Luonnollinen entsyymikuorintanaamio on kuivalle ja herkälle iholle sopiva kuorinta

herkän ja kuivan ihon entsyymikuorintanaamio Saaren taika

Mitä on entsyymikuorinta tai entsyymikuorintanaamio?

Saaren Taian luonnollinen Entsyymikuorintanaamio on naamio, joka tekee iholle kuorinnan ilman kuorivia ainesosia ja ilman mekaanista hankaamista/pyörittelyä.

Entsyymikuorinta sopii erityisesti heille, joilla on kuiva tai erittäin herkkä iho, ja joille ei hellävaraisetkaan ihon kuorinnat sovellu, mutta tottakai sopii ihan kaikkien ihoille, myös miesten!

Entsyymikuorinnan teho perustuu luonnollisiin ainesosiin, joiden avulla kuollut ihosolukko sekä ihon epäpuhtaudet saavat kyytiä.

Toimintamekanismi on hyvin samantyyppinen kuin kemiallisessa kuorinnassa, mutta vain luonnollisten ainesosien aikaan saamana. 

Enstyymikuorinnalla saadaan poistettua pikkuhiljaa kuivaa ja hilseilevää ihoa, se auttaa ehkäisemään hienoisia juonteita sekä tasoittaa ihon punoitusta.

Katso tuote-esittelyn jälkeen omat kokemukseni Entsyymykuorintanaamion testaamisesta!

Iho kirkkaaksi luonnollisen entsyymikuorintanaamion avulla!

Saaren Taika Ecolution Entsyymikuorintanaamio auttaa ihoasi voimaan paremmin palauttamalla sen kuulauden ja kirkkauden!

Kermainen ja tehokas luonnollinen entsyymikuorintanaamio poistaa kuolleet ihosolut iholtasi ilman kuorivia ainesosia!

Entsyymikuorinta sopii hyvin mm. herkälle tai kuivalle iholle, joille mekaanisesti kuorivat tuotteet voivat olla liian voimakkaita

Kuorintanaamion sisältämät luonnolliset entsyymejä jakavat ainesosat poistavat kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä, ja palauttavat iholle sen hehkuvan ja raikkaan ilmeen.

Kuorintanaamio sisältää runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia, jotka auttavat ihoasi uudistumaan sekä näyttämään nuorekkaammalta ja kuulaammalta.

Kuorintanaamion sisältämä aprikoosinsiemenöljy on loistava ainesosa kuivalle iholle, sillä sen sisältämät ravintoaineet ja antioksidantit rauhoittavat ja kosteuttavat ihoasi. Aprikoosinsiemenöljy imeytyy syvälle ihoon ja auttaa ihoasi pehmentymään sekä uattaa ehkäisemään juonteita. Sen tiedetään myös auttavan tasoittamaan ihon värieroja.

Naamio sisältää myös avokadoöljyä, jonka tiedetään rauhoittavan mm. kutiavaa ihoa sekä korjaavan ihovaurioita. Se on tehokas kosteuttaja kuivalle iholle ja sen antama suoja auttaa ihoasi taistelemaan vaurioitumista vastaan.

Entsyymikuorintanaamiossa on myös mangovoita, joka sisältää runsaasti antioksidantteja. Se saattaa auttaa ihoasi suojautumaan soluvaurioita vastaan. Sen sisältämät A-, C- ja E-vitamiinit auttavat ihoasi suojautumaan auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ihon vanhenemiselta.

Sopii kaikille ihotyypeille

Naamio on allergeeniton, vegaaninen, luonnonkosmetiikkaa, parabeeniton, silikoniton, sulfaatiton

Testissä herkän ihon entsyymikuorintanaamio

Entsyymikuorintanaamion testaaminen nelikymppisen naisen herkälle atooppiselle iholle, jossa jonkin verran epätasaisuuksia sekä ajoittaista hormoninäppyä sekä ruusufinniä.

Minulla on, etenkin talviaikaan, todella kuiva ja hilseilevä iho. Tietyt ruoka-aineet saavat myös toisen silmäni alapuolella olevan ruusufinni näpyn hermostumaan ja muuttumaan näkyväksi. Kuukautiskierron aiheuttaman hormoninäpyt vaivaavat myös leukaa ajoittain.

Kuvassa kasvoni työpäivän päätteeksi, ennen Etsyymikuorintanaamion käyttöä.

Ps. Voit lukea toisaalta blogistamme kuinka pidän hormoninäpyt kurissa ja miten saan ruusufinnini häviämään!

Nelikymppisen naisen kasvot ennen entyymikuorintanaamiota

Entsyymikuorintanaamion käyttö:

Voit käyttää entsyymikuorinnan levittämiseen kestovanulappua tai levittää kuorintanaamion kasvoillesi sormin.

Levitä ihan hyvä kerros kuorintainetta kasvoillesi ja anna vaikuttaa n. 2 – 5 minuuttia.

Huuhdo lopuksi naamio kasvoilta haalealla vedellä (itse käytin kestovanulappoja naamion pyyhkimiseen, sillä olin menossa tämän jälkeen saunaan).

Mitä entsyymikuorintanaamio tekee?

Kuten kuvasta voi havaita, on ihoni selkeästi siloisempi kuin ennen entsyymikuorintaa. Sormilla tunnustellen siloisuuden tunsi erityisen hyvin. Kasvojen värisävy näyttää myös mielestäni terveemmältä kuin ennen kuorintaa.

Entsyymikuorintanaamiota voi käyttää kahdesti viikossa sen hellävaraisuuden ja parhaimman tuloksen aikaansaamiseksi!

Luonnollisessa Saaren Taika Entsyymikuorintanaamiossa on raikas, hieman sitruksiseen vivahtava tuoksu, joka tehostaa kuorinnan iholle antamaa freesiyden tunnetta!

Luonnolliset kasvojen- ja vartalon ihonhoito tuotteet Saaren tailta!

Tutustu korkealaatuisten ihonhoitotuotteidemme valikoimaan verkkokaupassamme tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.