Monipuoliset Hamam pyyhkeet

Saaren Taika hamam pyyhkeet ovat varmasti sinulle tuttuja? Hittituote valloittaa jokaisen käyttäjänsä – eikä ihme! Nämä monikäyttöiset ihanuudet soveltuvat niin moneen eri tarkoitukseen, että niitä listatessa menisi varmasti tovi.

hamam pyyhe kylpyhuoneeseen

Hamam pyyhkeet luonnollisestikin soveltuvat kylpyhuoneeseen sekä kylpy- että käsipyyhkeiksi, riippuen pyyhkeen koosta. Hamam pyyhe imee itseensä kaiken veden ja toimii tehokkaammin kuin froteepyyhe.

Hamam pyyhe keittiössä

Keittiössä hamam pyyhkeet käyvät mainiosti astioiden kuivaamiseen! Myös tarvittaessa erilaiset pinnat voi kuivata hamamilla. Unohtamatta, että ne toimivat myös kauniisti pöytäkattauksissa!

Vinkki: Kääri esim. hapanjuurileipä paperipussissaan hamam pyyhkeen sisään yön ajaksi. Näin se pysyy pehmeänä, eikä kuivahda yön aikana. Aamulla odottaa yhtä ihanan pehmeä leipä kuin kaupasta ostaessa.

Lemmikkien suosikki

Lemmikkieläimet rakastavat myös hamam pyyhkeitä. Ne lämmittävät ihanasti ja ovat lumoavan pehmeitä.

Hamam pyyhkeet ovat mukavia lattialla ja tuovat turvaa myös automatkalla. Tarvittaessa syyskeleillä voit kuivata kätevästi koirasi ulkoilun jälkeen ennen autoon menoa.

Hamam pyyhkeet vievät todella vähän tilaa, eli matkassa voi olla mukana aina muutama hamam-pyyhe.

Hamam pyyhkeen käyttöönotto

Muistathan suorittaa esipesun hamam-pyyhkeillesi. Tämä on tärkein asia hamam-pyyhkeen käyttöönotossa ja saa sen kestämään entistä pidempään.

Aloita liuottamalla hamam pyyhe viileässä vedessä, mieluiten yön yli. Tämän jälkeen voit ripustaa sen kuivumaan ja kuivuttuaan hamam pyyhe toimii täydellisesti ja imee itseensä jokaisen vesipisaran!

Hamam pyyhkeiden pesussa kannattaa käyttää pieni määrää pyykkietikkaa. Älä käytä hamam-pyyhkeen pesussa huuhteluainetta, sillä lopputuloksena on vain kova ja karhea pyyhe.

Saaren Taika hamam pyyhkeitä löytyy jokaiselle ja jokaiseen kotiin oikea vaihtoehto! Värejäkin on monia. Tässä muuten aivan loistava lahjaidea esimerkiksi tupaantuliaislahjaksi tai jos joululahjaostoksia mietit jo nyt!

Osta ihanat Hamam pyyhkeet Saaren Taika Shopista tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä