Saaren Taika Merisuolasuihke kokemuksia

Merisuolasuihke kokemuksia

Kokemuksia Saaren Taika luonnonkosmetiikan merisuolasuihkeesta:

Katso blogista kuinka saat huolettoman beach lookin merisuolasuihkeella!

“Luonnonkiharat hiukseni on löytänyt taipuisuuden takaisin Merisuolasuihkeen avulla. Aamulla ei tarvitse kun kostein käsin vähän pöyhiä niin hiukset on taas nätisti. Tästä tuotteesta tuli ehdoton suosikkini!”

”Merisuolasuihke tuo mieleeni kolme kesää saaressa, uimisen kirkkaassa merivedessä, nyt kun olosuhteiden pakosta joudun asumaan kaupungissa. Hiukset ovat suolaiset ja kihartuvat.”

”Ja yhtäkkiä minun yleensä niin lättänät kutrini olivat villit ja tuuheat …juuri niin kuin aika lailla olen aina unelmoinutkin, eikä öinen lepo tyynyä vasten lätistänyt sekään. Kiitos ihanasta Merisuolasuihkeesta!”

”Merisuolasuihke on raikas tuote,  joka pitää hiukset mukavasti siellä, missä niiden haluatkin pysyvän!”

”Nyt löytyi tuote hajuallergiselle, jolle suihkutettavat tuotteet ovat varsinainen murheenkryyni. Tuoksu on erittäin pehmeä ja miellyttävä, ei jää millään tavalla ilmaan ”roikkumaan”. Merisuolasuihke ei tee hiuksista tahmeita ja tuntuu aika pehmeältä hiuksissa verraten hiuslakkoihin. Itselläni ei ole kärsivällisyyttä kovasti tuunata suht lyhkäisiä hiuksia, niin ohjeistuksen mukaan suihkutin kosteisiin hiuksiin ja käsillä ”rypistelin” ja pöyhötin ja sain näin aikaan volyymia ja ”kiharuutta”.”

”Merisuolasuihke tyviin suihkutettuna antaa hyvin tuuheutta ohuisiin latteisiin hiuksiin, sekä pitoa letityksille, joista liukkaat suorat hiukseni yleensä haluavat karata. Ei myöskään tee hiuksista tahmeita. Bonusta vielä siitä että pullo on lasia, eikä muovia!”

”Merisuolasuihke tuo luvattua kuohkeutta hiuksiin. Toimii hyvin pitkissä hiuksissa ja kampauksissa. Ei kutita päänahkaa.”

”Merisuolasuihke on miellyttävän tuoksuinen ja sopii myös teini-ikäisen pojan käyttöön tuoksunsa puolesta. Ei myöskään ärsytä hiuspohjaa tai tahmaa hiuksia. Helppo käyttää.”

”Muutama suihkaus Merisuolasuihketta riittää. Hiukset eivät tunnu tahmeilta vaan mukavan pöyheiltä.”

”Merisuolasuihkeella sai kyllä ohueen suomalaiseen tukkaan volyymia. Liukkaisiin hiuksiin tulee heti ”pitoa” ja rakennetta. Toimii!”

Ohuelle hiukselle erittäin hyvin tukea luonnollisesti antava suihke. Itse en ole aiemmin vastaavan laatuista tuotetta käyttänyt. Suosittelen todella Merisuolasuihketta!”

Merisuolasuihke jättää hiuksiin kuohkeutta, mutta ei lainkaan tahmaisuutta kuten monet muut muotoilutuotteet. Helppo suihkutella sopiva määrä hiuksiin, eikä lässähdä seuraavanakaan päivänä. Ihan huipputuote taas! Kiitos.”

”Tilasin Merisuolasuihketta kampaajan suosituksesta. Sopii hyvin suomalaisille hennoille hiuksille. Suihke korvaa hyvin hiuskiinteen ja jättää hiukset helposti kammattaviksi. Tuoksutkin on miellyttävän kevyt.”

”Tilasin Merisuolasuihkeen miehelleni, kun hänellä on hiukan luonnonkiharaa ja hänen parturi oli tätä suosittanut. Halusin tilata tämän teiltä suoraan enkä välikäsien kautta. Kokeilin myös itse, vaikka minulla onkin permanentti. Johan tuli kiharat ja eikä tuulessa lennellyt silmille. Korvaa kyllä hiuskiinteen. Jatkoon, kun aika tulee, jee. Kohta on aika tilata suolasaippuaa ja teepuusaippuaa.”

Hiukset ovat ihanan tuuhean tuntuiset. Tykkään tosi paljon. Merisuolasuihketta tulen käyttämään!”

”Käytän päivittäin Merisuolasuihketta, se saa kiharat esiin ja hiukset näyttävät hyvinvoivilta ja tuuheilta. Antaa myös kaivattua pitoa sileälle hiukselle kampauksia varten. Huippuhyvä tuote!”

”Merisuolasuihke toimii loistavasti (etenkin lyhyisiin) hiuksiin. Itse laitan pesun jälkeen vielä vähän kosteisiin hiuksiin, pöyhötän käsin ja siinä se! Ei tarvitse tukkaa ”laittaa” sen enempää.”
 
”Merisuolasuihke antaa kivaa tuuheutta ohuelle tukalle. Ei tahmaa.”
 
”Tuote ei tee tahmeaksi hiuksia vaan antaa volyymia kuohkeutta hiuksiin. Hyvä tuote. Olen onnellinen kun löysin sen. Kemikaali kuorma vähenee ja hiukset pysyy ryhdissä paremmin.”
 
”Facessa osui mainos kohdalle, ja päätin kokeilla Merisuolasuihketta taipuisiin mutta hankaliin hiuksiini. Nyt kyllä kestää kampaus aamusta iltaan! Tuoksu ei miellytä, mutta se haihtuu nopeasti ja tuoksuallergikkona pystyn tuotetta käyttämään. Saatan ostaa toisenkin pullon tämän loputtua.”
 
 
 

Useimmat haluavat hiusten muotoilutuotteltaan pitoa ja ilmavuutta ilman tahmaa. Juuri sitä antaa Saaren Taika merisuolasuihke!

Merisuolasuihke saattaa kuulostaa hienolta mausteelta, jota suihkautetaan paistin pintaan ennen paistamista!

Todellisuudessa merisuolasuihke on fantastinen luonnollisempi vaihtoehto hiuskiinteelle ja muotoilutuotteille.

 

Seksikäs ja huoleton beach hair look helposti merisuolasuihkeella

 

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä