Miten valita juuri itselle sopiva ripsiväri?

Ripsivärejä on olemassa niin montaa erilaista, että välillä meinaa iskeä epätoivo. Mikä on paras vaihtoehto juuri minulle? Ripsiväriä valitessa kannattaa ensin miettiä, mitä väriltä toivoo ja varmistaa, että se sopii omille ripsille. Tässä on sinulle muutama vinkki oikeanlaisen ripsivärin valintaan!

Mikä ripsiväri sopii juuri minulle?

Ripsiväriä valitessa kannattaa aloittaa tutustumalla hieman omiin, luonnollisiin ripsiin. Ovatko ne suorat vai kaartuvat, pitkät vai lyhyet? Ripsivärin koostumuksella ja harjan muodolla on väliä!

Lyhyille ja suorille ripsille suositellaan hieman kuivemman koostumuksen omaavaa ripsiväriä. Parhaan muotoinen harja lyhyille ripsille on kampaharja, pitkä kumiharja, palloharja tai mikroharja. Näillä harjoilla pääsee helpoiten käsiksi lyhyempiin ripsiin!

Pidemmille ripsille sopii paremmin taas hieman kosteampi ripsivärin koostumus. Se antaa ripsille viuhkamaisen lopputuloksen. Taivutettu harja kohottaa ja taivuttaa ripsiä.
Suurella harjalla saa paksuutta ja tuuheutta, klassisen muotoisella litteällä harjalla saat erotellut ripset.

Saaren Taika Ecolution 3in1 Volume Mascara

Yksinkertainen harja on tavallisissa ripsiväreissä käytettävä klassinen harja, jonka kaikki harjakset ovat samanpituisia. Sitä on helppo käyttää, se erottelee ripset ja antaa pituutta sekä paksuutta. Tämä on hyvä valinta melkeinpä kaikille ripsille!

Tällainen harja löytyy myös Saaren Taian 3in1 ripsiväristä. Tämä luonnollinen ripsiväri antaa ripsillesi pituutta ja tuuheutta, ilman paakkuja!

Ripsivärin sisältämä karnaubavaha on luonnollinen ainesosa, joka takaa ripsivärin tasaisen levityksen ripsille. Karnaubavaha auttaa ripsiäsi pysymään pehmeinä ja joustavina. Riisilesevaha antaa ripsillesi volyymia ja auringonkukkaöljy ripsivärissä edistää ripsiesi kasvua sekä tekee niistä täyteläisemmät.

Ripsivärin kestävyyttä ja tahraamattomuutta on tehostettu lisäämällä ripsiväriin arabikumia, joka tehostaa ripsivärin tarttumista.
Ripsivärin sisältämä risiiniöljy tuuheuttaa ripsiä ja sen sisältämä kastanjauute suojaa ripsiäsi. Ripsivärin sisältämät antioksidantit suojaavat ripsiäsi ympäristön haitallisilta vapailta radikaaleilta.
Oliiviöljy suojaa ja vahvistaa ripsiäsi.

Vaikka Saaren Taika ripsiväri lähteekin hyvin myös pelkällä vedellä, kannattaa meikin poistoon käyttää joko kasvovettä tai meikinpoistajaa. Löydät ne Saaren Taian valikoimasta!

Ostoksille Saaren Taika Shopiin pääset tästä!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.