveeltä ja kimmoisalta, tai päinvastaiselta.

kuiva kyynerpään iho

Mitä ovat vapaat radikaalit?

Olet varmasti kuullut ihonhoidon yhteydessä mainittavan vapaista radikaaleista, mutta mitä ne oikeastaan ovat?

Vapaat radikaalit ovat epätasapainoisia molekyylejä, jotka vahingoittavat soluja aiheuttaen sairauksia ja ihon vanhenemista.

Vapailla radikaaleilla ei ole paria jolloin ne ”varastavat” elektronin joltakin vakaalta molekyyliltä. Aina kun tällainen ”varkaus” tapahtuu, muodostuu uusi vapaa radikaali. Tämä on iholla tapahtuva ketjureaktio, joka aiheuttaa mm. ihon ikääntymiselle tunnunsomaiset näkyvät merkit ihollamme. 

Antioksidanteilla tämä ketjureaktio voidaan pysäyttää ja siten kontrolloida ihomme ikääntymisen merkkien syntymistä

Saaren Taika ihonhoitotuotteet valmistetaan raaka-aineista, joissa on jäljellä korkein mahdollinen määrä antioksidantteja ja muita ravintoaineita, joiden avulla iho pystyy paranemaan, uudistumaan ja säilyttämään nuorekkuutensa!

vapaat radikalit ihonhoito

Kuten Kamomilla Sheavoiteenkin kehittämisessä huomasin, oli edullisilla ja käsitellyillä raaka-aineilla jopa päinvastainen vaikutus ihottumaani, ja vain luonnolliset,  kemiallisesti käsittelemättömät raaka-aineet olivat riittävän hellävaraisia käyttää, jotta ihottumani ei ärsyyntynyt entisestään. 

Myös saippuoissa raaka-aineiden laadulla on kaikki merkitys, kun halutaan saada aikaan tuote, jota voi käyttää myös vaurioituneelle tai epäpuhtaalle iholle.

Edullisilla raaka-aineilla saadaan aikaan halpa tuote, mutta samalla niiden ihon ongelmia auttavat ainesosat ovat hyvin vähäsiä, mikäli sellaisia on tuotteessa enää jäljellä laisinkaan.

atooppinen ekseema ihottuma kädessä

Parasta ihonhoitoa laadukkailla tuotteilla

Käytämme Saaren Taika tuotteissa vain laadukkaimpia ja korkealuokkaisimpia raaka-aineita, jolloin tuotteidemme teho ja toimivuus on vaativallekin iholle paras mahdollinen.

Palasaippuoidemme yhtenä tärkeänä raaka-aineena on luomulaatuinen Extra-Virgin oliiviöljy.

Oliiviöljy on meille jokaiselle varmasti tuttu tuote ja tiedämme myös erot halvemman oliiviöljyn ja sen korkealaatuisimman oliiviöljyn välillä.

Kaikkein antioksidanttipitoisinta oliiviöljyä on Extra-Virgin oliiviöljy. Se on hintavaa, mutta laadullisesti parasta oliiviöljyä mitä voi olla. Nimi Extra-Virgin kertoo, että tuotteen valmistus alusta loppuun on tapahtunut kemikaalittomasti.

Extra-Virgin oliiviöljyn oliivit ovat yhdeltä alueelta kerättyjä ja niiden alkuperä, kasvatusolosuhteet sekä lannoitustilanne on tunnettua ja valvottua. Se uutetaan luonnollisin menetelmin ilman kuuma- tai kemikaalikäsittelyä. Extra-Virgin oliiviöljy on terveellisintä, luonnollisinta ja myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit).

Nämä rasvahapot auttavat ihoasi taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, joita kohtaat päivittäin ruuan, ilmansaasteiden torjunta-aineiden ja runsaasti kemikaaleja sisältävien kosmetiikkatuotteiden kautta.

Ei siis ole aivan merkityksetöntä millaisilla tuotteilla hoidat ihoasi!

Jokainen saippuamme on tarkan tuotekehitystyön tulosta, jossa päämääränä on ollut löytää ainesosat, jotka helpottavat tiettyjä iho-oireita, kuten mm. näppyjä tai epäpuhtauksia, atooppista ihottumaa, ekseemaa ja psorikutinaa sekä tukevat ihon paranemisprosessia.

Ensisijainen tavoitteemme kosmetiikan valmistajina onkin kehittää sellaiset tuotteet, jotka sopivat niille käyttäjille, joille muiden tuotteiden käyttö ei ole tuonut toivottuja tuloksia.

Osta parhaat ihonhoitotuotteet Saaren Taika Shopista!

Saaren Taika Shop! Laadukasta ihonhoitoa, parhaat ihonhoito tuotteet akne iholle, parasta ihonhoitoa miehille, tervetuloa tutustumaan!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.