Muista valmistunutta Saaren Taika -tuotteilla

saaren taika lahjaideoita valmistuneelle

Valmistujaislahjaksi Saaren Taikaa

Elämme taas sitä aikaa vuodesta, kun koulutuksensa päättäville puhaltavat uudet tuulet. Joku lähtee korkeakouluun, joku työelämään ja joku maailmalle reissaamaan. Ennen tätä kaikkea täytyy tietysti ensin juhlistaa koulutuksen loppuun saamista. Nappaa tästä parhaat lahjaideat valmistuvalle!

Omaan kotiin muuttavalle

Monelle nuorelle valmistuminen tarkoittaa myös pian ensimmäiseen omaan kotiin muuttoa. Tällöin mm. siivoustarvikkeet, sisustusjutut ja pyyhkeet ovat varmasti tervetulleita lahjuksia.

Ekologinen siivoussaippua on niin tehokas ja monikäyttöinen, että muita siivousaineita ei paljon tarvitse sitten enää hankkiakaan!

Siivoussaippuasta tehdyllä siivoussuihkeella puhdistuu kätevästi kaikki kodin kovat pinnat, lattiat, ikkunat, kylpyhuone, peilit…

Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistajana ja tiskiaineena ja onpa sillä moni pessyt myös nahkasohvan taas ihan kuin uudeksi.

Hanki siivoussaippuoiden kylkeen vielä saippua-alunen ja bambu pesuharja, niin siivous sujuu mukavasti!

Pehmeät ja imukykyiset hamam pyyhkeet ovat kauniita ja kevyitä. Ne menevät pieneen tilaan, eivätkä näin vie turhan paljon tilaa kaapissa.

Pyyhkeen saa helposti mukaan myös harrastuksiin, rannalle ja vaikka piknikille alustaksi! Pyyhe mahtuu hyvin myös esimerkiksi rinkkaan.

Hamam pyyhkeet on valmistettu aidosta, laadukkaasta turkkilaisesta puuvillasta.

Pyykinpesuun hieman luksusta tuo raikastava pyykkietikka, jota voi käyttää myös hamam pyyhkeiden pesussa.

Saaren Taika pyykkietikka pehmentää ja raikastaa tekstiilit ja sen luonnollinen tuoksu soveltuu myös useimmille tuoksuherkille.

Se on ekologinen, luonnollinen ja 100% biohajoava tuote.

Reissaajalle

Viihtyykö valmistunut metsäretkillä, vaelluksilla ja ehkä melomassa? Siinä tapauksessa hänelle varmasti käyttöön tuleva lahja on pienikokoinen vedenkestävä ensiapusetti, joka sujahtaa helposti mukaan viemättä liikaa tilaa!

Vedenpitävä muovipakkaus pitää haavanhoitotarvikkeet kuivina ja puhtaina säällä kuin säällä esimerkiksi melontaretkellä tai patikoidessa! Kätevän säädettävän kaulanauhan avulla ensiapusetin voi ripustaa myös kaulaan. 

Laadukas ensiapulaukku sisältää mm. laastareita, sakset, sideharsoa, desinfiointipyyhkeitä, eli kaiken tarpeellisen haavanhoitoon ulkoilijoille ja retkeilijöille! Ensiaputarvikkeet on pakattu hygieenisesti uudelleensuljettavaan muovipussiin, joten ne eivät pääse likaantumaan.

Muovipakkauksessa on tilaa myös vaikkapa avaimille, pankkikortille tai käteiselle. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun soolomatkailija haluaa käydä vedessä pulahtamassa ilman pelkoa siitä, että tavarat lähtisivät rannasta jonkun muun mukaan.

Hemmottelua kaipaavalle

Viimeinen kouluvuosi on monelle melkoinen rutistus ja vapaa-aikaa ei tunnu turhan paljon jäävän. Kokoa reippaalle valmistuvalle ihana hemmottelusetti, jonka parissa hän saa rentoutua ja tyhjentää mielen kaikesta stressistä.

Myrkyttömästi palavan, kauniin Valkoinen tee & Salvia soijavahakynttilän raikas tuoksu on yhdistelmä sitrushedelmiä, yrttejä ja kukkia.

Ihana tuoksu auttaa mieltä tasaantumaan ja keskittymään hetkeen.

Kynttilän loputtua purkkia voi jatkokäyttää sisustuksessa piensäilytykseen tai vaikka tuikkukippona!

Syväpuhdistava Aktiivihiili & Savi kasvonaamio sopii hellävaraisuutensa ansiosta kaikille ihotyypeille.

Naamion sisältämä aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet.

Yhdistelmä tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan myös juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin.

Ravitsevan naamion jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kirkkaalta!

Luonnollinen Makadamiaöljy Sheavoide on todellinen ihmevoide!

Voide soveltuu niin kasvoille, käsille, vartalolle kuin jaloillekin!

Makadamiaöljy on oivallinen kosteuttaja päivittäiseen käyttöön. Kevyenä öljynä se imeytyy nopeasti jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.

Makadamiaöljyn sisältämät rasvahapot auttavat ihoa uudistumaan, tekevät ihosta kimmoisan, sekä auttavat taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. 

Puhdistusta ja hoitoa iholle

Hanki valmistuvalle setti ihonhoitotuotteita! Olemme koonneet ihanat setit kasvojen puhdistukseen sekä aikuisen ihon hoitoon.

Kasvojen puhdistussetti

Ekologiseen ja tehokkaaseen kasvojenpesusettiin kuuluu tutkitusti aknea hillitsevä Teepuusaippuapala, Bambu-puuvilla Kestovanulaput 16kpl + pesupussi + bambu säilytysrasia sekä Novapuun antibakteerinen saippua-alunen!

Teepuusaippua on antibakteerinen ja luonnollinen palasaippua, joka sopii päivittäiseen pesuun niin kasvoille, kuin vartalollekin. Hellävarainen saippua tasapainottaa ihon bakteerikantaa sekä auttaa hillitsemään mm. näppyjä ja kutinaa.

Saaren Taika kestovanulaput ovat erittäin monikäyttöisiä. Voit käyttää niitä pesulappuna palasaippualla kasvoja pestessä, voit levittää niillä meikinpoistoaineen ja kasvoveden sekä niillä on helppo puhdistaa myös kasvonaamio kasvoilta.

Novapuun saippua-alunen on valmistettu lepästä. Puu materiaalina nopeuttaa saippuan kuivumista, sillä puu itsessään imee myös osan saippuan vedestä ja kosteudesta. Puu on luonnostaan antibakteerista, eli se auttaa saippuaa säilymään hygieenisenä.

Ihonhoitoa aikuiselle iholle

Aikuiselle iholle tarkoitettu ihonhoitosetti sisältää Pro-Age silmänympärysvoiteen, Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajan, Tyrni Luksus Spa saippuan sekä Novanpuun saippua-alusen. Olemme valinneet ihonhoitosettiin parhaimmat tuotteet, jotka edistävät ihon kollageenin tuotantoa sekä elastisuutta ja, jotka ehkäisevät juonteiden syntymistä.

Pro-Age silmänympärysvoide sisältää luonnollisia öljyjä ja ainesosia, jotka auttavat ehkäisemään juonteiden ja ryppyjen syntymistä sekä tummia silmänalusia.

Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttajan A-vitamiini (retinoli) yhdistettynä C-vitamiiniin ja hyaluronihappoon muodostavat voimakkaan anti-age yhdistelmän, joka tehostaa kollageenin tuotantoa sekä taistelee juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä vastaan.

Tyrni Luksus Spa saippua sopii erityisesti aikuisen ihon hoitoon. Ylellinen saippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii ihon punoituksesta kärsivälle tai kutisevalle iholle sekä sen tiedetään auttavan taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Novapuun saippua-alunen on valmistettu lepästä. Puu materiaalina nopeuttaa saippuan kuivumista, sillä puu itsessään imee myös osan saippuan vedestä ja kosteudesta. Puu on luonnostaan antibakteerista, eli se auttaa saippuaasi säilymään hygieenisenä.

Anna päivänsankarin päättää itse

Etkö keksi, mistä tuotteista valmistuva voisi tykätä tai mikä voisi hänen iholleen sopia? Anna silloin lahjaksi sähköinen lahjakortti verkkokauppaamme, jolloin hän saa itse valita haluamansa tuotteet! Lahjakortin arvoksi voit valita 20€, 50€, 100€ tai 125€.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.