Näin saat näyttävät ja tuuheat ripset Saaren Taika Ecolution 3in1 ripsivärillä

Yksi tärkeimmistä asioista meikissä on näyttävät ripset. Tuuheat ja viuhkan lailla taipuvat ripset saavat katseeseesi syvyyttä ja silmiisi mystistä kauneutta. Katseesi saa aivan erilaista näyttävyyttä, kun oikeanlaiseen ripsiväriin on panostettu!

Miten kannattaa valmistella ripset ennen ripsivärin levitystä?

Jos haluat erittäin näyttävät ripset, eivätkä omat ripsesi juurikaan taivu, niin kannattaa ottaa avuksi ripsientaivutin. Muistathan, että ripset kannattaa taivuttaa ennen ripsivärin levitystä!

Ripsivärin lisäksi kannattaa laittaa ripsien tyveen ruskeaa tai mustaa rajausväriä. Tämä tummentaa ripsien rajaa ja saa näin ripset näyttämään tuuheammilta.

Jos taas haluaa luonnollisemman meikin, niin rajausta ei välttämättä tarvitse ollenkaan!

”Paras ostamani ripsiväri. Kestää hyvin päivän ripsissä ja helppo puhdistaa.”

”Ripsiväri tarttui hyvin ripsiin ja ripset näyttivät luonnollisen pitkiltä. Allergiset silmäni eivät reagoineet mitenkään väriin. Olen todella tyytyväinen.”

”Ripsiväri on tosi hyvä herkille piilolinssi-silmille. Kestää hyvin ripsissä, silmiä ei kirvele päivän aikana. Hyvä ostos.”

Mascara levittyy ripsiin hyvin tasaisesti, eikä jätä kokkareita. Pysyy myös tahraamatta silmänalusia ”pandamalliin”. Ei myöskään ärsytä herkkiä silmiäni. Tulen käyttämään tätä tuotetta myös jatkossa.”

”Ensimmäinen mascara, joka saa olemattomat ripseni näyttämään tuuheammilta ilman paakkuja. Olen todella tyytyväinen!”

”Ripsiväri on kaikkea mitä lupaakin olevan! Levittyy hyvin, ei paakkuunnu. Kestää ripsissä hyvänä aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Minulla on luonnostaan pitkät ripset jotka ottaa ajoittain kiinni yläluomeen, ripsiväri ei sinne kuitenkaan tuhriintunut. Kestää myös sään vaihtelut ja kostean höyryn. Katsotaan mitä pakkaskelistä jatkossa tuumaa. Hyvä ostos kaikenkaikkiaan, jatkoon!”

”Saaren Taika 3 in 1 Ripsiväri on parasta ripsaria, mitä ikinä olen käyttänyt! Jäi L*****e kakkoseksi! Eikä kirvele silmiä.”

Luonnonkosmetiikan paras ripsiväri

Saaren Taian luonnonkosmetiikan 3 in 1 ripsiväri sopii useimmille ripsille.

Se on kestävä kolmivaikutteinen ripsiväri, josta on tullut nopeasti luonnollisia meikkejä käyttävien yksi suosituimmista ripsiväreistä!

Saaren Taika 3 in 1 ripsiväri tuuheuttaa ilman paakkuja ja on todella kestävä (asiakkaamme kertovat sen kestävän jopa tihkusateessa lenkillä, lue kokemuksia!).

Ripsiväri antaa pituutta ja se sisältää myös ripsiä hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten risiiniöljyä, joka tuuheuttaa ripsiäsi sekä kastanjauutetta, joka suojaa ripsiäsi.

Ripsivärin sisältämät antioksidantit taas suojaavat ripsiäsi ympäristön haitallisilta vapailta radikaaleilta.

Kuinka ripsiväri levitetään

Ota Saaren Taika Ecolution 3in1 ripsivärisi ja nosta harja rauhallisesti säiliöstä. Harjan pumppaaminen säiliössä saa harjaan tarttumaan liikaa väriä, jolloin meikkaaminen siististi voi olla hankalaa. Pumppaaminen vie myös ilmaa ripsiväripakkausen sisään, joka voi saada ripsivärisi kuivumaan ennen aikojaan.

Pumppaaminen saa liian ripsivärin myös paakkuuntumaan harjan juureen. Liiat värit tulee usein pyyhittyä ripsiväripullon suulle, johon se helposti alkaa kuivumaan ja kulkeutuu siitä taas harjan mukana ripsiväripullon sisälle ja saa ripsivärisi kuivumaan ja paakkuuntumaan. 

Kun harjan nostaa varovasti suoraan säiliöstä pumppaamatta, ei tällaista ongelmaa pääse syntymään.

Ripsiväriä levittäessä kannattaa ripsien tyvessä tehdä harjalla ns. sahaavaa liikettä. Näin väri tarttuu ripsen jokaiseen kohtaan ja ripsistä tulee tuuheammat. Ripsien kärkiin väri kannattaa taas levittää pitkillä rauhallisilla vedoilla.

Ripsiväriä voi laittaa 2-3 kerrosta. Muista odottaa (n.30-45 sekuntia), että edellinen kerros on kuivunut kokonaan ennen seuraavan kerroksen laittamista. Muuten ripsiväri voi paakkuuntua ja alkaa varisemaan poskille kesken päivän.

Erittäin näyttävät ja tuuheat ripset halutessasi, voit kokeilla tätä niksiä!

Levitä ensin ripsiväri ripsien ”väärälle” puolelle ja ennen kuin ripsiväri ehtii kuivua, aloita levittämään normaalisti ripsien alapuolelle. 

Luonnonkosmetiikan parhaat meikinpoistoaineet silmämeikille ja kasvomeikille

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.