Saaren Taika Merisuolasuihke kokemuksia

Merisuolasuihke kokemuksia

Kokemuksia Saaren Taika luonnonkosmetiikan merisuolasuihkeesta:

Katso blogista kuinka saat huolettoman beach lookin merisuolasuihkeella!

“Luonnonkiharat hiukseni on löytänyt taipuisuuden takaisin Merisuolasuihkeen avulla. Aamulla ei tarvitse kun kostein käsin vähän pöyhiä niin hiukset on taas nätisti. Tästä tuotteesta tuli ehdoton suosikkini!”

”Merisuolasuihke tuo mieleeni kolme kesää saaressa, uimisen kirkkaassa merivedessä, nyt kun olosuhteiden pakosta joudun asumaan kaupungissa. Hiukset ovat suolaiset ja kihartuvat.”

”Ja yhtäkkiä minun yleensä niin lättänät kutrini olivat villit ja tuuheat …juuri niin kuin aika lailla olen aina unelmoinutkin, eikä öinen lepo tyynyä vasten lätistänyt sekään. Kiitos ihanasta Merisuolasuihkeesta!”

”Merisuolasuihke on raikas tuote,  joka pitää hiukset mukavasti siellä, missä niiden haluatkin pysyvän!”

”Nyt löytyi tuote hajuallergiselle, jolle suihkutettavat tuotteet ovat varsinainen murheenkryyni. Tuoksu on erittäin pehmeä ja miellyttävä, ei jää millään tavalla ilmaan ”roikkumaan”. Merisuolasuihke ei tee hiuksista tahmeita ja tuntuu aika pehmeältä hiuksissa verraten hiuslakkoihin. Itselläni ei ole kärsivällisyyttä kovasti tuunata suht lyhkäisiä hiuksia, niin ohjeistuksen mukaan suihkutin kosteisiin hiuksiin ja käsillä ”rypistelin” ja pöyhötin ja sain näin aikaan volyymia ja ”kiharuutta”.”

”Merisuolasuihke tyviin suihkutettuna antaa hyvin tuuheutta ohuisiin latteisiin hiuksiin, sekä pitoa letityksille, joista liukkaat suorat hiukseni yleensä haluavat karata. Ei myöskään tee hiuksista tahmeita. Bonusta vielä siitä että pullo on lasia, eikä muovia!”

”Merisuolasuihke tuo luvattua kuohkeutta hiuksiin. Toimii hyvin pitkissä hiuksissa ja kampauksissa. Ei kutita päänahkaa.”

”Merisuolasuihke on miellyttävän tuoksuinen ja sopii myös teini-ikäisen pojan käyttöön tuoksunsa puolesta. Ei myöskään ärsytä hiuspohjaa tai tahmaa hiuksia. Helppo käyttää.”

”Muutama suihkaus Merisuolasuihketta riittää. Hiukset eivät tunnu tahmeilta vaan mukavan pöyheiltä.”

”Merisuolasuihkeella sai kyllä ohueen suomalaiseen tukkaan volyymia. Liukkaisiin hiuksiin tulee heti ”pitoa” ja rakennetta. Toimii!”

Ohuelle hiukselle erittäin hyvin tukea luonnollisesti antava suihke. Itse en ole aiemmin vastaavan laatuista tuotetta käyttänyt. Suosittelen todella Merisuolasuihketta!”

Merisuolasuihke jättää hiuksiin kuohkeutta, mutta ei lainkaan tahmaisuutta kuten monet muut muotoilutuotteet. Helppo suihkutella sopiva määrä hiuksiin, eikä lässähdä seuraavanakaan päivänä. Ihan huipputuote taas! Kiitos.”

”Tilasin Merisuolasuihketta kampaajan suosituksesta. Sopii hyvin suomalaisille hennoille hiuksille. Suihke korvaa hyvin hiuskiinteen ja jättää hiukset helposti kammattaviksi. Tuoksutkin on miellyttävän kevyt.”

”Tilasin Merisuolasuihkeen miehelleni, kun hänellä on hiukan luonnonkiharaa ja hänen parturi oli tätä suosittanut. Halusin tilata tämän teiltä suoraan enkä välikäsien kautta. Kokeilin myös itse, vaikka minulla onkin permanentti. Johan tuli kiharat ja eikä tuulessa lennellyt silmille. Korvaa kyllä hiuskiinteen. Jatkoon, kun aika tulee, jee. Kohta on aika tilata suolasaippuaa ja teepuusaippuaa.”

Hiukset ovat ihanan tuuhean tuntuiset. Tykkään tosi paljon. Merisuolasuihketta tulen käyttämään!”

”Käytän päivittäin Merisuolasuihketta, se saa kiharat esiin ja hiukset näyttävät hyvinvoivilta ja tuuheilta. Antaa myös kaivattua pitoa sileälle hiukselle kampauksia varten. Huippuhyvä tuote!”

”Merisuolasuihke toimii loistavasti (etenkin lyhyisiin) hiuksiin. Itse laitan pesun jälkeen vielä vähän kosteisiin hiuksiin, pöyhötän käsin ja siinä se! Ei tarvitse tukkaa ”laittaa” sen enempää.”
 
”Merisuolasuihke antaa kivaa tuuheutta ohuelle tukalle. Ei tahmaa.”
 
”Tuote ei tee tahmeaksi hiuksia vaan antaa volyymia kuohkeutta hiuksiin. Hyvä tuote. Olen onnellinen kun löysin sen. Kemikaali kuorma vähenee ja hiukset pysyy ryhdissä paremmin.”
 
”Facessa osui mainos kohdalle, ja päätin kokeilla Merisuolasuihketta taipuisiin mutta hankaliin hiuksiini. Nyt kyllä kestää kampaus aamusta iltaan! Tuoksu ei miellytä, mutta se haihtuu nopeasti ja tuoksuallergikkona pystyn tuotetta käyttämään. Saatan ostaa toisenkin pullon tämän loputtua.”
 
 
 

Useimmat haluavat hiusten muotoilutuotteltaan pitoa ja ilmavuutta ilman tahmaa. Juuri sitä antaa Saaren Taika merisuolasuihke!

Merisuolasuihke saattaa kuulostaa hienolta mausteelta, jota suihkautetaan paistin pintaan ennen paistamista!

Todellisuudessa merisuolasuihke on fantastinen luonnollisempi vaihtoehto hiuskiinteelle ja muotoilutuotteille.

 

Seksikäs ja huoleton beach hair look helposti merisuolasuihkeella

 

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.