Mitä Saaren Taika tuotteita mukaan matkalle?

Oletko lähdössä matkalle? Mietitkö mitä tarvitset mukaan matkalaukkuun? Tähän artikkeliin on koottu vinkit mitä pakata mukaan reissuun.

Saaren Taika Suolasaippuat

Yksi ihonpuhdistustuote matkustettaessa on välttämätön. Saaren Taika palasaippuat ovat kätevä vaihtoehto nestemäiselle tuotteelle.

Ne eivät pahimmassa tapauksessa sotke koko matkalaukkusi sisältöä ja ne ovat kätevän kokoisia. Saippuaa on helppoa säilyttää ammattipuusepän valmistamassa saippuarasiassa.

Säilytä palasaippuasi hygieenisesti ja näin pidennät sen käyttöikää. Puu materiaalina nopeuttaa palasaippuan kuivumista, sillä se imee itseensä osan saippuan vedestä ja kosteudesta.

Puu on luonnostaan antibakteerista, eli se auttaa palasaippuaasi säilymään hygienisenä.

Lentokoneessa ihosi kuivuu kuivan ilman takia, joten on tärkeää pitää huolta ihon kunnollisesta kosteutuksesta matkustaessasi. Kannattaa huolehtia myös sisäisestä nesteytyksestä, joten muistathan juoda riittävästi vettä jo lentokoneessa. 

Saaren Taika suolasaippuat ovat kätevä vaihtoehto matkalaukkuun kokonsa ja kosteuttavien ominaisuuksiensa puolesta.

Suola imee itseensä vettä suolan sisältämän magnesiumin ansiosta. Magnesium on helposti vetistyvä aine, joka sitoo itseensä runsain määrin kosteutta ympäröivästä ilmasta.

Saaren Taika suolasaippuoista ei ole poistettu saippuoiden valmistumisen yhteydessä niihin syntyvää glyseriiniä, sillä tämä glyseriini on iholle erittäin kosteuttava ainesosa!

Saaren Taika suolasaippuat; Veera, Särkisalo ja Saaristo sisältävät kaikki myös ihoa syvältä kosteuttavaa sheavoita. Sheavoin yksi erikoisimmista piirteistä nimittäin on sen saippuoitumattoman aineksen määrä, joka tekee siitä erinomaisen ainesosan kosteuttaviin palasaippuoihin!

Ts. osa sheavoista jää saippuoitumatta, jolloin se pystyy kosteuttamaan ihoa myös saippuassa käytettynä.

Ruusu-Aloe kasvovesi

Kasvovesi on ihon tehokosteuttaja, jota ei kannata unohtaa. Se auttaa muiden ihonhoitotuotteiden imeytymissä. 

Ruusu kasvovesi täydentää puhdistusrutiinisi poistamalla ylimääräisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet iholtasi, sekä tasapainottamalla ihosi luonnollista pH-arvoa.

Kasvoveteen on lisätty myös Aloe Veraa kosteuttamaan, sekä rauhoittamaan ihoa tehokkaasti.

Runsaasti C-vitamiinia sisältävä kasvovesi kirkastaa ihoasi antaen sille lisää luonnollista hehkua!

Kasvoveden sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa.

Ihanan raikas kukkaistuoksu on saatu aikaan aidosta ruusuöljystä.

Saaren Taika Palashampoot

Saaren Taika palashampiden valikoimasta löydät Teepuupalashampoon, Greippipalashampoon ja Vihreä tee & Kamomilla palashampoon.

Palashampoot ovat ekologinen ja hellävarainen vaihtoehto hiusten pesuun matkalla. Saaren Taika palashampoot ovat luonnollisia, eivätkä ne sisällä sulfaatteja tai silikooneja.

Palashampoot ovat kätevän kokoisia, joten ne eivät vie juuri yhtään tilaa matkalaukussasi. Voit myös leikata shampoosta pienempiä paloja, joten sinun ei tarvitse kuljettaa koko shampoopalaa mukana. 

Palasaippuoiden tavoin, voit säilyttää shampoita yllämainitussa saippuarasiassa.

Saaren Taika Hamam- pyyhkeet

Aidot Turkissa käsintehdyt Saaren Taika hamam-pyyhkeet ovat lumoavan pehmeitä, imukykyisiä ja kookkaita! Hellästi kuivaava hamam-pyyhe on myös herkkäihoiselle paras vaihtoehto! 

Pehmeä hamam-pyyhe on todella imukykyinen, jolloin joudut kuivaamaan itseäsi huomattavasti vähemmän, kuin perinteisellä froteepyyhkeellä. Näin herkkä ihosi säästyy liialta ”hankaamiselta” ja voi paremmin.

Hamam- pyyhkeet ovat kevyitä ja menevät pieneen tilaan. Tästä syystä ne ovat loistava vaihtoehto mukaan matkalle!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.