Näin saat näyttävät ja tuuheat ripset Saaren Taika Ecolution 3in1 ripsivärillä

Yksi tärkeimmistä asioista meikissä on näyttävät ripset. Tuuheat ja viuhkan lailla taipuvat ripset saavat katseeseesi syvyyttä ja silmiisi mystistä kauneutta. Katseesi saa aivan erilaista näyttävyyttä, kun oikeanlaiseen ripsiväriin on panostettu!

Miten kannattaa valmistella ripset ennen ripsivärin levitystä?

Jos haluat erittäin näyttävät ripset, eivätkä omat ripsesi juurikaan taivu, niin kannattaa ottaa avuksi ripsientaivutin. Muistathan, että ripset kannattaa taivuttaa ennen ripsivärin levitystä!

Ripsivärin lisäksi kannattaa laittaa ripsien tyveen ruskeaa tai mustaa rajausväriä. Tämä tummentaa ripsien rajaa ja saa näin ripset näyttämään tuuheammilta.

Jos taas haluaa luonnollisemman meikin, niin rajausta ei välttämättä tarvitse ollenkaan!

”Paras ostamani ripsiväri. Kestää hyvin päivän ripsissä ja helppo puhdistaa.”

”Ripsiväri tarttui hyvin ripsiin ja ripset näyttivät luonnollisen pitkiltä. Allergiset silmäni eivät reagoineet mitenkään väriin. Olen todella tyytyväinen.”

”Ripsiväri on tosi hyvä herkille piilolinssi-silmille. Kestää hyvin ripsissä, silmiä ei kirvele päivän aikana. Hyvä ostos.”

Mascara levittyy ripsiin hyvin tasaisesti, eikä jätä kokkareita. Pysyy myös tahraamatta silmänalusia ”pandamalliin”. Ei myöskään ärsytä herkkiä silmiäni. Tulen käyttämään tätä tuotetta myös jatkossa.”

”Ensimmäinen mascara, joka saa olemattomat ripseni näyttämään tuuheammilta ilman paakkuja. Olen todella tyytyväinen!”

”Ripsiväri on kaikkea mitä lupaakin olevan! Levittyy hyvin, ei paakkuunnu. Kestää ripsissä hyvänä aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Minulla on luonnostaan pitkät ripset jotka ottaa ajoittain kiinni yläluomeen, ripsiväri ei sinne kuitenkaan tuhriintunut. Kestää myös sään vaihtelut ja kostean höyryn. Katsotaan mitä pakkaskelistä jatkossa tuumaa. Hyvä ostos kaikenkaikkiaan, jatkoon!”

”Saaren Taika 3 in 1 Ripsiväri on parasta ripsaria, mitä ikinä olen käyttänyt! Jäi L*****e kakkoseksi! Eikä kirvele silmiä.”

Luonnonkosmetiikan paras ripsiväri

Saaren Taian luonnonkosmetiikan 3 in 1 ripsiväri sopii useimmille ripsille.

Se on kestävä kolmivaikutteinen ripsiväri, josta on tullut nopeasti luonnollisia meikkejä käyttävien yksi suosituimmista ripsiväreistä!

Saaren Taika 3 in 1 ripsiväri tuuheuttaa ilman paakkuja ja on todella kestävä (asiakkaamme kertovat sen kestävän jopa tihkusateessa lenkillä, lue kokemuksia!).

Ripsiväri antaa pituutta ja se sisältää myös ripsiä hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten risiiniöljyä, joka tuuheuttaa ripsiäsi sekä kastanjauutetta, joka suojaa ripsiäsi.

Ripsivärin sisältämät antioksidantit taas suojaavat ripsiäsi ympäristön haitallisilta vapailta radikaaleilta.

Kuinka ripsiväri levitetään

Ota Saaren Taika Ecolution 3in1 ripsivärisi ja nosta harja rauhallisesti säiliöstä. Harjan pumppaaminen säiliössä saa harjaan tarttumaan liikaa väriä, jolloin meikkaaminen siististi voi olla hankalaa. Pumppaaminen vie myös ilmaa ripsiväripakkausen sisään, joka voi saada ripsivärisi kuivumaan ennen aikojaan.

Pumppaaminen saa liian ripsivärin myös paakkuuntumaan harjan juureen. Liiat värit tulee usein pyyhittyä ripsiväripullon suulle, johon se helposti alkaa kuivumaan ja kulkeutuu siitä taas harjan mukana ripsiväripullon sisälle ja saa ripsivärisi kuivumaan ja paakkuuntumaan. 

Kun harjan nostaa varovasti suoraan säiliöstä pumppaamatta, ei tällaista ongelmaa pääse syntymään.

Ripsiväriä levittäessä kannattaa ripsien tyvessä tehdä harjalla ns. sahaavaa liikettä. Näin väri tarttuu ripsen jokaiseen kohtaan ja ripsistä tulee tuuheammat. Ripsien kärkiin väri kannattaa taas levittää pitkillä rauhallisilla vedoilla.

Ripsiväriä voi laittaa 2-3 kerrosta. Muista odottaa (n.30-45 sekuntia), että edellinen kerros on kuivunut kokonaan ennen seuraavan kerroksen laittamista. Muuten ripsiväri voi paakkuuntua ja alkaa varisemaan poskille kesken päivän.

Erittäin näyttävät ja tuuheat ripset halutessasi, voit kokeilla tätä niksiä!

Levitä ensin ripsiväri ripsien ”väärälle” puolelle ja ennen kuin ripsiväri ehtii kuivua, aloita levittämään normaalisti ripsien alapuolelle. 

Luonnonkosmetiikan parhaat meikinpoistoaineet silmämeikille ja kasvomeikille

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.