Näillä nopeilla vinkeillä pääset eroon suihkun jälkeisestä ihoa kiristävästä tunteesta

Helppo ja nopea kasvojen ja vartalon ihon kosteutus Saaren Taika tuotteilla - kun kuiva iho kiristää suihkun jälkeen

Kiristääkö ihoa suihkun jälkeen? Tuntuvatko sääret aivan rutikuivilta aamuisin? Ulkona paukkuva pakkanen sekä lämmin ja kuiva sisäilma yhdessä kuivattavat ihoa hieman inhottavasti talvisin. Tuntuu, että iho hilseilee kuivuuttaan ja kokoajan kutittaa sääriä.

Muistamme herkemmin hoitaa kasvojemme ihoa talvisin, koska sen hoitamattomuus näkyy muillekkin. Lämpimän suihkun jälkeen tekee mieli vain hypätä suoraan sänkyyn, mutta mikä ihana tunne onkaan mennä nukkumaan kokonaisvaltaisesti hoidetulla ja kosteutetulla keholla.

Vartalon hoito ja kosteutus on tärkeää aloittaa jo suihkussa. Iho olisi hyvä kuoria kerran viikossa, jotta kuolleen ihosolukon saisi pois. Kuolleen ihosolukon kuorimisen lisäksi, kuorinta myös kiihdyttää ihon verenkiertoa jolloin iho näyttää hehkuvalta ja terveeltä.

Saaren Taika Ecolution Vartalonkuorinta antaa arkeesi pienen ripauksen luksusta. Kauniissa lasipurkissa orvokilta tuoksuva vartalokuorinta on täydellinen valinta talvi-ihon hoitoon!

Levitä vartalokuorinta kuivalle iholle ennen suihkua ja huuhtele se sitten suihkussa pois. Huomaat jo tässä vaiheessa, miten Saaren Taika Ecolution Vartalonkuorinta pehmentää kuivaa ihoa ja iholla on jo hieman kosteutettu pinta.

Arganöljy, kookosöljy ja sheavoi kosteuttavat ja tekevät ihostasi kimmoisan samalla kun sokeri kuorii ja antaa ihollesi heleyttä. Yhdessä arganöljy, kookosöljy, sheavoi, manteliöljy sekä E-vitamiiniöljy hellivät ihoasi kosteuttaen sitä ihon pintakerroksen syvimmistä kerroksista.

Suihkun ja vartalon kuorimisen jälkeen kannattaa nopean kuivaamisen jälkeen kosteuttaa iho samantien. Saaren Taika Ecolution Vartalovoissa tuoksuu sama, ihana orvokki. Vartalovoi on koostumukseltaan ihanan paksu ja se levittyy helposti. Sheavoi, rypälesiemenöljy ja jojobaöljy kosteuttavat ihoa ja ruusunmarja- ja E-vitamiiniöljyt vähentävät ihon herkkyyttä ja lisäävät sen joustavuutta.

Ihon puhdistukseen on hyvä yhdistää tehokas, mutta kosteuttava kasvovesi. Saaren Taika Professional Ruusu-Aloe kasvovesi poistaa tehokkaasti ylimääräisen rasvan sekä epäpuhtaudet iholtasi. Tuote tuoksuu raikkaalta ruusulta ja siihen onkin käytetty aitoa ruusuöljyä.

Ihoa kosteuttaa ja hellii ihana aloe vera. Lisäksi tuotteeseen on lisätty C-vitamiinia, joka saa ihosi hehkumaan kauniisti.

Vinkki: käytä tuotteen kanssa Saaren Taika Ecolution Kestovanulappuja, jotka on tehty bambupuuvillasta ja ovat ekologinen ja kestävä vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille.

Perusteellisen puhdistuksen jälkeen on tärkeää huolehtia ihon kosteutuksesta. Iholta on poistettu ylimääräinen rasva, mutta se kaipaa silti kosteutusta.

Aloita ihon kosteutus Saaren Taika Ecolution Aloe Retinoli-kasvoseerumilla. Ravitseva kasvoseerumi imeytyy nopeasti ihoon ja tuotteen vaikuttaessa se myös pohjustaa ja tehostaa muita iholle laitettavia ihonhoitotuotteita.

Saaren Taika Ecolution Aloe Retinoli-kasvoseerumi on varsinainen superseerumi sisältäen avocadoöljyä, arganöljyä, ruusunmarjaöljyä, passionhedelmäöljyä, arnikkiöljyä sekä vihreää teetä.

Nämä kaikki yhdessä kosteuttavat ja kohottavat ihoa. Erityisesti passionhedelmäöljy auttaa pitämään ihon kiinteänä ja nuorekkaana. Tuote suositellaan levitettäväksi taputellen, jolloin tuote imeytyy tehokkaammin.

Ravitsevan kasvoseerumin jälkeen on hyvä tehostaa sen vaikutusta laittamalla iholle Saaren Taika Ecolution Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE-kosteuttajaa.

Hyaluronihappo & Vitamiinit Ace Kosteuttaja on intensiivinen yhdistelmä vitamiini A:ta, C:tä ja E:tä, joiden tarkoitus on tehostaa ja tasoittaa ihon toimintoja. A-vitamiini (retinoli) yhdistettynä C-vitamiiniin ja hyaluronihappoon muodostavat voimakkaan anti-age yhdistelmän, joka tehostaa kollageenin tuotantoa sekä taistelee juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä vastaan.

Muista levittää tuotteet myös kaulan iholle. Tämä alue unohtuu useimmiten vaikka kaulan alueen ohut iho tarvitsee myös kosteutusta.

Saaren Taika Professional Aloe Vera 24h kosteuttaja on loistava valinta ihon kosteuttamiseen aamuin sekä illoin. Kosteuttaja kosteuttaa intensiivisesti ihoa raviten sitä sheavoilla sekä kauransiemenöljyllä. Unohtamatta rauhoittavaa aloe veraa. Tästä ihmetuotteesta monet ovat löytäneet helpotusta atooppiseen ihottumaansa.

Vinkki: kun olet levittänyt tuotetta kasvoillesi, hyödynnä kämmeniin jäänyt rasva ja hiero se kynsinauhoille sekä kämmenselille. Tuote kuivuu ihanan nopeasti ja tehokkaasti myös näille alueille.
Nappaa tuote- ja niiden käyttövinkit talteen ja nauti kosteutetusta ihosta läpi talven!

Saaren Taika Shopista löydät parhaat kuivan ihon tuotteet nopeasti toimitettuna!

Tervetuloa verkkokauppaamme tutustumaan ajankohtaisiin alennuksiimme! 

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.