Miksi ekologisuus on Saaren Taialle aidosti tärkeää? Miksi emme käytä piilotettuja ainesosia?

Tervehdys arvoisa lukijani!

Tänään koimme taas villin luonnon niin läheltä kuin se luontoa häiritsemättä vain on mahdollista; olimme nimittäin ottamassa kesäiselle Saaren Taika® Veneilijänsaippualle uusia tuotekuvia autenttisessa veneilymiljöössä, kun vanha tuttumme merikotka tuli taas seuraamaan kuinka tuotekuvauksemme sujuvat! Kotka on teille lukijoillekin varmaan tuttu aikaisemmista kirjoituksistani, sillä se ilostuttaa meitä läsnäolollaan lähes aina, kun kuvaamme tuotteita tässä lähirannoilla tai merellä.

Tänään saimme seurata myös joutsen äidin ruuan haun opettamista poikasilleen samaan aikaan kun isä joutsen valvoi toimintaa tarkasti pienen matkan päästä.

Näimme myös hanhilauman uiskentelemassa aivan rannan läheisyydessä.

Näin se luonto on aidosti läsnä täällä saarilla kaikessa tekemisessä olitpa sitten maalla tai merellä. Siksi sydämestäni nipistää joka kerta, kun nään myytävän ekologiseksi markkinoitua tuotetta epäekologisilla ainesosilla! Tästä syystä pyydän; tarkasta aina ainesosaluettelo ja jos sellaista ei ole saatavilla, älä osta! Ikävän paljon tuotteita myydään netissäkin vailla minkäänlaisia ainesosaluetteloita ja kotona saa huomata ikävän yllätyksen, kun purkin kyljestä selviävät kaikki tuotteeseen käytetyt ainesosat :(

Vielä ikävämpiä ovat ne tuotteet joiden ainesosaluetteloa ei ole edes itse tuotteessaakaan nähtävillä. Tällaisia en itse osta laisinkaan, koska haluan oikeasti tietää mitä käyttämäni tuotteet sisältävät!

Meidän saarten vedet on eilen Särkisalopäivillä tutkittu laboratorisin menetelmin eikä vedessä havaittu sinilevää vaikka muualla Suomessa lähes kaikki rannat ovat jo sinilevien saastuttamat.

Meillä on puhtaat terveet vedet täällä ja sellaisina haluaisin ne myös säilyttää. Jokaisella meillä on osamme siinä, yksittäisellä kuluttajalla hiukan pienempi kuin esim. suurella maatalousyhtymällä tai tehtaalla, mutta yhtäkaikki, me kaikki voimme vaikuttaa!

Tähän Saaren Taika® on kehittänyt monen monta tuotetta, kuten ihmisille ja vesistöille täysin vaarattoman Veneilijänsaippuan joka vaahtoaa hyvin suolaisessakin vedessä eikä se veteen jouduttuaan ole haitallista vesieliöille tai yleensäkään luonnolle.

Minkään saippuamme valmistuksessa ei käytetä klooripuhdistettua vesijohtovettä, vaan puhdasta pohjavettä suoraan Särkisalon kallioiden uumenista. Vesi on tutkitusti puhdasta, eikä siinä ole havaittu maatalouden aiheuttamia jäämiä eikä muitakaan yleisesti löydettyjä pitoisuuksia.

Jokainen saippuamme on käytössä sekä ihmiselle, että luonnolle ja vesieliöille täysin vaaraton. Niissä ei ole väriaineita, keinotekoisia kemikaaleja, synteettisiä tuoksuja eikä puhdistusaineita, jotka saattavat aiheuttaa oireita herkille ja jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan. Jokainen saippua on 100% luonnollinen, ekologinen ja biohajoava. Saippuat on pakattu ekosilkkipaperiin eikä niiden pakkaamisessa ole käytetty lainkaan muovia.

Lue lisää Saaren Taian ekologisista tuotteista kotisivuiltamme: www.saarentaika.com

Saaren Taika® valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!