Mitä Saaren Taika tuotteita mukaan matkalle?

Oletko lähdössä matkalle? Mietitkö mitä tarvitset mukaan matkalaukkuun? Tähän artikkeliin on koottu vinkit mitä pakata mukaan reissuun.

Saaren Taika Suolasaippuat

Yksi ihonpuhdistustuote matkustettaessa on välttämätön. Saaren Taika palasaippuat ovat kätevä vaihtoehto nestemäiselle tuotteelle.

Ne eivät pahimmassa tapauksessa sotke koko matkalaukkusi sisältöä ja ne ovat kätevän kokoisia. Saippuaa on helppoa säilyttää ammattipuusepän valmistamassa saippuarasiassa.

Säilytä palasaippuasi hygieenisesti ja näin pidennät sen käyttöikää. Puu materiaalina nopeuttaa palasaippuan kuivumista, sillä se imee itseensä osan saippuan vedestä ja kosteudesta.

Puu on luonnostaan antibakteerista, eli se auttaa palasaippuaasi säilymään hygienisenä.

Lentokoneessa ihosi kuivuu kuivan ilman takia, joten on tärkeää pitää huolta ihon kunnollisesta kosteutuksesta matkustaessasi. Kannattaa huolehtia myös sisäisestä nesteytyksestä, joten muistathan juoda riittävästi vettä jo lentokoneessa. 

Saaren Taika suolasaippuat ovat kätevä vaihtoehto matkalaukkuun kokonsa ja kosteuttavien ominaisuuksiensa puolesta.

Suola imee itseensä vettä suolan sisältämän magnesiumin ansiosta. Magnesium on helposti vetistyvä aine, joka sitoo itseensä runsain määrin kosteutta ympäröivästä ilmasta.

Saaren Taika suolasaippuoista ei ole poistettu saippuoiden valmistumisen yhteydessä niihin syntyvää glyseriiniä, sillä tämä glyseriini on iholle erittäin kosteuttava ainesosa!

Saaren Taika suolasaippuat; Veera, Särkisalo ja Saaristo sisältävät kaikki myös ihoa syvältä kosteuttavaa sheavoita. Sheavoin yksi erikoisimmista piirteistä nimittäin on sen saippuoitumattoman aineksen määrä, joka tekee siitä erinomaisen ainesosan kosteuttaviin palasaippuoihin!

Ts. osa sheavoista jää saippuoitumatta, jolloin se pystyy kosteuttamaan ihoa myös saippuassa käytettynä.

Ruusu-Aloe kasvovesi

Kasvovesi on ihon tehokosteuttaja, jota ei kannata unohtaa. Se auttaa muiden ihonhoitotuotteiden imeytymissä. 

Ruusu kasvovesi täydentää puhdistusrutiinisi poistamalla ylimääräisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet iholtasi, sekä tasapainottamalla ihosi luonnollista pH-arvoa.

Kasvoveteen on lisätty myös Aloe Veraa kosteuttamaan, sekä rauhoittamaan ihoa tehokkaasti.

Runsaasti C-vitamiinia sisältävä kasvovesi kirkastaa ihoasi antaen sille lisää luonnollista hehkua!

Kasvoveden sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa.

Ihanan raikas kukkaistuoksu on saatu aikaan aidosta ruusuöljystä.

Saaren Taika Palashampoot

Saaren Taika palashampiden valikoimasta löydät Teepuupalashampoon, Greippipalashampoon ja Vihreä tee & Kamomilla palashampoon.

Palashampoot ovat ekologinen ja hellävarainen vaihtoehto hiusten pesuun matkalla. Saaren Taika palashampoot ovat luonnollisia, eivätkä ne sisällä sulfaatteja tai silikooneja.

Palashampoot ovat kätevän kokoisia, joten ne eivät vie juuri yhtään tilaa matkalaukussasi. Voit myös leikata shampoosta pienempiä paloja, joten sinun ei tarvitse kuljettaa koko shampoopalaa mukana. 

Palasaippuoiden tavoin, voit säilyttää shampoita yllämainitussa saippuarasiassa.

Saaren Taika Hamam- pyyhkeet

Aidot Turkissa käsintehdyt Saaren Taika hamam-pyyhkeet ovat lumoavan pehmeitä, imukykyisiä ja kookkaita! Hellästi kuivaava hamam-pyyhe on myös herkkäihoiselle paras vaihtoehto! 

Pehmeä hamam-pyyhe on todella imukykyinen, jolloin joudut kuivaamaan itseäsi huomattavasti vähemmän, kuin perinteisellä froteepyyhkeellä. Näin herkkä ihosi säästyy liialta ”hankaamiselta” ja voi paremmin.

Hamam- pyyhkeet ovat kevyitä ja menevät pieneen tilaan. Tästä syystä ne ovat loistava vaihtoehto mukaan matkalle!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.